Square 8 550 Opublikowano 23 lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2011 Taa ile to już razy słyszeliśmy że "to" jest najgorszy głos w grze, a później pojawia się ich jeszcze kilka i wychodzi jak zwykle. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 977 Opublikowano 24 lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2011 Taa ile to już razy słyszeliśmy że "to" jest najgorszy głos w grze, a później pojawia się ich jeszcze kilka i wychodzi jak zwykle. Nie wiem kto jakie ma wymagania, ale dubbing w takim inFamous 2 stał na wysokim poziomie. Ogólnie każdy kolejny tytuł wydany przez SCEP pod tym względem prezentuje coraz lepszy poziom. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 24 lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2011 Jednak i tak najlepszym dubbingiem do teraz jest ten w Uncharted 2. W Killzone 3 też był całkiem ok, ale głos Rico - wtf? R3 może być bardzo fajne, jednak nie kupię w dniu premiery, a raczej jakieś pół roku później, jak stanieje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 123 Opublikowano 28 lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2011 (edytowane) 10 sierpnia rusza beta dla posiadaczy PSS+ w Europie. Więcej info: http://www.joystiq.com/2011/07/28/resistance-3-beta-begins-aug-4-for-socom-4-owners-aug-23-for/ Podobno Insomniac też już wysyła zaproszenia do bety ;p Edytowane 28 lipca 2011 przez SłupekPL Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 31 lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2011 Dosyć ciekawa piosenka o palecie kolorów Resistance 3: http://uk.ign.com/videos/2011/07/30/resistance-3-fade-to-brown-music-video?objectid=37866 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 977 Opublikowano 31 lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2011 Nie wiem jak wam, ale mi taka kolorystyka bardzo odpowiada. Nadaje fajnego klimatu. W R2 znów z tym przesadzili, ale w drugą stronę, wszystko było zbyt kolorowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 31 lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2011 Nie wiem jak wam, ale mi taka kolorystyka bardzo odpowiada. Nadaje fajnego klimatu. W R2 znów z tym przesadzili, ale w drugą stronę, wszystko było zbyt kolorowe. Dokładnie, te barwy idealnie wpasowują się w sytuację. W końcu klimat na Ziemi zmienia się, temperatura spada, wszystkie rośliny jakby powoli szykowały się do zimy. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 977 Opublikowano 3 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2011 Artworki http://www.ps3site.pl/ponure-i-dolujace-artworki-z-resistance-3/80849#more-80849 Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 3 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2011 Zapowiedź: http://www.grasz.org/newsy/video-zapowiedz-resistance-,1,1,6300 Move Test: http://www.iwaggle3d.com/2011/08/video-iwatch-resistance-3-single-player.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 3 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2011 (edytowane) na fb chyba rozdaja kody do Bety http://www.facebook.com/insomniacgames Edytowane 3 sierpnia 2011 przez Square 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Assphalt 17 Opublikowano 3 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2011 na fb chyba rozdaja kody do Bety http://www.facebook.com/insomniacgames Na europejskie się nie załapałem, ale na US już tak: Na FB napier*alają tymi kodami, że aż trzeszczy, na Twitterze to samo. Jedno jest pewne - dzisiaj będę testował betę Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 4 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2011 niech ktos sprawdzi czy da sie ta bete dzielic tak jak bete z BC2 wtedy mozna by z 1 konta posciagac i grac w 50 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2011 Nowy trailer: Kurde, mam problem z tą grą. Nie byłem w stanie ukończyć Resistance 1 i 2, ale ta część po filmikach i becie nawet mi się podoba. Zapowiedzi też są pozytywne (nawet od tych osób, których poprzednie części nie porwały). Chyba będę musiał poczekać do recenzji i opinii graczy aż zdecyduję czy kupić grę czy nie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2011 Mam dokladnie tak samo. Do Res 2 miałem 2 podejscia i oba przerwalem w tym samym momencie. Tutaj zaczyna mi sie to podobac. Poczekam na recenzje, ale moze to byc pierwsza gra z serii ktora skoncze Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2011 fajny trailer...moze byc ciekawie ostatnio nie w temacie jestem...bedzie beta dla wszystkich?? Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2011 beta dla plusowiczów od 10 a od dziś na twiterze i facebooku rozdaja kody Cytuj Odnośnik do komentarza
Assphalt 17 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2011 Niech rozdają jak najwięcej bo na razie czekam w lobby sam jak pi*da, a graczy nie widać. Jeszcze nie udało mi się zagrać. Ehh... pewnie przyjdzie poczekać do 10 na jakieś sensowniejsze testowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
karol885 0 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2011 Assphalt poczekaj do 16 jak wroce z pracy to pocisniemy Adi Posnaniak Kame marjed Kosa juz mi pisali sms o ktorej sie spotykamy Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 977 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=SE1JfF0JWac Fajny trailer, przypominający, że R3 to nie tylko multiplayer. Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2011 Fajny trailer, przypominający, że R3 to nie tylko multiplayer. ciekawe, bo ja traktuję R3 wyłącznie w kategoriach single. no chyba, że mnie zaskoczą, ale jakoś w głowie zupełnie nie mam trybu multi w tym tyutle. ale chcę tak dobrego singla jak chociażby w dwójce Cytuj Odnośnik do komentarza
Assphalt 17 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2011 Dobra, trochę udało mi się pograć, ale do zachwytów daleko. Po pierwsze oprawa, ktora mowiąc wprost ssie. Rozmazanie z Crysis 2 wrzucone do CoD´a i odpalone w 30 klatkach - tak to wygląda. Ale mnie oprawa wali. Sam gameplay to totalny mix różnych tytułów, z pierwszego Resa został chyba tylko design. Dodatkowo gra dziwnie szarpie, nie wiem czy to wina silnika gry czy lagów i jeśli tak będzie w fullu to na 100% nie kupuję. Miał być powrót do korzeni, a tak na prawdę jest wyrywanie starego dobrego gameplayu z korzeniami. Imo ortodoksyjni fani części pierwszej nie będą zachwyceni. Cytuj Odnośnik do komentarza
dApo 313 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2011 kolejne kody rozdane i zadne dla eu ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Assphalt 17 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2011 kolejne kody rozdane i zadne dla eu ;/ Nie możesz sobie konta US założyć? Ja swój kodzik właśnie hamburgerom zajumałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
dApo 313 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2011 (edytowane) "We haven't received any more EU beta codes. As such, we do not have any to give away today. Sorry" super udostepnij konto a moze da sie pobrac na inne konto? Edytowane 4 sierpnia 2011 przez dApo Cytuj Odnośnik do komentarza
POSNANIAK 50 Opublikowano 6 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2011 Assphalt poczekaj do 16 jak wroce z pracy to pocisniemy Adi Posnaniak Kame marjed Kosa juz mi pisali sms o ktorej sie spotykamy Nic nie wiem na ten temat odnośnie R3 po tym co Assphalt napisał dla mnie to koniec grania online w resistance. Ostatnio odpaliłem multi R1 po 8 miesiącach i ... gra jest nadal świetna ale ja kompletnie juz nie potrafię w to grać. :ph34r: Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi