Skocz do zawartości

Gry na premierę, gdzie dostać?

Guti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Empik powinien mieć zakaz sprzedaży gier. Jakichkolwiek.

100% popieram. Takiego złodziejstwa jak w Pępiku nie ma nigdzie indziej. Elitarno-zaporowe ceny, gry potrafią leżeć w cene 229zł przez 2 lata... ale niestety ciągle znajdują się jelenie które tam przepłacają, więc nic na razie nic nie powstrzyma tego syfiastego "sklepu"

Edytowane przez kiender
Opublikowano

Ja zmówiłem pre-ordera Heavy Rain za 209 zł + 16 zł kurier, w sklepie gry online, ma nadzieje, że się nie sparzę, bo nigdy u nich nie zamawiałem.

Opublikowano

Tak , tak za 209 zł kolekcjonerka Heavy Rain, naprawdę przyzwoita cena. Boję się trochę o terminowość, bo w sumie zawsze gry kupuje osobiście w sklepach.

Opublikowano

Jest szansa dostac gdzies w tym tygodniu HR ? Słyszałem że jeżeli premiera jest na poczatku przyszlego tygodnia to bardzo mozliwe że do sklepów dowiozą już pod koniec tego tyg. to prawda ?

Opublikowano

Zamówione. Na ile te dwa dodatki starczą ? Ze 20 godzin będzie ?

w PE przy obu recenzjach, pisza, ze kazdy z nich to ok 8-10 godzin zabawy. najlepiej przygotowac sie na jakies 15-16 godzin za(pipi)istej rozgrywki ;)

• Minusik 1
Gość Mr. Blue
Opublikowano (edytowane)

Te 10-12 godzin to tylko misje wątku głównego.

Edytowane przez Mr. Blue
Opublikowano

Bez przesady TLaD na 100 % z wyciśnięciem wszystkich acziwów zajęło mi jakieś 12 godzin. TBoGT jest dłuższy i trophy są trudniejsze więc analogicznie zajmuje więcej czasu.

Sorry za offtop.

Opublikowano

Pierwszy raz coś tam zamówiłem (i ogólnie pierwszy pre order w życiu tak to w dzień premiery w sklepach polowałem) i wysad :) . Wzorowe rozpoczęcie współpracy handlowej.

Dziś nagle dostałem maila z gry on-line, że niestety nie będą mieli jednak tej kolekcjonerki. Skusiłem się na cenę 209 zł , he. Teraz czekanie, aż zwrócą kasę na konto i chyba ulltima, bo słyszałem, że można tam brać za pobraniem. Jak znajdę gdzieś w media markt czy innym czorcie kolekcjonerkę wcześniej to anuluje.

Jeżeli ktoś zamawiał w gry on-line to niech monitoruje maila, aby się potem nie zdziwić na 2 dni przed premierą jak się odczyta info, że nie będzie.

Opublikowano

Pierwszy raz coś tam zamówiłem (i ogólnie pierwszy pre order w życiu tak to w dzień premiery w sklepach polowałem) i wysad :) . Wzorowe rozpoczęcie współpracy handlowej.

Dziś nagle dostałem maila z gry on-line, że niestety nie będą mieli jednak tej kolekcjonerki. Skusiłem się na cenę 209 zł , he. Teraz czekanie, aż zwrócą kasę na konto i chyba ulltima, bo słyszałem, że można tam brać za pobraniem. Jak znajdę gdzieś w media markt czy innym czorcie kolekcjonerkę wcześniej to anuluje.

Jeżeli ktoś zamawiał w gry on-line to niech monitoruje maila, aby się potem nie zdziwić na 2 dni przed premierą jak się odczyta info, że nie będzie.

Zwrot o 180 stopni. znalazła się jednak dla mnie wersja, Dziś zostałem poinformowany .

Dżizez jakie emocje :)