Skocz do zawartości

Gry na premierę, gdzie dostać?

Guti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jedyne co mnie skłania do limitki, to że gra jest swietna, ale nie wiem czy lepiej się prezentuje od zwykłej.

oczywiście, że prezentuje się lepiej. warto, ja wolałem dopłacić 35zł i mieć ten śliczny metalowy box plus jakieś pierdoły.

Opublikowano

Opłaca się brać limitkę ?

Oczywiście że się opłaca, jeżeli cena jest w granicach dobrego smaku. Ja dałem 189zł a to przecież tyle co co wersja standardowa. Za edycje limitowaną U2 opłaca się dać +30zł :thumbsup: Dawanie jednak 340zł (tyle kosztuje najtańsza LE Tekkena 6) to już przesada :whistling:

Opublikowano (edytowane)
A jak Wrocław??

U2 we Wrocku jest w MM - 199 zł, Empik będzie miał przed 20 (okolice amerykańskiej premiery) za 230 zł (ale w "przedsprzedaży" możliwe że i za 169 zł, gra będzie w wersji specjalnej, chyba chodziło o metalowe opakowanie), najtańsza opcja jaką znalazłem to Gekon (Nowy Targ) za 189 zł (mają też "limitke")

Edytowane przez the_m
Opublikowano

A tak każdy pisze o mm, saturn, empik a wszyscy zapomnieli chyba o Sony Centre. Każda grę mają w premierę. Ja jutro tam się przejadę.

Yeah miałem racje. :) Kupiłem po 10:00 swoją kopię i to jeszcze limitkę metal-box za 219zł, tak jak wyżej napisał zalef88.

Opublikowano (edytowane)

Ja właśnie nabyłem limitkę za 199 zł :biggrin: w rtv euro agd. Tu macie link do sklepu internetowego - można tam zamówić, a odebrać w sklepie:

http://www.euro.com.pl/gry/naughty-dog-uncharted-2-among-thievies-limited-edition-ps3.bhtml?area=polecamy

Na tej stronce możecie sprawdzić w jakich sklepach są na stanie. Udanych łowów. Ja idę grać :biggrin:

Edytowane przez Look4z
Opublikowano

Ja zamówiłem przed premierą U2 w sklep.gry-online.pl i dziś tzn 15.10.09 jeszcze nie mają gry, normalnie mnie już chce potargać. Najgorsze jest to że nie moge anulować zamówienia, gdyż już dawno przelałem kase na ich konto. Jestem załamany ;/. Grę dostanę pewnie tydzień po premierze o ile jutro wyślą :(. Odradzam zakupów w tym sklepie już nigdy pre-orderów.

Opublikowano

Ktoś wie gdzie w warszawie można dorwać limitkę i za jaka cene? (coś czytałem o EURO RTV ale nie napisano w którym).

Wejdź na ich stronkę - tam możesz zobaczyć w którym aktualnie jest dostępna. Cena 199 zł za limitkę w rtv euro agd jest ogólnopolska