Opublikowano 16 marca 201015 l a do tych co zamawiali w Ultimie - macie zmieniony status zamowienia na wyslany? u mnie bez zmian... Dzisiaj mają rozsyłać wszystkie wersje.
Opublikowano 16 marca 201015 l Mozecie zdradzic gdzie kupiliscie gre???bo ja dzis z rana objechalem troche Gdanska i nie dostalem Bo Gdańsk to zadu.pie jeżeli chodzi o gry a raczej sklepy z nim związane. Sam jestem z Gdańska, oczywiście kocham moje miasto ponad wszystko ;]. Ale w(pipi)ia mnie fakt, że nie ma u nas żadnego sklepu, stricte konsolowego, z grami itd. Tylko piep.rzone empiki, MM, Saturn itd. A Kraków, Warszawa czy nawet Łódź mają ;/. A najczęściej w takich sklepach typowo konsolowych można wyrwać gry przed premierą i w 'normalnych cenach". PS. Nawet Gdynia ma Nintus-a ............................ co za czasy ;p. w Gildii masz sklep konsolowy, we Wrzeszczu na rynku jest też coś z konsolami ale tam jest bieda. Wiadomo czy już jest lub kiedy będzie gow3 w Saturnie/MM ?
Opublikowano 16 marca 201015 l W MM Gorzów GoW 3 PL ma być ok godziny 16. Skąd wiesz? ja dzwoniłem dziś to ziomek powiedział, że sprzedaż kategorycznie od jutra, cena 239 ;] ps o której dzwoniłeś? bo mi to o 9 powiedzieli
Opublikowano 16 marca 201015 l W MM Gorzów GoW 3 PL ma być ok godziny 16. Skąd wiesz? ja dzwoniłem dziś to ziomek powiedział, że sprzedaż kategorycznie od jutra, cena 239 ;] ps o której dzwoniłeś? bo mi to o 9 powiedzieli No ja dzwoniłem ok 10.30 i gość mi powiedizał bym dzwonił ok 16 w celu dowiedzenia się czy god jest w sprzedaży, cholera jasna czyli jednak od jutra będzie i to jeszcze w takiej cenie no to ładnie. Mi akurat to nie robi różnicy bo mam dzisiaj na 2 zmianę do pracy i i tak bym nie pograł ale ta cena hmm. Może jescze zamówię na necie gdzieś kurierem.
Opublikowano 16 marca 201015 l Panowie, jeżeli rzuci się komuś w MM zestaw PS3 + GOWIII dajcie proszę znać gdzie i jaka cena.
Opublikowano 16 marca 201015 l MM na bukowskiej w Poznaniu już ma GoW 3, ale gość mi powiedział, że póki co nie sprzedają. Musi o tym zadecydować jakiś kierownik działu czy ktoś. I może za 2h będzie już coś więcej wiedział. A na szwajcarskiej prawdopodobnie będą mieli około 18:00, ale lepiej pierw przedzwonić dla pewności.
Opublikowano 16 marca 201015 l W Krakowskim MM już jest GOWIII -> cena 199 PLN dodaj do tego ze jest w M1:P bo na zakopianskiej to h... wie:P
Opublikowano 16 marca 201015 l Wiadomo coś na temat dostępności GOWa w Katowicach? W allgame mają mieć dopiero jutro.
Opublikowano 16 marca 201015 l @rodiavatar - na allegro był preorder na ten zestaw za 1500 zł, nie wiem czy jest nadal, ale mimo wszystko się nie opyla, bo plejak 250 gb to 1200 zł + 200 zł za grę to wciąż 1400 zł
Opublikowano 16 marca 201015 l No i wychodzi na to, że spokojnie mogłem zamówić z UK i miałbym taniej niż w PL. Co za paranoja. Dzięki za info Krakusy.
Opublikowano 16 marca 201015 l no (pipi) ;/ dzownilem d mm, w jednym maja ale musza miec zgode kierownika, w drugim mam dzwonic po 17, mediaexpert cisza, jutro, playzone ma wyslac smsa, po 17, no fachu,jowo
Opublikowano 16 marca 201015 l Trzeba liczyć na playzone. W przeciwnym wypadku jutro o 9:00 na bukowskiej juz na bank dostaniemy.
Opublikowano 16 marca 201015 l kto zamawial w Ultimie i ma zmieniony status? juz 15, jutro premiera a ja caly czas nie mam zmienionego statusu na wyslane ;/
Opublikowano 16 marca 201015 l Nie wie nikt kiedy będą w Legnickim MM, dziś byłem rano to jakiś nie ogarnięty asystent sprzedaży powiedział że niema i będą w dniu premiery czyli (20.03) wg mm xF
Opublikowano 16 marca 201015 l coraz bardziej utwierdzam sie w przekonaniu ze Polska to jednak przyjazny kraj dla konsolowej braci:) Wlasnie wrocilem z objazdowki po sklepach i na zielonej wyspie mamy premiere 19 marca (Sprawdzone sklepy to Gamestop,HMV,Extravision)...no comments...
Opublikowano 16 marca 201015 l MM Kalisz już mają i sprzedają GOW 3 - zwykła wersja za 199zł. Edytowane 16 marca 201015 l przez Kyo
Opublikowano 16 marca 201015 l nowy sacz to samo tylko dyche mniej dodam, ze kurs przedmalzenski mam zrobiony wiec moge grac