Skocz do zawartości

Gry na premierę, gdzie dostać?

Featured Replies

Opublikowano

nie wszystkie markety MM sa jutro zamknięte, dlatego nowa gazetka obowiązuje dopiero od 12

Tesco Lublin Real Lublin - nie wiadomo kiedy dotra wersje na konsole :/

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 295,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ale jajca.   Ultima rozłożyła Gram.pl!   Killzone 3 Edycja Kolekcjonerska - GRAM.PL - 259.90 zł http://www.gram.pl/sk1_8QfeHeC4_Killzone_3_Edycja_Kolekcjonerska_PL_ANG.html   Killzone 3 Edycja

• Ja juz mam swojego Uncharted 3, kupilem za okolo 160 zl, 40Eur. okolo bo kupowalem za granica: Jeszcze nie gralem.   EDIT: W niemieckiej wersji jest jezyk polski do wyboru. Lece grac !  

• Temat się przyda, aby odciążyć ze spamu wątek Uncharted 2. Może też się przydać do innych gier, ale jak się nie spodoba to można wywalić po premierze U2, albo teraz, jak chcecie.

Opublikowano

Pani w Gdyńskim Realu powiedziała że czeka na szefa,bo na razie nic nie wie.Ile musismy się jeszcze uczyć w kwestii promocji:/

Opublikowano

Ciężko dostać swoja kopie mimo iz niby wszyscy maja na magazynach ale nikt sie zbytnio nie spieszy z wykładaniem towaru ale gazetki z super cenami latają po necie od 2dni co za kraj :angry2:

Opublikowano

Ej no bez jaj ;/ Byłem w Gdańsku w Real'u, w Euro i nawet w Empiku - gry nigdzie nie ma. W Realu dodatkowo brak ogarniętych pracowników.

Jak ktoś gdzieś wyczai w okolicach Przymorza to niech da znać :D

Opublikowano

W Realu będzie dopiero 12 XI za 159zł (zresztą ta gazetka, która pojawiła się w necie jest ważna właśnie od 12 XI).

W Krakowskim MM gry "wykładają się z tira" (wygłodniali pc-towcy już czekali). Nieoficjalna cena (spod lady) to 239 zł z "możliwością obniżenia gdy produkt zostanie wprowadzony do bazy".

Opublikowano

Byłem w MM i dziękuję za taką cenę. Ładują sobie kieszenie na frajerach, poczekam te kilka dni i być może zamówię w jakimś sklepie internetowym.

Opublikowano

ŁÓDŹ

W galerii w MM nie wiedzą kiedy będą mieć i po ile CoD'a, w Tesco - brak, w Empiku - jest za 209,90 zł

Edytowane przez Aleks

Opublikowano

Te 2 dni nie robią mi różnicy,poczekam do 12.10.2009 r.,do tegoczasu popykam w BF1943

Opublikowano

Katowice :

EMPIK -> 209.90

Real -> 159 o 11.30 jeszcze nie mieli ale maja dostac.

pracownik dodal ze nie bylem pierwszym ktory o to pyta oraz ze dostana max 10 sztuk. Na wiecej nie ma szans

Opublikowano

Ha - Tesco Kalisz ma dostać po 3szt. wersji na PS3 i XO czyli po 6szt. na całe 110 tysięczne miasto. Premiera po polsku - nigdzie nie ma chociaż już grubo po 12. Brawo.

W MM dowiedziałem się że "ma dzisiaj być" ale o której koorwa to pewnie sam prezes MM nie wie...

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

Kielce - brak.

Ktoś wie jak wygląda sprawa z MW2 w Częstochowie?

Edytowane przez rydziu87

Opublikowano

w Tesco jedynie mozna pogadac z debilami. dzwonie znowu, zapytac sie czy dostawa byla. babka powiedziala mi ze dostali wiele rzeczy, ale MW2 nie przyszlo. najwidoczniej dzisiaj nie ma premiery, w gazetce musial byc blad. jako gracz czuje sie obrazony takim olewatorstwem tej premiery. empikowi natomiast nie zaplace 230 zl. zenada...

Opublikowano

Niby w gazetce media na Lublin było i z MW2 będzie dostępne od 12listopada ale rzucili juz dzis i kopie schodzą jedna po drugiej. Także jak tak zrobili w Lublinie tzn ze wszędzie rzucają juz na polki a wiec walcie do media bo cena 199zl to chyba najlepsza z możliwych nie licząc nierealnych w tesco i realu.

Opublikowano

Jak ktoś gdzieś wyczai w okolicach Przymorza to niech da znać :D

Euro rtv mialo gierke od rana (sklep w tesko na karwinach). nie wiem ile sztuk im zostalo

Opublikowano

Tesco Piastów - brak

Real Janki - brak

moze po 15/16...

Opublikowano

A Tesco w Gdańsku na Chełmie? Ktoś był, mają? Bo dodzwonić się do nich, to rzecz niemożliwa. Od rana dzwonię i d.upaaa.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

A Tesco w Gdańsku na Chełmie? Ktoś był, mają? Bo dodzwonić się do nich, to rzecz niemożliwa. Od rana dzwonię i d.upaaa.

Ja może się wybiorę, ale nie wiem czy jest sens biorąc pod uwagę korki i fakt, że chyba 1 kurier im te gry rozwozi. Dzwoniłem do Reala przed chwilą i nie dotarła, więc zakładam, że gdzieś się transport zagubił i większość sklepów w Gdańsku jest bez Cod'a.

Opublikowano

Tesco Dabrowa maja MW2 za 170. Panie o 11 dopiero pakowaly gry w te plastikowe oslonki. Egzemplarzy calkiem sporo.

Opublikowano

Wszystkie Tesco we Wroclawiu - brak - stan na 12:00

Euro AGD maja za 199

MM, Saturn nie wiem, mieli miec ok 15 za 199 (saturn Magnolia)

Empik - chyba wszystkie juz maja. ceny od 199 do 209

Opublikowano

To w sumie nei ma co się spinać,w czwartek będzie,na razie jade odebraćmoje PS3 po 52 dniach naprawy :P

Opublikowano

MW2: Kalisz - Tesco - Majkowska - dostali je o 15:00 - jak wyjeżdżałem o 15:20 mieli jeszcze 4szt. na PS3 i XO i 40 na PC. Cena oczywiście z gazetki 169,99zł na PS3 i XO.

Edytowane przez Kyo