Opublikowano 7 lutego 201015 l W dniu 7.02.2010 o 16:42, Khadgar napisał(a): MM Legnica pre-order GoW III - 179zł, odbiór w dniu premiery. :blink::blink: O kurewka trzeba będzie pojechać i sprawdzić
Opublikowano 7 lutego 201015 l pewnie kupujesz pudełeczko z logiem gry za 20 zł, a potem mniej płacisz za samą grę.
Opublikowano 8 lutego 201015 l Cytat Empik powinien mieć zakaz sprzedaży gier. Jakichkolwiek. 100% popieram. Takiego złodziejstwa jak w Pępiku nie ma nigdzie indziej. Elitarno-zaporowe ceny, gry potrafią leżeć w cene 229zł przez 2 lata... ale niestety ciągle znajdują się jelenie które tam przepłacają, więc nic na razie nic nie powstrzyma tego syfiastego "sklepu" Edytowane 8 lutego 201015 l przez kiender
Opublikowano 9 lutego 201015 l Ja zmówiłem pre-ordera Heavy Rain za 209 zł + 16 zł kurier, w sklepie gry online, ma nadzieje, że się nie sparzę, bo nigdy u nich nie zamawiałem.
Opublikowano 9 lutego 201015 l Tak , tak za 209 zł kolekcjonerka Heavy Rain, naprawdę przyzwoita cena. Boję się trochę o terminowość, bo w sumie zawsze gry kupuje osobiście w sklepach.
Opublikowano 10 lutego 201015 l http://www.sklep.psxextreme.pl/product_info.php?products_id=4696 225 zł edycja kolekcjonerska Heavy Rain.
Opublikowano 12 lutego 201015 l Jestem ciekaw czy REAL z ceną pojedzie po bandzie jak z Call of Duty: Modern Warfare 2 w przypadku Battelfilde Bad Company 2.
Opublikowano 15 lutego 201015 l http://www.ultima.pl/Grand_Theft_Auto_IV_GTA_4_Episodes_from_Liberty_City_/i8581/ W Ultimie można już składać zamówienia na Episodes from Liberty City. 120 zł i tak jak na xboxie, dodatki nie wymagają podstawki (GtaIV), oczywiście te na płycie.
Opublikowano 15 lutego 201015 l Jak będziesz chciał wycisnąć 100 % z każdego + wszystkie trophy to spokojnie. Nie ma co się bać, te dodatki są dłuższe niż nie jedne pełne gry ;].
Opublikowano 15 lutego 201015 l Jest szansa dostac gdzies w tym tygodniu HR ? Słyszałem że jeżeli premiera jest na poczatku przyszlego tygodnia to bardzo mozliwe że do sklepów dowiozą już pod koniec tego tyg. to prawda ?
Opublikowano 16 lutego 201015 l W dniu 15.02.2010 o 22:21, Lipa napisał(a): Zamówione. Na ile te dwa dodatki starczą ? Ze 20 godzin będzie ? w PE przy obu recenzjach, pisza, ze kazdy z nich to ok 8-10 godzin zabawy. najlepiej przygotowac sie na jakies 15-16 godzin za(pipi)istej rozgrywki
Opublikowano 16 lutego 201015 l Te 10-12 godzin to tylko misje wątku głównego. Edytowane 16 lutego 201015 l przez Mr. Blue
Opublikowano 16 lutego 201015 l Bez przesady TLaD na 100 % z wyciśnięciem wszystkich acziwów zajęło mi jakieś 12 godzin. TBoGT jest dłuższy i trophy są trudniejsze więc analogicznie zajmuje więcej czasu. Sorry za offtop.
Opublikowano 16 lutego 201015 l Pierwszy raz coś tam zamówiłem (i ogólnie pierwszy pre order w życiu tak to w dzień premiery w sklepach polowałem) i wysad . Wzorowe rozpoczęcie współpracy handlowej. Dziś nagle dostałem maila z gry on-line, że niestety nie będą mieli jednak tej kolekcjonerki. Skusiłem się na cenę 209 zł , he. Teraz czekanie, aż zwrócą kasę na konto i chyba ulltima, bo słyszałem, że można tam brać za pobraniem. Jak znajdę gdzieś w media markt czy innym czorcie kolekcjonerkę wcześniej to anuluje. Jeżeli ktoś zamawiał w gry on-line to niech monitoruje maila, aby się potem nie zdziwić na 2 dni przed premierą jak się odczyta info, że nie będzie.
Opublikowano 16 lutego 201015 l Wie ktoś może, czy w białostockim MM idzie kupić pre-order na GoWIII ?
Opublikowano 17 lutego 201015 l W dniu 16.02.2010 o 16:35, balon1984 napisał(a): Pierwszy raz coś tam zamówiłem (i ogólnie pierwszy pre order w życiu tak to w dzień premiery w sklepach polowałem) i wysad . Wzorowe rozpoczęcie współpracy handlowej. Dziś nagle dostałem maila z gry on-line, że niestety nie będą mieli jednak tej kolekcjonerki. Skusiłem się na cenę 209 zł , he. Teraz czekanie, aż zwrócą kasę na konto i chyba ulltima, bo słyszałem, że można tam brać za pobraniem. Jak znajdę gdzieś w media markt czy innym czorcie kolekcjonerkę wcześniej to anuluje. Jeżeli ktoś zamawiał w gry on-line to niech monitoruje maila, aby się potem nie zdziwić na 2 dni przed premierą jak się odczyta info, że nie będzie. Zwrot o 180 stopni. znalazła się jednak dla mnie wersja, Dziś zostałem poinformowany . Dżizez jakie emocje
Opublikowano 18 lutego 201015 l Ultima ma obydwie wersje. http://www.ultima.pl/Aliens_vs_Predator_Survivor_Edition/i8432/ http://www.ultima.pl/Aliens_vs_Predator/i8287/ Dziś chyba premierę mieli. Edytowane 18 lutego 201015 l przez SłupekPL
Opublikowano 18 lutego 201015 l Ultima już we wtorek wysyłała gry do klientów . A ja kupiłem teraz w Saturnie Katowice za179zł