Opublikowano 16 kwietnia 201014 l wiadomo cos o tych kartach do PSS ? gta juz chyba normalnie dostepne w wiekszosci sklepow (chociaz dzownilem tylko do jednego ;p)
Opublikowano 16 kwietnia 201014 l No właśnie? Dołączam się do pytania po raz kolejny. Widział juz ktoś zdrapki w naszych "sklepach"? E: Byłem w media w King Crossie w Poznaniu i dostałem karte zdrapkę ! Za 100zł! To jest dobra wiadomość Zła jest taka że dostali 3 sztuki... i ja wykupiłem ostatnią :potter: Edytowane 16 kwietnia 201014 l przez schab0795
Opublikowano 16 kwietnia 201014 l niektore sklepy z grami w wawie maja juz epizody ale za 130 zł , podobno partia ktora miała kosztowac 117zł utkneła na lotnisku przez (pipi)any wulkan i bedzie dopiero w przyszlym tygodniu a zdrapki - dzownilem do empiku, ogolnie zdziwienie bo typ powiedzial ze premiera byla 2 miesiace temu O_o ale że wykupili odrazu tak czy siak ma byc dostawa w przyszlym tygodniu, ale też znikome ilości, akurat ten do ktorego dzownilem ma dostać tylko 4 karty.. lol
Opublikowano 17 kwietnia 201014 l Nie wiecie czy są już gdzieś w Krakowie dodatki do GTA ? Wczoraj nie było ani w Saturnie ani w empikach w galerii krakowskiej i na rynku
Opublikowano 17 kwietnia 201014 l w radomskim MM i empiku,sklepie konsolowym Episody GTA dopiero we wtorek,i dupa dość że czekałem 16dni jak zostałą przełożona premiera gry to jeszcze trza czekać do wtorku,żałuje ze nie zamówiłem z Ultimy
Opublikowano 19 kwietnia 201014 l Ech Polska:| a co z tymi zdrapkami? Pytałem w MM, powiedzieli, że będą za 2 tygodnie:/ w jednym Empiku nie słyszeli o so kaman , w drugim mogę zamówic, po tygodniu będą (gfo) Edytowane 19 kwietnia 201014 l przez Orson
Opublikowano 19 kwietnia 201014 l w Radomskim MM mają GTA:EFLC za 180zł,hehe byłem blisko obstawiając cenę 199zł nędza i żal :angry2: .Empik w ogóle niema i nie wie że gra wyszła standard, jutro kupie w sklepie konsolowym w normalnej cenie.
Opublikowano 19 kwietnia 201014 l wiadomo czy w trójmieście są już zdrapki do pss ? empik nie ma bynajmniej a promocja trine czeka
Opublikowano 19 kwietnia 201014 l MM Wawa Targówek są zdrapki za 100 i 200. Położyli je z grami na PSP . Po 4 sztuki każda.
Opublikowano 20 kwietnia 201014 l btw ja wczoraj kupilem zdrapke w warszawskim empiku (centrum, junior) ale ogolnie to jakieś żarty, bo miali dostawe tylko 5 sztuk! (3 setki, i 2 x 200), wiec ogolnie jakas masakra, podobno tylko 2 empiki w wawie mialy dostawe (drugi to ten w arkadii) nie wiem czemu tak dają dupy z tymi dostawami i czemu tak malo tego wyprodukowali i troche bez sensu z tym pudełkiem na płyte, bo to zwykla kartka z malutkim kodem, rownie dobrze moglo by to byc jak karty prepaid do komórek albo nawet mniejsze, troche tekstu, mały kodzik i wielkie pudło ma to sens tylko jesli komus sie zepsulo pudelko od jakiejs gry i chce sobie wymienić ;p no ale cóż, ogolnie to dobrze że w ogole sie pojawily te karty, oby ich dostępność była na jakims normalnym poziomie a nie takie ochłapy jak teraz ;p pic related Edytowane 20 kwietnia 201014 l przez Yano
Opublikowano 20 kwietnia 201014 l Nie ma co narzekać, ważne że są karty a pudełka to wg mnie świetny bonus. Sam się wsztrzymałem z zasileniem portfela PSS jak usłyszałem o tych pudełkach.
Opublikowano 20 kwietnia 201014 l Nie no pudełko to fajna sprawa. Zawsze się przyda np. na podmiankę do gry. Jeżeli pudełko się zniszczy, pęknie czy coś takiego.
Opublikowano 20 kwietnia 201014 l Również cieszę się z pudełka tym bardziej, że te z wersji platynowych gorzej prezentują się od premierowych.
Opublikowano 20 kwietnia 201014 l Teraz może dzięki EDIT "zdrapkom(Yano sorry:) )" na pchlim targu będzie mniej połamanych lub dobitych w inny sposób pudełek Good bless zdrapencje Edytowane 20 kwietnia 201014 l przez balon1984
Opublikowano 21 kwietnia 201014 l "Zdrapki" są w RTV EURO AGD. Na stronie sklepu można sprawdzić czy są dostępne w danym mieście -> klik
Opublikowano 21 kwietnia 201014 l Dziś kupiłem zdrapkę w Empiku, w Galerii Mokotów, mieli jeszcze kilka sztuk, epizody za 180 zł
Opublikowano 21 kwietnia 201014 l w saturnie (katowice) od jutra epizody na ps3 za 149zl jak kogos interesuje btw. zmiescilem sie cena w przedziale ktory obstawialem
Opublikowano 21 kwietnia 201014 l cena 150-180 za epizody? porabało ich?? w innych sklepach ceny sa 117-130 zł
Opublikowano 21 kwietnia 201014 l Tak jest, sklepy traktują to na równi z normalnymi tytułami. Pamiętam, że wersja Xboxowa nawet dziś kosztuje w opolskim MM 179zł.