lesheq 8 Opublikowano 6 listopada 2009 Opublikowano 6 listopada 2009 Same angliki, jak ktos dzis (sobota) zobaczy ale wersje PL niech daje cynka. Podobno Tesco ma olac system i wystawic juz rano (+chleb gratis ) ale to moze byc tylko plota. Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 7 listopada 2009 Opublikowano 7 listopada 2009 Jakby ktoś w Gdańsku namierzył MW2 to niech da sygnał gdzie Cytuj
DaX_PL 0 Opublikowano 7 listopada 2009 Opublikowano 7 listopada 2009 Coś wiadomo o MW2 przed premiera w Łodzi?? Cytuj
Assphalt 17 Opublikowano 7 listopada 2009 Opublikowano 7 listopada 2009 (edytowane) Jeśli chodzi o Łódź to znalazłem takie coś: http://allegro.pl/item809369162_call_of_duty_modern_warfare_2_juz_mamy_ones_lodz.html Heh. przed chwilą zobaczyłem, że został 1 egzemplarz. Kto pierwszy? Jeszcze sklep Game Over z Łodzi, do którego prawdopodobnie się wybiorę w poniedziałek. http://allegro.pl/item810240950_call_of_duty_modern_warfare_2_ang_ps3_juz_od_9_11.html Edytowane 7 listopada 2009 przez Assphalt Cytuj
DaX_PL 0 Opublikowano 7 listopada 2009 Opublikowano 7 listopada 2009 (edytowane) Wiesz znam ten sklep ale to jak te wszystkie złodzieje którzy za kase przerabiaja konsole itp. Niby można od nich wziąść ale ja tam to bym wolał albo już nawet od tego gościa z białystoku albo MM Empik ew. Tesco. Może we wtorek sie przejde rano Na stronie mają wpisane od 13.11 ale skoro od 9 to chyba w PN pojade Ew. zobacze może jutro na półki rzucą w MM albo Empiku bo chyba już się im dalej nie opłaca składować tej gry w magazynie. Więcej na tym stracą niż zyskają Na stronie pisze link do aukcji ktora podales to wersja angielska polska jest za 194. W pn sie przejade jesli jutro niczego nie dostane Edytowane 7 listopada 2009 przez DaX_PL Cytuj
lesheq 8 Opublikowano 7 listopada 2009 Opublikowano 7 listopada 2009 To GameOver chyba zaspal bo 9.11 to wypadalo by miec juz wersje PL. Cytuj
DaX_PL 0 Opublikowano 7 listopada 2009 Opublikowano 7 listopada 2009 No właśnie 9-10.11 jest napisane ale może będą mieli. Zadzwonie chyba najpierw w pn żeby nie pojechac i się przejechać Może jutro będzie już w sprzedaży w MM albo Empiku. Co do Tesco to mam mieszane uczucia. W Tesco na Widzewie jest bieda.Z ps3 i x0 z gier eksponowanych mają tylko Fife 10 i Shift-a więc aż hniechce mi się wierzyć że dostane tam MW 2 dzień przed premiera i to jeszcze w jakiejś super cenie (Shift na PS3 nadal w extra cenie 229,90 ) Cytuj
Montray 0 Opublikowano 8 listopada 2009 Opublikowano 8 listopada 2009 Witam ! Orientuje sie ktos czy MW2 bedzie mozna juz dostac w nocy z 9-10 listopada w TESCO ? Czy tez wykladaja towar zawsze z rana ? Jesli w Rzeszowie juz ktos kupi to niech da znac jaka ilosc egzemplarzy MW2 ma TESCO i reszta sklepow ! Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 8 listopada 2009 Opublikowano 8 listopada 2009 Jezeli ktos dorwal MW2 w TESCO w Warszawie to bardzo prosze o informacje...Z gory dzieki Cytuj
Assphalt 17 Opublikowano 8 listopada 2009 Opublikowano 8 listopada 2009 Jezeli ktos dorwal MW2 w TESCO w Warszawie to bardzo prosze o informacje...Z gory dzieki Jeżeli ktoś dorwał MW2 w KTÓRYMKOLWIEK Tesco niech się pochwali. A co do Game Overa to jeżdżę tam od jakiegoś czasu (Infamous, Red Faction Guerilla, Uncharted 2) i nie narzekam. Fakt faktem, że jeśli to rzeczywiście nie jest to polska wersja to trochę kwas. Cytuj
lukke 1 Opublikowano 8 listopada 2009 Opublikowano 8 listopada 2009 w tesco w Wawie będzie 10 po godzinie 12 tak gdzieś Cytuj
jarken 33 Opublikowano 8 listopada 2009 Opublikowano 8 listopada 2009 Montray- ja również poluję na nowe MW2 w Rzeszowie, tyle że w wersji na x360. Gdybyś dowiedział się czegoś nowego, daj znać. Cytuj
Montray 0 Opublikowano 8 listopada 2009 Opublikowano 8 listopada 2009 Montray- ja również poluję na nowe MW2 w Rzeszowie, tyle że w wersji na x360. Gdybyś dowiedział się czegoś nowego, daj znać. Nie ma sprawy Nie wiem tylko czy jechac w poniedzialek i po 24:00 czekac az wyloza na pulki czy tez z rana sie tam zjawic. Na dzien dzisiejszy moge Ci tylko powiedziec ze w TESCO w Rzeszowie nic nie wiedza... przynajmniej kobieta z ktora rozmawialem. Dzwoniac do TESCO w Rzeszowie dowiedzialem sie tylko ze gra bedzie a kiedys i za jaka cene to kobieta sama nie wiedziala (z rozmowy wynikalo ze kobita wogole nie w temacie, 5 razy pytala o nazwe gry i dziwila sie , po czym po doslownie po sekundzie powiedziala ze nie wie sama ). Takze pozostaje tylko przejechac sie i sprawdzic. PS: Jak cos to podaj nr telefonu to dam ci znac jak bede w sklepie i bede wiedzial ze sa. Pozdro Cytuj
DaX_PL 0 Opublikowano 8 listopada 2009 Opublikowano 8 listopada 2009 Grigori najlepiej sprawdzić na stronie jedyne co może się zmienić to data premiery. Jeśli się u nich obsuwa to o max. 2 dni Cytuj
lesheq 8 Opublikowano 8 listopada 2009 Opublikowano 8 listopada 2009 (edytowane) w tesco w Wawie będzie 10 po godzinie 12 tak gdzieś Dzis, jutro czy we wtorek ? Ps. moze jest jakis ziomal z Wrocka do wymiany sie info o dostepnosci gry Edytowane 8 listopada 2009 przez lesheq Cytuj
szymuR1920 5 Opublikowano 8 listopada 2009 Opublikowano 8 listopada 2009 Wie już ktoś o MW2 na PS3 w okolicach Katowic? Cytuj
DaX_PL 0 Opublikowano 8 listopada 2009 Opublikowano 8 listopada 2009 Jutro będę do nich dzwonił to się dowiem jak z God of Warem. Jeśli u nich nie będzie to można składać pre order na ultimie. Jak się dowiem to napisze Cytuj
Guti 2 Opublikowano 8 listopada 2009 Autor Opublikowano 8 listopada 2009 Na jakiej ultimie? I to za 199zł LOL. W sklepie psx jest za 164zł, nie wspominając, że na allegro jest jeszcze taniej. Cytuj
lukke 1 Opublikowano 8 listopada 2009 Opublikowano 8 listopada 2009 w tesco w Wawie będzie 10 po godzinie 12 tak gdzieś Dzis, jutro czy we wtorek ? Ps. moze jest jakis ziomal z Wrocka do wymiany sie info o dostepnosci gry 10 czyli we wtorek Cytuj
jarken 33 Opublikowano 8 listopada 2009 Opublikowano 8 listopada 2009 Montray- ja również poluję na nowe MW2 w Rzeszowie, tyle że w wersji na x360. Gdybyś dowiedział się czegoś nowego, daj znać. Nie ma sprawy Nie wiem tylko czy jechac w poniedzialek i po 24:00 czekac az wyloza na pulki czy tez z rana sie tam zjawic. Na dzien dzisiejszy moge Ci tylko powiedziec ze w TESCO w Rzeszowie nic nie wiedza... przynajmniej kobieta z ktora rozmawialem. Dzwoniac do TESCO w Rzeszowie dowiedzialem sie tylko ze gra bedzie a kiedys i za jaka cene to kobieta sama nie wiedziala (z rozmowy wynikalo ze kobita wogole nie w temacie, 5 razy pytala o nazwe gry i dziwila sie , po czym po doslownie po sekundzie powiedziala ze nie wie sama ). Takze pozostaje tylko przejechac sie i sprawdzic. PS: Jak cos to podaj nr telefonu to dam ci znac jak bede w sklepie i bede wiedzial ze sa. Pozdro Mnie aż tak się nie spieszy, we wtorek jestem na uczelni od 8 do 10 i pojadę do tego Tesco. Jeśli nie będzie to kupię w MM lub Empiku. PS. Ceny w MM ustalone są na 199zł za MW2? Cytuj
DaX_PL 0 Opublikowano 8 listopada 2009 Opublikowano 8 listopada 2009 Chyba tak dzwoniłem teraz do MM ale oczywiście nikt nie odbiera Cytuj
Nyu 771 Opublikowano 8 listopada 2009 Opublikowano 8 listopada 2009 W Bielskim sklepie dla idiotów, pan powiedział, że cena nie będzie inna, jak 229 PLN. Wie ktoś gdzie poza MM można zdobyć MW2 w Bielsku? Cytuj
lesheq 8 Opublikowano 8 listopada 2009 Opublikowano 8 listopada 2009 w tesco w Wawie będzie 10 po godzinie 12 tak gdzieś Dzis, jutro czy we wtorek ? Ps. moze jest jakis ziomal z Wrocka do wymiany sie info o dostepnosci gry 10 czyli we wtorek No tak, sorki zamotałem się Byłem dziś w Tesco,Saturnie i Empiku łudząc się że jakiś magazynier się zamota i wystawi wcześniej ale ni huhu. W Tesco niezły burdel bo gry maja pomieszane PC z X360 i PS3, nawet okładkami do tyłu wiec jakoś nie mogę sobie wyobrazić tam MW2 w takiej cenie ale zobaczymy. Cytuj
DaX_PL 0 Opublikowano 8 listopada 2009 Opublikowano 8 listopada 2009 Do empiku dzisiaj dzwonili i gościówka mówiła że nie mogą wystawić wcześniej niż 10-11 bo mają umowę podpisaną Cytuj
SM1 25 Opublikowano 8 listopada 2009 Opublikowano 8 listopada 2009 Ps. moze jest jakis ziomal z Wrocka do wymiany sie info o dostepnosci gry od soboty w gekonie można nabyć codMW2 bez problemu(chyba że wszystko w sobotę pogonili ale wątpię) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi