Skocz do zawartości

Gry na premierę, gdzie dostać?

Featured Replies

Opublikowano

po ile w empiku dj hero jest?

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 295 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ale jajca.   Ultima rozłożyła Gram.pl!   Killzone 3 Edycja Kolekcjonerska - GRAM.PL - 259.90 zł http://www.gram.pl/sk1_8QfeHeC4_Killzone_3_Edycja_Kolekcjonerska_PL_ANG.html   Killzone 3 Edycja

• Ja juz mam swojego Uncharted 3, kupilem za okolo 160 zl, 40Eur. okolo bo kupowalem za granica: Jeszcze nie gralem.   EDIT: W niemieckiej wersji jest jezyk polski do wyboru. Lece grac !  

• Temat się przyda, aby odciążyć ze spamu wątek Uncharted 2. Może też się przydać do innych gier, ale jak się nie spodoba to można wywalić po premierze U2, albo teraz, jak chcecie.

Opublikowano

cena dobra ale mało sztuk raczej będzie

Opublikowano

Skąd takie info ?

Zobacz link, który wrzuciłem parę postów wcześniej

Opublikowano

W tesco w całej Polsce? Gdzie w Krakowie kupujecie MW2 i GOW Collection?

Edytowane przez raVen20

Opublikowano

Widzieliście może gdzieś (na jakiejś stronie, sklepie internetowym ) dragon ball raging blast w wersji kolekcjonerskiej? Nie mogę go znaleźć nigdzie w Polsce, Warszawie. A z wysp będzie dłużej leciało niestety:( Kupno normalnego to nie problem bo na premiere tj 13.09 będzie w Wawie w wielu miejscach , tylko kolekcjonerskiej nikt nie sprowadza :(

Edytowane przez KainGorn

Opublikowano

jak cos to od jutra w Mad Games Wwa bedzie mozna kupic

Edytowane przez Grigori
chodzi oczywiście o MW2, ale oczywiście nie można tego napisać we właściwym temacie...

Opublikowano

Czy może Ktoś wie czy w Saturnie czy MM MW2 będą sprzedawać wcześniej ?? Ktoś się pytał ?

Opublikowano

Czy może Ktoś wie czy w Saturnie czy MM MW2 będą sprzedawać wcześniej ?? Ktoś się pytał ?

W Saturnie i MM we Wroclawiu nie ma się co spodziewać przed wtorkiem.

Edytowane przez lesheq

Opublikowano

MW2 w tesco podobno juz jest :D

ultima tez chyba dostala cos na magazyn (tak pisze na blogu, ale moga klamac :whistling: )

orientuje sie ktos czy w MM w Bielsku jest do kupienia Ratchet and Clank Future: A Crack in Time ? :P

Edytowane przez Foxter

Opublikowano

W Katowicach w Silesii też nie. Koles powiedział że raczej w dniu premiery.

Opublikowano

MW2 juz jest w:

Mad Games (W-wa) 199zl

Blackgames (Wroclaw) 219zl

są to wersje angielskie!

Ultima też juz ma anglika

http://www.allegro.pl/item808636101_modern_warfare_2_ps3_anglik_sklep_wawa_juz_mamy.html

Edytowane przez lesheq

Opublikowano

Przed chwilą dzwoniłem do Tesco w Krakowie (Kapelanka i Wielicka) nie mają jeszcze MW2 i raczej po weekendzie będzie :/ Nie wiem jak MM i Saturn ?

Opublikowano

Świat Gier obstawił się aukcjami na allegro że maja wersję MW2 PL ale im to bym raczej nie wierzył patrząc na ilość negatywów.

Hehe już zmienili aukcje.

Edytowane przez lesheq

Opublikowano

Ktoś się orientuje czy gdześ w Łodzi lub okolicach można wyrwać MW2?

Opublikowano
  • Autor

W empiku pewnie nie ma co liczyć na MW2 przed premierą? :) A może jednak ktoś coś wie.

Opublikowano

witam - mam prośbę do ludzi z Krakowa

szukam EyePet z kartą i kamerką (cały zestaw) w Krakowie - sklep obojętny

kiepska sprawa z dostępnością tego tytułu jest - każdy mówi, że "ma dostać"

Opublikowano

Jesli ktos sie orientuje czy w Przemyslu badz Rzeszowie mozna dostac MW2 to dajcie znac;)

Opublikowano

DJ Hero w Empiku 399 zł. Ja chce już MW2 ^