Skocz do zawartości

Gry na premierę, gdzie dostać?

Guti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja właśnie wróciłem z Arkadi(wawa), pan w saturnie powiedział że będzie może po południu, w empiku dziwnie na mnie popatrzył i powiedział, że nie wie o co mi chodzi??, natomiast sony center ma mieć również po południu wersje metalbox prawdopodobnie po ok 250pln.

Opublikowano (edytowane)

Katowice ( Uncharted 2 ):

Saturn - ma być dzisiaj, nie wiadomo o której.

Mediamarkt - ma być za około 2h, 179zł-189zł ( taki przedział cenowy niby ).

Edytowane przez Kris Blake
Opublikowano

Wie ktoś jaka jest sytuacja w MM w poznaniu na bukowskiej?? bo nie mogę się do nich dodzwonić za cholere. Wiem, że na szwajcarskiej już jest dostępny na pewno, ale na bukowską mam bliżej. Dlatego jak ktoś wie to niech napisze.

Opublikowano

Łódź, MM w galerii, Uncharted 2 zwykła wersja - 209 zł. Nie kupiłem! Było tylko kilka sztuk rozrzuconych między innymi grami, tak że nie mogłem znaleźć. Gry od EA, ładnie wyeksponowane, kiedyś Shift, teraz Fifka, a taki hit poniewiera się gdzieś między jakimiś crapami :confused:

Opublikowano

M1 - Media Markt w Zabrzu - Uncharted 2 - 209 zl.

W Empiku personel to maja poinformowany. I w Gliwicach i Zabrzu dostalem 2 razy te sama odpowiedz. "Premiera Uncharted 2 jest 20 pazdziernika. Moze pan zamowic ja wczesniej, a wyslana zostanie do pana w dniu premiery."

Opublikowano

Ktos wie gdzie i za ile mozna dostac limitki w Krakowie ??

Nie wiem na ile to pewna informacja, ale jak dzisiaj kupowałem swoją limitkę w Sony Center w Katowicach to gość mówił, że krakowski oddział dostał dużą dostawę U2.