rpgfan 4 Opublikowano 13 października 2011 Opublikowano 13 października 2011 Czy do każdej kopii gry Resistance 3 dodawany jest film Battle of Los Angeles na BluRay? Nie Cytuj
Rokita 0 Opublikowano 13 października 2011 Opublikowano 13 października 2011 Kupiłem na allegro, jakiś czas temu i do gry dołączony był film, więc myślałem, że do każdej. Wersja gry chyba UK. Cytuj
pele15 3 Opublikowano 13 października 2011 Opublikowano 13 października 2011 mam pytanie. ile zajmuje średnio przejście gry? Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 14 października 2011 Opublikowano 14 października 2011 Na hardzie 8-9 godzin mi zajęło chyba. Cytuj
mattpsx 1 Opublikowano 17 października 2011 Opublikowano 17 października 2011 Witam, noszę się z zamiarem kupna R3, mam tylko dwa malutkie pytania otóż czy w trybie tym najcięższym ktory odblokowywuje sie dopiero po przejsciu gry - bodajże nadczlowiek, otóż czy w tym trybie bron posiada celownik (odwolam sie tu do sytuacji z killzone 3 gdzie w trybie elite nie mielismy normalnie celownika tylko trzeba bylo hmm "przymierzać" z danej broni i bardzo mi sie to spodobalo, powiedzcie mi tylko ze reistance ma tak samo a bede w niebie. Druga sprawa to slyszalem ze zdrowie bohatera automatycznie sie nie odnawia z wiazku z czym moj numer dwa czy apteczek jest wystarczajaco duzo (czy wystepuja czesto) czy raczej trzeba sie nastawic na tryb hmm przetrwania. Dzieki wielkie za informacke Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 17 października 2011 Opublikowano 17 października 2011 Jest celownik niezależnie od poziomu. Apteczek jest do licha i trochę. No na superhuman nie zawsze, ale o to chyba chodzi. 1 Cytuj
oskar_PL 34 Opublikowano 18 października 2011 Opublikowano 18 października 2011 Czy gra kupiona nie w Polsce ma polskie napisy ? Cytuj
Welniak 1 Opublikowano 18 października 2011 Opublikowano 18 października 2011 Gra kupiona w UK ma j. polski Cytuj
oskar_PL 34 Opublikowano 18 października 2011 Opublikowano 18 października 2011 http://www.ps3site.pl/katastrofalnie-niska-sprzedaz-resistance-3/88454 Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 18 października 2011 Opublikowano 18 października 2011 Gra niestety nie miala dobrej promocji, badzmy szczerzy Sony sie juz w tej generacji nie nauczy. Zreszta to 3. czesc trylogii, ktorej 2 pierwsze i tak malo kogo obeszly. Szkoda, bo dobra gra. Orzechy przeciw kasztanom, ze multiplatformer od Insomniakow ze wsparciem promocyjnym EA sprzeda sie jak cieple bulki. 1 1 Cytuj
Rokita 0 Opublikowano 18 października 2011 Opublikowano 18 października 2011 Nie wydaje mi się. Res3 był moim zdaniem nieźle rozpromowany. Największy problem Sony w tym przypadku to chyba po prostu słaba gra. Niezbyt wciągający single (klimat serii uleciał już w drugiej części, kiedy akcja przeniosła się do USA), nieciekawi durni przeciwnicy (kolesie w więzieniu to już przegięcie) i plastikowy zlagowany multi. Do tego ciągłe łaty. Żal mi dupe ściska na myśl jakim majstersztykiem jest Gears of War na X'ie. Myślałem, że może Res stanie się takim sztandarowym tytułem, a tu klops. Część czwarta kupię chyba dopiero w platynie. Albo wcale. Cytuj
leo80 0 Opublikowano 30 października 2011 Opublikowano 30 października 2011 Do R3 miało pojawić się DLC na początku październiki, no i dwie nowe mapy, czy coś przeoczyłem? Bo październik już się kończy i nigdzie nic nie słychać, a może przystawiam ucho nie tam gdzie trzeba? Czy komuś coś na ten temat wiadomo? Cytuj
YETI 10 979 Opublikowano 7 grudnia 2011 Opublikowano 7 grudnia 2011 Zapowiada się tryb Zombie z CoD w R3 No i do tego Mastodont, biorę na 100%. http://www.ps3site.pl/mastodon-serwuje-dlc-do-resistance-3/93664#more-93664 Cytuj
Don_Pedro 5 Opublikowano 8 grudnia 2011 Opublikowano 8 grudnia 2011 (edytowane) Niedawno przeszedlem Resistance 3 i postanowilem podzielic sie swoja opinia. Gra nie powala pod wzgledem grafiki i designu, jest to standardowy shooter jakich wiele, ale chcialbym zaznaczyc, ze w R3 gra sie wprost wybornie. To chyba najbardziej wciagajacy FPS w jakiego gralem na PS3. Duza w tym zasluga wymyslnych broni oraz roznorodnych rodzajow przeciwnikow do ubicia. Co do fabuly - ta jest niezgorsza. Podsumowujac - single na mega mocne 8, w multi nie gralem. POLECAM R3 z calego serca PS. Moj stary przeszedl R3 2 razy pod rząd, na medium i hardzie, ato juz cos znaczy. Nie zgadzam sie z Rokita. Moze R3 brakuje charakteru, moze nie jest takim hitem jak GoW, ale jest to pozycja kompletna, ociekajaca miodem. "Czworke" łykam na pewno Edytowane 8 grudnia 2011 przez Don_Pedro Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 8 grudnia 2011 Opublikowano 8 grudnia 2011 (edytowane) Oj, czwórki się raczej nie doczekasz. Insomniac już nie będzie robić exów na Playstation, a Sony raczej nie będzie zainteresowanie kontynuowaniem serii na PS3/4. A design Resistance 3 jest bardzo dobry Edytowane 8 grudnia 2011 przez SzczurekPB Cytuj
Don_Pedro 5 Opublikowano 8 grudnia 2011 Opublikowano 8 grudnia 2011 Oj, czwórki się raczej nie doczekasz. Insomniac już nie będzie robić exów na Playstation, a Sony raczej nie będzie zainteresowanie kontynuowaniem serii na PS3/4. A design Resistance 3 jest bardzo dobry Sa poziomy lepsze i gorsze, fakt. A co do designu to chodzilo mi glownie o postacie przeciwnikow - Ci sa roznorodni, ale ich wykonanie wola o pomste do nieba. Slabo ktos ich po prostu zaprojektowal i Locusci z Gearsow to to nie sa. A co do "czworki" - pare lat temu, chyba w 2009 sam Ted Price oswiadczyl, ze Insomniac ma umowe z Sony na jeszcze 3 gry: na nowego Ratcheta, oraz na dwie odslony Resistance. Jak wiemy RiC:All 4 One oraz R3 wlasnie sie ukazaly, a R4 pewnie jest w produkcji, wszak trojeczka nie sprzedaje sie najgorzej i do konca roku powinna znalezc milion nabywcow. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 8 grudnia 2011 Opublikowano 8 grudnia 2011 Tutaj mówią co innego: http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2011/08/24/resistance-3-may-be-insomniac-39-s-last-game-in-the-series.aspx Cytuj
YETI 10 979 Opublikowano 19 grudnia 2011 Opublikowano 19 grudnia 2011 Już jest na polskim PSS. Jeżeli ktoś lubi muzyke Mastodonta i R3, to zakup obowiązkowy. Rzeźnia konkretna, ten tryb powinien być od początku. Polecam. Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 21 grudnia 2011 Opublikowano 21 grudnia 2011 Wczoraj wziąłem się za najnowszą odsłonę Resistance. Niestety nie pograłem zbyt długo, bo jak się okazało, gra ma problemy z DS2 (DS3 pożyczony), otóż w ogóle nie działają L2/R2, dziwne... Pierwsze wrażenie bardzo dobre, podoba mi się klimat zaszczucia oraz partyzantka, jako rodzaj walki z Chimerą. Rozczarowałem się nieco oprawą graficzną, ale na szczęście gameplay jest już najwyższej próby - ach, te pukawki od INSOMNIACów ^_^ Cytuj
oTOMo 19 Opublikowano 25 grudnia 2011 Opublikowano 25 grudnia 2011 Pierwsze wrażenie bardzo dobre, podoba mi się klimat zaszczucia oraz partyzantka, jako rodzaj walki z Chimerą. Miałem dokładnie takie same wrażenie jak grałem. Jest to pierwszy singiel w fps, który wywołał u mnie jakiekolwiek emocje. Cały design gry jest podporządkowany wywoływaniu takiego właśnie uczucia: nieodnawiające się życie, wrogowie potrafiący strzelać przez ściany, specyficzna kolorystyka, momenty, kiedy trzeba uciekać pod ostrzałem przeważającego wroga, no i niezła muzyka. Wszystkie te elementy sprawiały, że grałem w całkowitym napięciu, ciągle byłem w ruchu, trudno było znaleźć bezpieczne miejsce - całkowite osaczenie i zaszczucie przez wroga. R3 to dla mnie zdecydowanie najlepsza kampania dla jednego gracza w tegorocznych FPSach. btw nie grałem w poprzednie części, ale mam zamiar Cytuj
Kris77 433 Opublikowano 9 stycznia 2012 Opublikowano 9 stycznia 2012 (edytowane) Mam takie pytania do posiadaczy Res 3: 1. czy Network-Pass z gry anglojęzycznej (np. z Amazon) wchodzi w polskim PSN? 2. dużo ludzi gra w multi? Warto jeszcze inwestować? Bo dla singla wiem że warto. Edytowane 9 stycznia 2012 przez Kris77 Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 9 stycznia 2012 Opublikowano 9 stycznia 2012 Pierwsze wrażenie bardzo dobre, podoba mi się klimat zaszczucia oraz partyzantka, jako rodzaj walki z Chimerą. Miałem dokładnie takie same wrażenie jak grałem. Jest to pierwszy singiel w fps, który wywołał u mnie jakiekolwiek emocje. Cały design gry jest podporządkowany wywoływaniu takiego właśnie uczucia: nieodnawiające się życie, wrogowie potrafiący strzelać przez ściany, specyficzna kolorystyka, momenty, kiedy trzeba uciekać pod ostrzałem przeważającego wroga, no i niezła muzyka. Wszystkie te elementy sprawiały, że grałem w całkowitym napięciu, ciągle byłem w ruchu, trudno było znaleźć bezpieczne miejsce - całkowite osaczenie i zaszczucie przez wroga. R3 to dla mnie zdecydowanie najlepsza kampania dla jednego gracza w tegorocznych FPSach. btw nie grałem w poprzednie części, ale mam zamiar nie graj - trust me 3 część bije obie poprzednie na głowę pod każdym względem. Nie rozumiem jakim cudem wcześniejsze odsłony dostawały tak wysokie noty Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 9 stycznia 2012 Opublikowano 9 stycznia 2012 Zależy dla koga dla mnie każda część Resi na ps3 jest bardzo dobra, a co najlepsze każda z goła inna, ze znacznymi różnicami w klimacie i designie. Cytuj
triboy 973 Opublikowano 9 stycznia 2012 Opublikowano 9 stycznia 2012 Jak dla mnie, to jedynka miała dobrego singla, a dwójka świetnego, lepszego niż np K2. 2 Cytuj
gatling 0 Opublikowano 9 stycznia 2012 Opublikowano 9 stycznia 2012 Ostatnio miałem okazję niemal jednocześnie ukończyć single z resistance 3 oraz killzone 3. Według mnie single z resistance 3 jest znacznie lepszy od tego z killzone 3. Naprawdę fajnie to wszystko im wyszło, klimat bardziej mroczny niż poprzednio - można się wciągnąć i jest się ciekawym kolejnych wydarzeń. Gra oczywiście liniowa ale wiele poziomów sprawiało wrażenie otwartych - było zawsze kilka możliwości na rozprawienie się z przeciwnikami - w niektórych momentach kojarzyła mi się nawet z genialnym half life 2. Killzone 3 liniowy niczym strzelanina na "szynach" może nie tak przesadnie jak w call of duty ale jednak - dodatkowo żałośnie szybko się kończy. Resistance 3 jest krótszy od poprzedniej, genialnej części 2 ale jeśli chcemy pobawić się wszystkimi zabawkami plus bonusy ze sklepu to długość jest zadowalająca. Graficznie chyba jednak słabiej od poprzedniej części. Jeśli ktoś patrzy w fpp głównie na single tak jak ja to resistance jest bardzo wporządku. Widać że napracowali się nad tym trybem, zrobili go nieco w starym stylu (np. apteczki) więc ubolewam że gra słabo się sprzedała bo niebawem będziemy mieli tylko tryby single player na wzór tych z call of duty. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi