Gość Opublikowano 12 sierpnia 2011 Opublikowano 12 sierpnia 2011 Grałem dopiero trzy mecze, ale też podbijam, niech coś zrobią z tym rozmyciem. Pomijam już efekt podczas biegania, ale widoczność przez tą "niewyraźną" grafę jest ograniczona.Ogólnie fajna wyrzynka (napewno mniejszy chaos niż w K3). Mapka w Walii(?) nie za specjalna. Cytuj
Słupek 2 184 Opublikowano 12 sierpnia 2011 Opublikowano 12 sierpnia 2011 (edytowane) Bez problemu znajduje mi mecze, prawie od razu. Sęk w tym, że tylko po kilka osób a i tak większość zaraz wychodzi. Ten "zoomo-filtr" podczas biegu to jakiś żart chyba :o, ale dziadostwo. Wrażenie jakby biegło się w miejscu. Na plus grafika, przyjemne kolory. A sama rozgrywka taka sobie raczej nie dla mnie. Edytowane 12 sierpnia 2011 przez SłupekPL Cytuj
dApo 313 Opublikowano 12 sierpnia 2011 Opublikowano 12 sierpnia 2011 jestem ciekaw ile będzie lvl... pograłem 2-3 godziny i już mam 20 lvl Cytuj
Aki PL 3 Opublikowano 13 sierpnia 2011 Opublikowano 13 sierpnia 2011 (edytowane) No wlasnie... czemu to pieprzeone multi resetuje lvl? Skonczylem 2 dni temu na 10 a wczoraj odpalam gre i mam 3. Btw. gra potrafi niezle przyciac... co mnie troche niepokoi. Edytowane 13 sierpnia 2011 przez Aki PL Cytuj
dApo 313 Opublikowano 13 sierpnia 2011 Opublikowano 13 sierpnia 2011 mi się żadna z tych rzeczy nie przytrafiła... ale za to bardzo nudzi ta gra chyba że to przez to że ciągle się gra na tej samej mapie... Cytuj
Gość Opublikowano 13 sierpnia 2011 Opublikowano 13 sierpnia 2011 Od strony technicznej jest jeszcze sporo do poprawy, ale fun płynący z gry jest, więc ja się nie martwię o fulla Cytuj
YETI 11 050 Opublikowano 14 sierpnia 2011 Opublikowano 14 sierpnia 2011 Ostatnio pojawił się patch, który poprawia wiele niedoróbek. Podobno teraz gra się znacznie lepiej. PS. Do kiedy trwa beta? Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 14 sierpnia 2011 Opublikowano 14 sierpnia 2011 4 września się kończy. Cytuj
Nemesis 1 279 Opublikowano 15 sierpnia 2011 Opublikowano 15 sierpnia 2011 Wiadomo od kiedy będzie dostępna dla wszystkich? Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 15 sierpnia 2011 Opublikowano 15 sierpnia 2011 (edytowane) W tę środę z aktualizującą PSS będzie dla wszystkich. Edytowane 15 sierpnia 2011 przez SzczurekPB Cytuj
Pupcio 18 736 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Czy dzisiaj nie miała być beta dla wszystkich? Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 właśnie jest już ta beta czy dopiero za tydzień? Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 (edytowane) to info o becie w tym tygodniu to szczurek PB sobie wymyslil,nigdzie nie ma takiego info,tylko ze beta bedzie dostepna dla wszystich wkrotce. Edytowane 17 sierpnia 2011 przez zaq123456 Cytuj
Square 8 764 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Jest dostepna dla wszystkich z PS+. Cytuj
Pupcio 18 736 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 No to świetnie dzięki za prawdziwe info,tylko się nie potrzebnie napaliłem Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 (edytowane) to info o becie w tym tygodniu to szczurek PB sobie wymyslil,nigdzie nie ma takiego info,tylko ze beta bedzie dostepna dla wszystich wkrotce. No sorry ale nie ja to wymyśliłem. Tydzień temu na Blogu EU pisali, że beta jest ekskluzywna dla PS+ do 17 sierpnia. Dzisiaj na Blogu przy aktualizacji ludzie zaczęli pytać co z betą dla wszystkich to dostali odpowiedź, że tego nie ustalili a tamten pracownik się pomylił. Sam sobie sprawdź co napisali tydzień temu: http://blog.eu.playstation.com/2011/08/10/heads-up-game-store-and-playstation-plus-update-10th-august-2011/ Edytowane 17 sierpnia 2011 przez SzczurekPB Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 (edytowane) to info o becie w tym tygodniu to szczurek PB sobie wymyslil,nigdzie nie ma takiego info,tylko ze beta bedzie dostepna dla wszystich wkrotce. No sorry ale nie ja to wymyśliłem. Tydzień temu na Blogu EU pisali, że beta jest ekskluzywna dla PS+ do 17 sierpnia. Dzisiaj na Blogu przy aktualizacji ludzie zaczęli pytać co z betą dla wszystkich to dostali odpowiedź, że tego nie ustalili a tamten pracownik się pomylił. Sam sobie sprawdź co napisali tydzień temu: http://blog.eu.plays...th-august-2011/ Faktycznie.zwracam honor Edytowane 17 sierpnia 2011 przez zaq123456 Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 (edytowane) czekałem do dzisiaj a jednak nic z tego a nie widzi mi się żeby kupować specjalnie ps+ do bety Ps:Nie chce Was wprowadzać w błąd ale gdzieś czytałem że podobno beta dla wszystkich ma być 30 ale tak jak mówie pewności nie mam czy mi się nie przyśniło Edytowane 17 sierpnia 2011 przez tomci23 Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 18 sierpnia 2011 Opublikowano 18 sierpnia 2011 czekałem do dzisiaj a jednak nic z tego a nie widzi mi się żeby kupować specjalnie ps+ do bety Ps:Nie chce Was wprowadzać w błąd ale gdzieś czytałem że podobno beta dla wszystkich ma być 30 ale tak jak mówie pewności nie mam czy mi się nie przyśniło Fajnie ze w R3 tyle czekamy(przynajmniej jak placisz ta kase to masz ta ekskluzywna bete) a dice leci w kulki i 48h wszczy beda mieli dostep do bety bf3 Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Lista trofeów: http://www.ps3trophies.org/game/resistance-3/trophies/ 1 1 Cytuj
Iquis 3 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Wiadomo już kiedy beta otwarta będzie dla wszystkich? I pytanie do tych co grają, czy nadal nie znajduje gier i są lagi? I ostatnie pytanie: będzie demo singla przed premierą? Bo ja nawet gdyby multi było takie sobie, to dla dobrego singla mógłbym zakupić gierkę, nawet na premierę, podoba mi się ten klimat z gameplayów. PS. W nowym PSX będzie playtest R3, może coś nowego się dowiemy Cytuj
Arkady 1 033 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Gry znajduje bez problemu, gram co dziennie od soboty i nie miałem najmniejszego problemu. Lagów nie uświadczyłem, czasem 2 sekundowe zwiechy, ale to bardzo rzadko. Mój dzisiejszy rekord: Cytuj
YETI 11 050 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Czym będziemy eksterminować chimery w Resistance 3? Nowe dzienniki developerów Cytuj
Czezare 1 461 Opublikowano 19 sierpnia 2011 Opublikowano 19 sierpnia 2011 Po zaaplikowaniu patcha mecze wynajduje zauwazalnie szybciej. Konsola przestala sie tez wieszac, ale to jedyne plusy. Oblesnego blura podczas biegu nie wyeliminowali. W sumie multi to przecietnizna.Srodek drugoligowej tabeli. Z tuzami na rynku nie ma czego szukac... Cytuj
Gość Opublikowano 19 sierpnia 2011 Opublikowano 19 sierpnia 2011 Po zaaplikowaniu patcha mecze wynajduje tak jak przed nim, czyli szybko, a konsola zaczęła się wieszać, czego nie uświadczyłem wcześniej (wczoraj zwiecha, restart, zwiecha, dobranoc, dzisiaj rano zwiecha na dzień dobry). Technicznie dalej kaszana, animacja skacze często, ale jak to wyeliminują, to ja nawet nie dyskutuje, bo gra się miodnie. Nie wiem, ale chyba jest w multi asysta przy celowaniu (zauważyłem to dopiero, jak celownik ustawił się automatycznie na murek, zza którego w nastepnej chwili wypadł przeciwnik). Kilka wniosków co do samego gameplayu. Niewidzialność obcych jest zdecydowanie ciekawszą umiejętnością niż tarcza ludków, która przydaje się tylko jak wpadniemy na 2-3 wrogów z naprzeciwka, w innym wypadku, lepiej się być niewidzialnym obcym. Piszę to z perspektywy gracza stawiającego, na walkę na tyłach wroga. Można bardzo szybko w ten sposób nabić sobie licznik, bo jesteśmy wtedy praktycznie bezkarni. Przydaje się też chologram zostawiany na przynętę, i wieżyczki obok niego (plus mina). Napaleńcy w takim wypadku są szybko fragowani z drugigo końca mapy. Sama siła gunów, jest podobna jak w CoD, czyli ze wszystkiego można w miarę łatwo fragować, wystarczy chwila na dostosowanie taktyki. Moje ulubione zabawki, to ten karabinek strzelający serią trzech pocisków i shotgun, który podpakowany do 3 gwiazdek sieje postrach w korytarzach. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi