Skocz do zawartości

Gry na premierę, gdzie dostać?

Guti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurde sam nie wiem czy brać, kase mam, ale trochę jej szkoda, jakby mieli zwykłą edycję taniej, wiesz czy mają ? :/

Na ich stronie nie ma, więc pewnie nie. Mają limitkę taniej niż zwykła u konkurencji (209 w MM Lublin) więc wątpię. Zadzwoń zapytaj

Opublikowano

gdzie jest najtaniej uncharted 2 w krakowie?? :)

Patrzylem w saturnie i empikach i ceny takie same. Ja kupilem limitke za 250 zeta( swoja droga nie warta ceny natomaist gra jak najbardziej :)

Opublikowano

jesli ktos jest zainteresowany eyepetem i ma pod reka mm to radze wstrzymac sie z zakupami w necie

podobno sama gra ma tam kosztowac 69zl a w zestawie z kamera 129

jest to podejrzanie tanio (zwlaszcza biorac pod uwage ze sama kamera kostuje tam 139) jednak gosc wydawal sie zorientowany w temacie wiec moze sie to sprawdzic

Opublikowano

jesli ktos jest zainteresowany eyepetem i ma pod reka mm to radze wstrzymac sie z zakupami w necie

podobno sama gra ma tam kosztowac 69zl a w zestawie z kamera 129

jest to podejrzanie tanio (zwlaszcza biorac pod uwage ze sama kamera kostuje tam 139) jednak gosc wydawal sie zorientowany w temacie wiec moze sie to sprawdzic

Nie jest podejrzane ... taka jest cena zestawu, ja też sciągam z UK tę grę w takiej właśnie cenie.

Opublikowano

biorac pod uwage tego newsa

Warto również wspomnieć tutaj o EyePecie, który pojawi się u nas 28 października. Będzie on dostępny w dwóch wersjach:

gra, karta i kamera - 169zł

gra i karta - 99zł

Gra jest w pełni zlokalizowana. I słusznie.

i fakt, ze najtaniej na allegro (bez przesylki) mozna dostac zwierzaczka odpowiednio za 165zl i 90zl

to nadal uwazam, ze ceny o 30zl nizsze w sklepie znanym z wyzszych cen jest podejrzane

ps. Incognitos, wersja z UK jest zlokalizowana?

bo ja sie troche pobawie tym wynalazkiem, siostra i dziewczyna tez, ale glownie celuje w dzieci (4 i 5 lat) wiec bez polskiego jezyka ani rusz

Opublikowano

Mógłby ktoś potwierdzić to, że EyePet będzie w MM za 129zł (z kamerką)? Nie wiem czy czekać, czy szukać gdzie indziej.

Masz wpis wyzej, ile u Otasa w MM stoi EyePet, przejdz sie do MM w swoim miescie i zobacz jaka beda mieli cene.

Opublikowano (edytowane)

interesuje mnie w jakiej sieci sklepów bo córa czeka na przyszły tydzień, więc może już dziś zrobię jej niespodziewajkę ;)

wczoraj kupiłem w galerii grunwaldzkiej (saturn)

Edytowane przez SM1