Skocz do zawartości

Gry na premierę, gdzie dostać?

Guti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ps. moze jest jakis ziomal z Wrocka do wymiany sie info o dostepnosci gry :D

od soboty w gekonie można nabyć codMW2 bez problemu(chyba że wszystko w sobotę pogonili ale wątpię)

Wiem, w BlackGames (obok Eureki) też mają od piątku za 219zl ale anglika więc niech sobie.... sami grają. Interesuje mnie wersja PL więc zostaje mi doczekać do wtorku. Ciekawe jak będzie z premierą w Tesco jesli jest otwarty 24h, wykładają towar w nocy czy rano?

Opublikowano (edytowane)

tak jak pisałem dostawa w tesco wjedzie we wtorek prawdopodobnie po godzinie 12 (7szt. dla większych marketów i 3szt dla mniejszych)

Edytowane przez lukke
Opublikowano

tak jak pisałem dostawa w tesco wjedzie we wtorek prawdopodobnie po godzinie 12 (7szt. dla większych marketów i 3szt dla mniejszych)

Co oni sobie w ch*ja walą!? 7 sztuk? Przecież jak wpadnie bydło to się stratują nawzajem...

Opublikowano

Co oni sobie w ch*ja walą!? 7 sztuk? Przecież jak wpadnie bydło to się stratują nawzajem...

niestety dystrybutor im tylko tyle przydzielił, pewnie ze względu na zbyt niską cenę

Opublikowano (edytowane)

nie wiem niestety w jakich sklepach to obowiazuje, czy tylko w kilku wybranych, ale tak, w Realu ma byc za 159.

http://www.ps3site.pl/modern-warfare-2-jeszcze-taniej/22610/

Real się tym faktem specjalnie nie chwali - na stronie i w gazetkach nie ma o tej promocji żadnej wzmianki. Ciekawe z jakiego marketu jest to info

edit: proponuję przykleić ten temat

Edytowane przez Look4z
Opublikowano

No ładnie, jeszcze się okaże że ostatecznie kupię za 149zł w Lidlu lub Biedronce :D

No i dobrze. W końcu wielkie sieci zauważyły nas graczy (i nasze pieniądze :wink: ). Wojny cenowe mile widziane, a gry mogę i w mięsnym kupować jeśli będą w atrakcyjnej cenie :biggrin:

Opublikowano

Z Realem to będzie jak zwykle. Zobaczyli jaki hype wokół gry przy premierze, dali promocję, a jak się potem okaże to na półce będą 2-3 gry na chętnych kilku dziesięciu. Szkoda zachodu wg mnie.

Opublikowano

Ej, Wy na serio z tą gadaniną, że niby "wielkie sieci zauważyły nas, graczy" ? :lol:

Weźcie się obudźcie, po prostu kilka sztuk sprzedadzą po cenach hurtowych, a cały ten rozgłos tylko napędza im klientelę. Ilość sztuk w niskiej cenie nie jest ograniczana przez wydawcę, tylko przez zprzedawcę, proste.

Opublikowano

Media Markt ostatnimi czasy szaleje maja dosyc czesto gry przed premiera takze jutro pewnie beda mieli MW2 - jesli chodzi o cene to na kazde MM daja praktycznie inna ja kupilem U2 za 219 mimo tego ze w gazetce pisalo ze jest po 199zl moze dlatego ze dzien przed premiera kupilem...

Opublikowano

To nie o to chodzi, że nas sieci zauważyły :F Po prostu robią promocję i naciągają sobie klientów - ktoś o tym pomyśleć musi bo jakby np. przecenili przy premierze jakieś Risen czy inny crap nikt by nawet nie zauważył.

Opublikowano (edytowane)

Ej, Wy na serio z tą gadaniną, że niby "wielkie sieci zauważyły nas, graczy" ? :lol:

Weźcie się obudźcie, po prostu kilka sztuk sprzedadzą po cenach hurtowych, a cały ten rozgłos tylko napędza im klientelę. Ilość sztuk w niskiej cenie nie jest ograniczana przez wydawcę, tylko przez zprzedawcę, proste.

Napisałem, że zauważyły nas i nasze pieniądze. Takie promocje nie są akcją społeczną i tak jak napisałeś chodzi o rozgłos i przyciągnięcie klienta. Chodziło mi o to, że jeszcze kilka miesięcy temu takie akcje były nie do pomyślenia. Ciekawe jak to wyjdzie w praktyce. We wtorek pofatyguję się do reala i tesco w celu weryfikacji.

Koniec offtopa

ps. słowo sprzedawca piszemy przez S :laugh:

Edytowane przez Look4z
Opublikowano (edytowane)

Tej oferty na www w gazetkach Real'u nie ma - pewnie zdjęcie pochodzi z jakiegoś konkretnego marketu...

Edytowane przez Kyo
Opublikowano

Nie rozumiem idei przyświecającej osobom kupującym gry w marketach - no sens  :ninja:

zycia nie znasz i glupoty piszesz. moze wszystkie alternatywy sa 40 minut drogi jazdy w jedna strone i wygodniej przejsc sie 10 minut do takiego tesco i kupic gierke razem z suchym chlebem dla konia?

produkt ten sam, cena ta sama lub lepsza wiec co za roznica gdzie kupia.

saturn w gdansku twierdzi ze mw2 bedzie dzisiaj po 16 albo jutro. 

Opublikowano (edytowane)

Wieści z Gdańska: Byłem w Saturnie (Bałtycka) i koleś potwierdził na 90%, że dziś wieczorem będzie MW2 - wszystko zależy od kuriera. Jak towar dojdzie - to go wyłożą.

I z tej okazji mam prośbę - mieszkam dość daleko od Galerii Bałtyckiej, więc czy ktoś mógłby tam się wybrać po godzinie 17-18 i sprawdzić czy gra jest ?! Byłbym meega wdzięczny tej osobie.

EDIT: Jeszcze mogę dodać, że w Empiku nikt nic nie wie.

Edytowane przez Sobies
Opublikowano

Wieści z Gdańska: Byłem w Saturnie (Bałtycka) i koleś potwierdził na 90%, że dziś wieczorem będzie MW2 - wszystko zależy od kuriera. Jak towar dojdzie - to go wyłożą.

I z tej okazji mam prośbę - mieszkam dość daleko od Galerii Bałtyckiej, więc czy ktoś mógłby tam się wybrać po godzinie 17-18 i sprawdzić czy gra jest ?! Byłbym meega wdzięczny tej osobie.

EDIT: Jeszcze mogę dodać, że w Empiku nikt nic nie wie.

Ja będę dzisiaj koło 20, dam znać. Przy okazji do MM podjadę, ciekaw jestem cen.