Kalinho_PL 334 Opublikowano 9 stycznia 2012 Opublikowano 9 stycznia 2012 Jak można pisać, że R2 wygląda lepiej od R3? No jak? Przecież R3 wygląda równie dobrze co K3. Odpal sobie pierwsze lepsze review na YT i przypomnij sobie jak paskudny i surowy jest dziś R2. 1 Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 16 stycznia 2012 Opublikowano 16 stycznia 2012 Próbował ktoś skasować GAME DATA do R3? Powodzenia Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 16 stycznia 2012 Opublikowano 16 stycznia 2012 Ja skasowałem. Trwało to baaardzo długo ale w końcu się udało Cytuj
Assphalt 17 Opublikowano 16 stycznia 2012 Opublikowano 16 stycznia 2012 (edytowane) Ostatnio wlazłem na Resa 3 w multi i zauważylem, że nie ma kliku trybów rozgrywki, a sama gra lubi konkretnie lagować. WTF? Jeśli chodzi o singla to dla mnie najlepszy fps minionego roku na PS3. Edytowane 16 stycznia 2012 przez Assphalt Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 16 stycznia 2012 Opublikowano 16 stycznia 2012 trochę mnie dziwi opinia Kalinhio, jakoby r3 biło na głowę poprzednie części; od strony technicznej owszem, no ale jest to kwestia paru lat (r1 to tytuł startowy dla ps3, r3 to tytuł czasu, kiedy mowi sie o zmierzchu tej platformy); natomiast co do klimatu, to pomimo tego, że w r3 jest to fantastycznym poziomie, to osobiscie (i wiem, ze bardzo duzo osob podziela te opinie) to wlasnie r1 ma najciekawszy klimat; kiedy tylko pomysle o tym, ze do walki z obcymi staja ludzie wyposazenie w "archaiczna" bron (bo to realia zblizone do tego co mielismy okazje poznac przy okazji II wojny swiatowej) to juz robi mi sie slabo i wiem, ze to ciezka przeprawa, bo wrog ma lasery, kozackie granaty i widzenie przez sciany; fabularnie tez kozak, bo nie do konca sie wiedzialo o co chodzi; natomiast co do wypowiedzi przedmowcy, to z cala sympatia dla killzona, ale r3 chyba rzeczywiscie byl numerem 1 w ubieglym roku jesli chodzi o produkt calosciowy (nie potrafie ocenic multi, bo sie tym nie bawie, ale pomimo bledow byl chyba uznany za atrakcyjny ) 1 Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 17 stycznia 2012 Opublikowano 17 stycznia 2012 Zgodzę się z tym całkowicie. Res 3, mimo że ogrywam dopiero teraz to IMO chyba najciekawsza kampania ze wszystkich shoterów fpp z zeszłego roku. Graficznie jest bardzo dobrze, napewno lepiej niż w poprzednikach co właściwie jest raczej oczywiste bo gra teraz chodzi w 30 klatkach a nie jak poprzedniczki w 60 o ile dobrze pamiętam. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 17 stycznia 2012 Opublikowano 17 stycznia 2012 Poprzednie części Resistance też chodziły w 30 fps. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 7 lutego 2012 Opublikowano 7 lutego 2012 W ostatnim czasie skończyłem wszystkie trzy części Resistance. Były zachwalane na forum więc trzeba było je skończyć. Spokojnie mogłem zrezygnować z jedynki i dwójki, które dla mnie po prostu się zestarzały. Za to trójka w singlu była świetna: siadł mi główny bohater, historia, lokalizacje, fragmenty na szynach (barka, pociąg), zombiaki, pozostali przeciwnicy: kosmici i Ci w więzieniu. R3 ma wszystko co potrzebuje, by z czystym sumieniem ja komuś polecić. Cytuj
maztika 36 Opublikowano 22 lutego 2012 Opublikowano 22 lutego 2012 (edytowane) bardzo długo w odniesieniu do kasowania game data R3 to dokładnie ile? jak na razie kasuje mi się od pół godziny...dramat. edit. ok, doczytałem na innym forum, że trwa to ok. 50 min. ale podobno można temu zaradzić: http://www.ps3blog.net/2011/01/28/tips-and-tricks-ps3-rebuild-database-faq-recovery-menu/ Edytowane 22 lutego 2012 przez maztika Cytuj
Sylvan Wielki 4 556 Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 Grafika to najmocniejsza strona tej pozycji - szczególnie tła, wszelakie efekty, jak i animację podstawowego mięsa armatniego, które łyka nasz ołów. Same postaci są już tylko poprawne. 9/10. Muzyka jest całkiem dobra, momentami nawet bardzo (taka uroczo podniosła). Podobnie jest z odgłosami wystrzałów, jak i jękiem naszych oponentów. Dubbing jest koszmarny. Sporo gorszy niż w inFamous, a przecież ostatnimi czasy w tym segmencie rodzima ekipa radzi sobie niemal wybornie. 7/10. Jeśli chodzi o grywalność, to owa część ląduje za FoM oraz znakomitą poprzedniczką. Od czasu FF XIII nie było tak fatalnie opracowanych postaci. Fabuła także kuleje. Zakończenie drugiej odsłony było niezwykle wysmakowane, natomiast w Res3....szkoda słów. Gra ma kilka niedopracowanych elementów. Jednakże bronie są pomysłowe (niczym w Raczet i Klank - zwróćcie uwagę czym syn głównego bohatera bawi się podczas jednej ze scen), a strzela się niezwykle miło. Sprawnie skonstruowany tryb wieloosobowy także podnosi ocenę. 8/10. Generalnie spodziewałem się świetnego tytułu na wyłączność, a otrzymałem coś w stylu inFamous 2 - czyli grywalny (i nic poza tym) tytuł z piękną oprawą graficzną. 7/10 1 Cytuj
diolek 43 Opublikowano 19 marca 2012 Opublikowano 19 marca 2012 (edytowane) Kurcze,to jest chyba jeden z najlepszych singlowych kampani fps jakie gralem,tylko obawiam sie ze bedzie krotki,bo jestem w 12 rozdziale a podobno jest 20 .tak sie wciagnalem ze raptem chwile mi to zajelo, na najwyzszym poziomie trudnosc. klimat masakruje,przekoloryzowany res2 moze sie schowac. Klimat,klimat i jeszcze raz klimat,plus genialne scenki przerywnikowe ktore sie oglada z ciekawoscia.polecam W multi nabilem 10 lvl i jak narzie brak problemow ktore go trapily ,i o jakich pisaliscie na poprzednich stronach. Edit. Po przejsciu gry,jestem pewny ze dla mnie klimatem jest to gra numer jeden tej generacji w kategorii fps. Zabieram sie za poziom superzolnierz:-) Edytowane 20 marca 2012 przez diolek Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 30 marca 2012 Opublikowano 30 marca 2012 To prawda, że kampanię można przejść w co-opie/split-screen? Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 (edytowane) Prawda. Od siebie jeszcze dodam (powtórzę), że to najlepsza i najbardziej klimatyczna kampania singlowa FPS ostatnich lat Edytowane 31 marca 2012 przez SzczurekPB 1 Cytuj
tomek1906 18 Opublikowano 4 lipca 2012 Opublikowano 4 lipca 2012 przechodził ktoś gre w trybie coop? warto? Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 16 lutego 2014 Opublikowano 16 lutego 2014 Ktoś miał problem z instalacją ? Ile trwało usuwanie danych ? Cytuj
banzai 197 Opublikowano 16 lutego 2014 Opublikowano 16 lutego 2014 Z instalacją nie miałem problemów ale z usunięciem już tak Czekałem 30 minut na usunięcie to wyłączyłem ps3,włączam spowrotem a tam uszkodzone dane ;_;na szczęście się usuneło po 40 minutach, nie uszkodzona instalka też się usuwa 40 minut lub więcej Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 16 lutego 2014 Opublikowano 16 lutego 2014 Ktoś miał problem z instalacją ? Ile trwało usuwanie danych ? znany problem. usunięcie danych gry z systemu zajmuję około 30 minut. Cytuj
xppx 1 Opublikowano 20 lutego 2014 Opublikowano 20 lutego 2014 widze ze nie jestem sam , przeszedłem 2 czesc ,odrazu zarzuciłem 3 nie oczekujac jakies wielkie poprawy ale bylem w błedzie ,graficznie mimo juz 3 lat na karku prezentuje sie wybornie ,różnorodność misji - ogólnie fabuła na wielki plus -bronie-przeciwnicy ,muzyka momentami naprawde superowa - przy kampaniach coda czy battlefielda strasznie mi sie nużyło - tutaj ledwie sie obejrzałem a juz koncoweczka - odemnie 8 z dużym plusem. Cytuj
mrynk 110 Opublikowano 21 lutego 2014 Opublikowano 21 lutego 2014 Ja też właśnie po dwóch latach wróciłem do R3. Tym razem z bratankiem w co-opie. Po ponad dwóch latach wciąż = Świetna gra: klimat, gameplay, GRAFIKA. Ludzie już zmienili sie w pierdzące marudy, jeżeli taka gra słabo się sprzedała. Szkoda wielka że tak się stało. Singlowy i kooperacyjny majstersztyk (multi mnie nie obchodzi). PS. Teraz zaczęliśmy coop R1 i jest też super. Gra prawie 8 letnia ! Tyle pasji i pracy, różnorodności włożone w tą serię. Ale jak gracze nie wspierają takich tytułow......zostanie co ? sims ? Minecraft ? Dobrze że mam całą trylogię (z premier) by czasem wrócić aleją wspomnień. 1 Cytuj
Shen 9 626 Opublikowano 3 maja 2015 Opublikowano 3 maja 2015 Ta czesc podobała mi się najbardziej, ale (pipi)a jakie to jest zabugowane. Miałem kilka akcji gdzie krecilem sie po lokacji, nie wiedzialem co zrobic, siegalem po poradnik, okazywalo sie ze npc mi drzwi nie otworzyl. Cytuj
Plugawy 3 681 Opublikowano 3 maja 2015 Opublikowano 3 maja 2015 Gra jest świetna a graficznie momentami zaje.bista. Czy czekanie aż npc otworzy drzwi to bug? Wg mnie nie. Zdarzyło mi się parę razy poczekać aż załączy się gadka szmatka i koleś odstąpi od drabiny, albo otworzy drzwi, ale to nie bugi tylko lekkie niedopracowanie. Cytuj
Shen 9 626 Opublikowano 3 maja 2015 Opublikowano 3 maja 2015 Nie, oni w ogóle ich nie otwierali. W jednej lokacji w wiezieniu krecilem sie 10 minut, wyszedlem, zaczalem od ostatniego zapisu i wtedy dopiero zaskoczylo. Cytuj
SpacierShark123 1 496 Opublikowano 3 maja 2015 Opublikowano 3 maja 2015 Akcja jak dostajemy młot robi . Bardzo mi się podobała każda część ale trójka nawet teraz graficznie jest śliczna a strzelania sprawia dużo przyjemności. Jedynie nie rozumiem decyzji o zamknięciu serwerów bo po multi grało się bardzo przyjemnie. Cytuj
Plugawy 3 681 Opublikowano 3 maja 2015 Opublikowano 3 maja 2015 Na szczęście platynkę można wbić nawet z zamkniętymi serwerami Guernica, mi się na szczeście nie zdarzyły rzeczy o których piszesz, grało się bez problemów. Cytuj
Shen 9 626 Opublikowano 3 maja 2015 Opublikowano 3 maja 2015 Az tak mi sie nie podobalo zeby platyne wbijac, ale w tej czesci najprzyjemniej mi sie strzelalo. Fabuła tez daje rade, tylko glowni bohaterowie nijacy, szczegolnie w 1 i 2 . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi