tomci23 55 Opublikowano 4 września 2011 Opublikowano 4 września 2011 może ktoś w private game sprawdzić ilość map w multi? Cytuj
Neo3016 8 Opublikowano 4 września 2011 Opublikowano 4 września 2011 Ja ze swojej strony chcialbym prosic o zdjecie metalbox'a i plyty z wersji kolekcjonerskiej bo jest ciekaw jak wygladaja Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 4 września 2011 Opublikowano 4 września 2011 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=mDaj3QxDwTg unboxing od uzytkownika Patrico z forum polygamia Edytowane 4 września 2011 przez tomci23 Cytuj
Pupcio 18 447 Opublikowano 4 września 2011 Opublikowano 4 września 2011 (edytowane) @Neo jak chcesz to mogę wstawić wieczorem fotki. edit:na filmiku koleś ma też metal box'a Edytowane 4 września 2011 przez pawciokratos Cytuj
Gość Siwy_ Opublikowano 5 września 2011 Opublikowano 5 września 2011 Do kiedy trwa beta ? Dopiero dzisiaj zobaczylem ze jest do sciagniecia Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 5 września 2011 Opublikowano 5 września 2011 "Insomniac Games reports Resistance 3 beta testing will come to an end tonight September 4th at 10pm PST." http://www.firstregime.com/resistance-3-beta-ends-september-4-get-your-reward/ Cytuj
lothronik 254 Opublikowano 5 września 2011 Opublikowano 5 września 2011 Przeszedłem wczoraj wieczorem i jestem zachwycony kampanią. Tak właśnie powinien wyglądać shooter osadzony w klimatach science-fiction. :-) Jeśli czekacie, i do tego graliście w poprzednie części, nie zawiedziecie się! Cytuj
Assphalt 17 Opublikowano 5 września 2011 Opublikowano 5 września 2011 Nic to, chyba czas zamówić, bo jednak się przekonałem do nowego Resa, a to dlatego że: - nic bardziej skillowego w tym okresie (jeśli w ogóle) nie wychodzi - będzie tryb classic hardcore - do rozmycia i gameplayu się praktycznie przyzwyczaiłem - czas wsiąknąć na dłużej w jakis fps online. 2 Cytuj
karol885 0 Opublikowano 5 września 2011 Opublikowano 5 września 2011 Nic to, chyba czas zamówić, bo jednak się przekonałem do nowego Resa, a to dlatego że: - nic bardziej skillowego w tym okresie (jeśli w ogóle) nie wychodzi - będzie tryb classic hardcore - do rozmycia i gameplayu się praktycznie przyzwyczaiłem - czas wsiąknąć na dłużej w jakis fps online. - Welna mnie prze(pipi)ał i musze sie zemscic FIXED Cytuj
Assphalt 17 Opublikowano 5 września 2011 Opublikowano 5 września 2011 Nic to, chyba czas zamówić, bo jednak się przekonałem do nowego Resa, a to dlatego że: - nic bardziej skillowego w tym okresie (jeśli w ogóle) nie wychodzi - będzie tryb classic hardcore - do rozmycia i gameplayu się praktycznie przyzwyczaiłem - czas wsiąknąć na dłużej w jakis fps online. - Welna mnie prze(pipi)ał i musze sie zemscic FIXED Oj tam, oj tam, akurat jedną ręką jadłem a drugą zmieniałem kanały w TV więc jak widzisz miałeś lekkie fory. Cytuj
QTF 8 Opublikowano 5 września 2011 Opublikowano 5 września 2011 skad wy bierzecie R3?? Ultima nie chce nawet puścić pary z ust ze maja juz gry, a co dopiero wysylać lub sprzedawac w lokalu. no skad? Cytuj
lothronik 254 Opublikowano 5 września 2011 Opublikowano 5 września 2011 skad wy bierzecie R3?? Ultima nie chce nawet puścić pary z ust ze maja juz gry, a co dopiero wysylać lub sprzedawac w lokalu. no skad? Ja dostałem wersję promo od Sony do recenzji. ;o Cytuj
Pupcio 18 447 Opublikowano 5 września 2011 Opublikowano 5 września 2011 ja od ultimy,i bardzo się zdziwiłem,gdy kurier zapukał do mych drzwi a kasy brak hehe Cytuj
YETI 10 997 Opublikowano 5 września 2011 Opublikowano 5 września 2011 (edytowane) ja od ultimy,i bardzo się zdziwiłem,gdy kurier zapukał do mych drzwi a kasy brak hehe Pewnie ktoś omyłkowo wysłał grę. Assphalt, a jednak. Dokładnie, nic bardziej skillowego w tym roku nie wyjdzie na PS3. W betę gra się bardzo dobrze, a tryb classic hardcore... to będzie prawdziwa uczta. Edytowane 5 września 2011 przez YETI Cytuj
oTOMo 19 Opublikowano 5 września 2011 Opublikowano 5 września 2011 Mam pytanie do tych co już mają - jak wygląda splitscreen - tzn. czy jest to kampania z singla (jak killzone3) czy jakieś dodatkowe misje (modern warfare2)? Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 5 września 2011 Opublikowano 5 września 2011 (edytowane) Przeszedłem wczoraj wieczorem i jestem zachwycony kampanią. Tak właśnie powinien wyglądać shooter osadzony w klimatach science-fiction. :-) Jeśli czekacie, i do tego graliście w poprzednie części, nie zawiedziecie się! naprawde satysfakcjonuje Cie zakończenie? 6h festiwal zabugowanych skryptów? Edytowane 5 września 2011 przez Orzeszek87 Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 5 września 2011 Opublikowano 5 września 2011 Mam pytanie do tych co już mają - jak wygląda splitscreen - tzn. czy jest to kampania z singla (jak killzone3) czy jakieś dodatkowe misje (modern warfare2)? To jest kampania na dwóch graczy. Jak w KZ3. Cytuj
oTOMo 19 Opublikowano 5 września 2011 Opublikowano 5 września 2011 Mam pytanie do tych co już mają - jak wygląda splitscreen - tzn. czy jest to kampania z singla (jak killzone3) czy jakieś dodatkowe misje (modern warfare2)? To jest kampania na dwóch graczy. Jak w KZ3. Dzieki! Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 5 września 2011 Opublikowano 5 września 2011 własnie jestem po krótkiej sesyjce w coop;a (splitscreen). muszę przyznac, ze engine radzi sobie calkiem dobrze z rozpieduchą na podzielonym ekranie - tylko popup jest bardzo widoczny. plusem jest tez to, ze postepy w kampanii dla 2 graczy liczą się do kampanii dla jednego gracza. btw. embargo na teksty o grze jeszcze przez 12h... Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 5 września 2011 Opublikowano 5 września 2011 plusem jest tez to, ze postepy w kampanii dla 2 graczy liczą się do kampanii dla jednego gracza. To chyba normalne w grach ze splitem. Cytuj
Dabman 104 Opublikowano 5 września 2011 Opublikowano 5 września 2011 w zeszłym tyg. doszła promka, ponad 600mb patch:/ Cytuj
lothronik 254 Opublikowano 6 września 2011 Opublikowano 6 września 2011 No czas najwyższy bo już chce pograć w multi Przecież serwery pełnej wersji zostały otwarte już dzisiaj (wczoraj) - nie wiem dokładnie o której, ale ja o 16:00 bez problemów się połączyłem i rozegrałem kilka meczów. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 6 września 2011 Opublikowano 6 września 2011 kurcze waham się czy brać na premierę. Mam ciśnienie na jakiegoś fps online i mam wielki dylemat. Ogólnie preferuje strzelaniny bez pojazdów(sorry BF) i tu pojawia się problem...Killzone3 rozczarował po fenomenalnej dwójce,uwielbiałem serię CoD ale to co się z nią dzieje obecnie to parodia(a szkoda bo po K2 zapowiada się wreszcie tytuł z super wsparciem klanowym) i zostaje Res....ale znowu boję się,że za miesiąc nikt już w nią po sieci nie będzie grać Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 6 września 2011 Opublikowano 6 września 2011 A jakie masz opcje, jeśli nie chcesz grać w KZ, BF i CoD? Nie śledzę kalendarza wychodzących gier, ale chyba nie ma w najbliższych miesiącach innych shooterów na horyzoncie. Do listopada ludzi do grania na pewno będziesz miał, gra Ci się podobała więc na twoim miejscu bym brał. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 6 września 2011 Opublikowano 6 września 2011 Zbiór recenzji: http://www.metacritic.com/game/playstation-3/resistance-3/critic-reviews Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi