Skocz do zawartości

Gry na premierę, gdzie dostać?

Featured Replies

Opublikowano

hhehe mojego bc2 limitki tez nie wyslali... ide sie pociąć niczym emo

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 295,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ale jajca.   Ultima rozłożyła Gram.pl!   Killzone 3 Edycja Kolekcjonerska - GRAM.PL - 259.90 zł http://www.gram.pl/sk1_8QfeHeC4_Killzone_3_Edycja_Kolekcjonerska_PL_ANG.html   Killzone 3 Edycja

• Ja juz mam swojego Uncharted 3, kupilem za okolo 160 zl, 40Eur. okolo bo kupowalem za granica: Jeszcze nie gralem.   EDIT: W niemieckiej wersji jest jezyk polski do wyboru. Lece grac !  

• Temat się przyda, aby odciążyć ze spamu wątek Uncharted 2. Może też się przydać do innych gier, ale jak się nie spodoba to można wywalić po premierze U2, albo teraz, jak chcecie.

Opublikowano

Otrzymałem informację od UPS że odebrali paczkę i właśnie ją wiozą.

Ps.Na PE nadal nie mam statusu : wysłano

Opublikowano

Mi UPS żadnej info nie dali. A tobie na maila czy kom.? I podali nr. paczki żeby można ja "śledzić" w czasie drogi?

Opublikowano

Tak, dostałem maila z numerem paczki i tam śledzę status.Obecnie jest napisane że przesyłka jest w drodze.

Opublikowano

Dostałem maila od Bartka Dębskiego ,że gra została wysłana jednak ani status mi się nie zmienił ani nie dostałem maila od UPS :(

Opublikowano

MM w Łodzi już sprzedaje ale po zawyżonych cenach, 199 za normal i 209 za limitke

Game Over z Łodzi sprzedaje od jutra 179zł/195zł

Edytowane przez black mamba

Opublikowano

saturn w Katowicach dzis sprzedaje.

smiesznie wygladala grupa osob czekajacych 15 minut przed otwarciem a potem szturm na BC2 :)

pozatym dziwia mnie ludzie placacy 10zl wiecej za cos co i tak sie odblokuje

Opublikowano

W Rzeszowie w MM też mają - ale za 199zł. Czekam na gazetkę z promocjami i na lepszą cenę :)

Edytowane przez Kris77

Opublikowano

saturn w Katowicach dzis sprzedaje.

smiesznie wygladala grupa osob czekajacych 15 minut przed otwarciem a potem szturm na BC2 :)

pozatym dziwia mnie ludzie placacy 10zl wiecej za cos co i tak sie odblokuje

juz wczoraj sprzedawali. nie wiem czy w normalnych wersjach beda darmowe mapki i dlatego wzialem limitke bo jest tam kod a pod nim pisze, ze upowaznia on do pobrania nadchodzacych map. jesli normalna wersja tez ma takie cos to coz, zrobilem faila :)

Opublikowano

OK, już BF wszyscy maja :) .. teraz czas na FF13... premiera we wtorek... ale może gdzie już jest ??

Opublikowano

wlaśnie, także poluję na wersję "weekendową" :D Niech ktoś "dryndnie" po mad gamesach, światach gier czy innych robsonach i ultimach coby się spytać kiedy będą mieli(z reguły wiem że świat gier jakoś ma najszybciej w wawie ale raz mi policzyli + 20zł za to że sprzedali przed premierą i nikt inny nie miał :D - Killzone 2 ). Ja obczajam aukcje na allegro non stop bo ciężko na wykładach dzwonić przez telefon :D

Opublikowano

FFXIII dziś albo jutro będzie miała ultima :).

Skąd masz takie info? Dzwoniłeś? Pracujesz dla nich :)?

dostałem maila

Witaj Jan Maciejski,

Premiera Final Fantasy XIII

Miło nam zakomunikować, że dostawy gry Final Fantasy XIII we wszystkich wersjach (zwykła i limitowana) dla wszystkich dedykowanych platform (PS3/X360) spodziewamy się już ok. czwartku/piątku (4/5. marca).

Wysyłka powinna nastąpić w dniu dostawy towaru. Dziękujemy za złożenie zamówień i jeśli chcą Państwo dokonać anulacji lub jakiejś zmiany, prosimy pilnie o kontakt pod adresem ultima@ultima.pl

Pozdrawiamy,

ULTiMA.PL

Opublikowano

Prawdopodobnie ultima dostaje gry od tego samego dostawcy, który dostarcza też innym, więc w marketach też można się spodziewać wcześniej, może jutro ?? Bede dzwonił.

Opublikowano

W takim razie jutro po wykladach pojade do Ultimy i sprawdze co tam u nich słychać:). Może po drodze zajrzę do Electronic Dreams i tego gówna w Arkadii i porównam ceny.

Opublikowano

w Robson'ie mają na 100% bo tam kupiłem przed 2 godzinami :) W gAAAAAmes na bemowie także mają... Mowa o Final Fantasy XIII ofc!

Opublikowano

Z tego co wiem to już wszędzie maja tam gdzie zamówili, wszystkie sklep wysyłkowe, w Saturnie w Katowicach też dzisiaj się spodziewają.

UPDATE

W saturnie katowice nie mają, prawdopodobnie dopiero od poniedziałku i to w cenie około 200zł więc nie za tanio... a że od saturna do redakcji extreme nie daleko to poszedłem tam i kupiłem... dużo taniej.

Edytowane przez LiSoQuan

Opublikowano

Wiadomo coś o dostępności w MM,Empiku czy EuroAGD?