Skocz do zawartości

Gry na premierę, gdzie dostać?

Featured Replies

Opublikowano

Ja właśnie wróciłem z Arkadi(wawa), pan w saturnie powiedział że będzie może po południu, w empiku dziwnie na mnie popatrzył i powiedział, że nie wie o co mi chodzi??, natomiast sony center ma mieć również po południu wersje metalbox prawdopodobnie po ok 250pln.

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 296,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ale jajca.   Ultima rozłożyła Gram.pl!   Killzone 3 Edycja Kolekcjonerska - GRAM.PL - 259.90 zł http://www.gram.pl/sk1_8QfeHeC4_Killzone_3_Edycja_Kolekcjonerska_PL_ANG.html   Killzone 3 Edycja

• Ja juz mam swojego Uncharted 3, kupilem za okolo 160 zl, 40Eur. okolo bo kupowalem za granica: Jeszcze nie gralem.   EDIT: W niemieckiej wersji jest jezyk polski do wyboru. Lece grac !  

• Gość Orzeszek87
    Gość Orzeszek87

Ludzie az tak google gryzie? sprawdźcie gazetki w waszych miastach, w warszawie od 23 lutego startuje.

Opublikowano

Wczoraj dzwoniłem do MM w Legnicy- gra kosztuje 159zł.Dzis po nią jadę. ;)

Opublikowano

Warszawa:

4console - będzie po 16

Świat Gier - będzie po 15

Sony Center Ursynów - została jedna sztuka edycja kolekcjonerska za 220. Kupiłem przedostatnią :-D

Opublikowano

Katowice ( Uncharted 2 ):

Saturn - ma być dzisiaj, nie wiadomo o której.

Mediamarkt - ma być za około 2h, 179zł-189zł ( taki przedział cenowy niby ).

Edytowane przez Kris Blake

Opublikowano

Wie ktoś jaka jest sytuacja w MM w poznaniu na bukowskiej?? bo nie mogę się do nich dodzwonić za cholere. Wiem, że na szwajcarskiej już jest dostępny na pewno, ale na bukowską mam bliżej. Dlatego jak ktoś wie to niech napisze.

Opublikowano

Katowice:

Saturn - ma być dzisiaj, nie wiadomo o której.

Mediamarkt - ma być za około 2h, 179zł-189zł

Kraków - miasto dusigroszy nie ma taniej niż po 199 <_<

Opublikowano

Ktoś orientuje czy ultima dziś będzie rozsyłać? Bo mój status nadal się nie zmienił.

Opublikowano

Sony Center Ursynów - została jedna sztuka edycja kolekcjonerska za 220. Kupiłem przedostatnią :-D

zarezerwowana, jadę po nią, dzieki info:)

Opublikowano

Jakie są te skiny w limitowanej edycji? Jak wygląda ten theme?

Opublikowano

W Centrum Sony Altus 219zł.WOW Jest to pewne że w takiej cenie? Jeżeli tak to jadę

Edytowane przez zalef88

Opublikowano

W videotop Lublin (centrum sony) 219zł na miejscu metal box.

Opublikowano

Kupiłem ostatnią kopię Uncharted 2 z Centrum Sony w Altusie.

Opublikowano

Kupiłem ostatnią kopię Uncharted 2 z Centrum Sony w Altusie.

cholera jedna, a juz sie ubieralem :rolleyes:

Opublikowano

Ktos wie gdzie i za ile mozna dostac limitki w Krakowie ??

Opublikowano

w katowickim MM 179zl, zostalo jeszcze sporo egzemplarzy gry gdyby ktos chcial kupic

Opublikowano

Łódź, MM w galerii, Uncharted 2 zwykła wersja - 209 zł. Nie kupiłem! Było tylko kilka sztuk rozrzuconych między innymi grami, tak że nie mogłem znaleźć. Gry od EA, ładnie wyeksponowane, kiedyś Shift, teraz Fifka, a taki hit poniewiera się gdzieś między jakimiś crapami :confused:

Opublikowano

M1 - Media Markt w Zabrzu - Uncharted 2 - 209 zl.

W Empiku personel to maja poinformowany. I w Gliwicach i Zabrzu dostalem 2 razy te sama odpowiedz. "Premiera Uncharted 2 jest 20 pazdziernika. Moze pan zamowic ja wczesniej, a wyslana zostanie do pana w dniu premiery."

Opublikowano

Ktos wie gdzie i za ile mozna dostac limitki w Krakowie ??

Nie wiem na ile to pewna informacja, ale jak dzisiaj kupowałem swoją limitkę w Sony Center w Katowicach to gość mówił, że krakowski oddział dostał dużą dostawę U2.

Opublikowano

W gdańskim MM jest po 199zł, limitek nie zauważyłem. Wie ktoś po ile w Saturnie?

A, no i Operation Flashpoint 2 jest za 189zł, a nie za 229 zł jak podaje gazetka :)

Opublikowano

właśnie dodarła do mnie limitka od Sol Pol zaczynam zabawe :)

Opublikowano

jak grasz multi mozesz sę lansować ze złotymi klamkami :P no i metalbox ładnie się prezentuje między reszta plastików :whistling: