Skocz do zawartości

Resistance 3

Zeratul

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

@Neo jak chcesz to mogę wstawić wieczorem fotki.

edit:na filmiku koleś ma też metal box'a

Edytowane przez pawciokratos
Opublikowano

Do kiedy trwa beta ? Dopiero dzisiaj zobaczylem ze jest do sciagniecia :(

Opublikowano

Przeszedłem wczoraj wieczorem i jestem zachwycony kampanią. Tak właśnie powinien wyglądać shooter osadzony w klimatach science-fiction. :-) Jeśli czekacie, i do tego graliście w poprzednie części, nie zawiedziecie się!

Opublikowano

Nic to, chyba czas zamówić, bo jednak się przekonałem do nowego Resa, a to dlatego że:

- nic bardziej skillowego w tym okresie (jeśli w ogóle) nie wychodzi

- będzie tryb classic hardcore

- do rozmycia i gameplayu się praktycznie przyzwyczaiłem

- czas wsiąknąć na dłużej w jakis fps online.

• Plusik 2
Opublikowano

Nic to, chyba czas zamówić, bo jednak się przekonałem do nowego Resa, a to dlatego że:

- Welna mnie prze(pipi)ał i musze sie zemscic

FIXED :D

Opublikowano

- Welna mnie prze(pipi)ał i musze sie zemscic

FIXED :D

Oj tam, oj tam, akurat jedną ręką jadłem a drugą zmieniałem kanały w TV więc jak widzisz miałeś lekkie fory.

Opublikowano (edytowane)

ja od ultimy,i bardzo się zdziwiłem,gdy kurier zapukał do mych drzwi a kasy brak hehe

Pewnie ktoś omyłkowo wysłał grę.

Assphalt, a jednak. :)

Dokładnie, nic bardziej skillowego w tym roku nie wyjdzie na PS3. W betę gra się bardzo dobrze, a tryb classic hardcore... to będzie prawdziwa uczta.

Edytowane przez YETI
Gość Orzeszek87
Opublikowano (edytowane)

Przeszedłem wczoraj wieczorem i jestem zachwycony kampanią. Tak właśnie powinien wyglądać shooter osadzony w klimatach science-fiction. :-) Jeśli czekacie, i do tego graliście w poprzednie części, nie zawiedziecie się!

naprawde satysfakcjonuje Cie zakończenie? 6h festiwal zabugowanych skryptów?

Edytowane przez Orzeszek87
Opublikowano

Mam pytanie do tych co już mają - jak wygląda splitscreen - tzn. czy jest to kampania z singla (jak killzone3) czy jakieś dodatkowe misje (modern warfare2)?

To jest kampania na dwóch graczy. Jak w KZ3.

Dzieki!

Opublikowano

własnie jestem po krótkiej sesyjce w coop;a (splitscreen). muszę przyznac, ze engine radzi sobie calkiem dobrze z rozpieduchą na podzielonym ekranie - tylko popup jest bardzo widoczny. plusem jest tez to, ze postepy w kampanii dla 2 graczy liczą się do kampanii dla jednego gracza.

btw. embargo na teksty o grze jeszcze przez 12h...

Gość DonSterydo
Opublikowano

plusem jest tez to, ze postepy w kampanii dla 2 graczy liczą się do kampanii dla jednego gracza.

To chyba normalne w grach ze splitem.

Opublikowano

No czas najwyższy bo już chce pograć w multi :yahoo:

Przecież serwery pełnej wersji zostały otwarte już dzisiaj (wczoraj) - nie wiem dokładnie o której, ale ja o 16:00 bez problemów się połączyłem i rozegrałem kilka meczów.

Opublikowano

kurcze waham się czy brać na premierę. Mam ciśnienie na jakiegoś fps online i mam wielki dylemat. Ogólnie preferuje strzelaniny bez pojazdów(sorry BF) i tu pojawia się problem...Killzone3 rozczarował po fenomenalnej dwójce,uwielbiałem serię CoD ale to co się z nią dzieje obecnie to parodia(a szkoda bo po K2 zapowiada się wreszcie tytuł z super wsparciem klanowym) i zostaje Res....ale znowu boję się,że za miesiąc nikt już w nią po sieci nie będzie grać

Opublikowano

A jakie masz opcje, jeśli nie chcesz grać w KZ, BF i CoD? Nie śledzę kalendarza wychodzących gier, ale chyba nie ma w najbliższych miesiącach innych shooterów na horyzoncie. Do listopada ludzi do grania na pewno będziesz miał, gra Ci się podobała więc na twoim miejscu bym brał.