Skocz do zawartości

Gry na premierę, gdzie dostać?

Featured Replies

Opublikowano

Jak by ktoś gdzieś widział na dniach w sklepach Fife World Cup, to mnie poinformujecie co?

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 296,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ale jajca.   Ultima rozłożyła Gram.pl!   Killzone 3 Edycja Kolekcjonerska - GRAM.PL - 259.90 zł http://www.gram.pl/sk1_8QfeHeC4_Killzone_3_Edycja_Kolekcjonerska_PL_ANG.html   Killzone 3 Edycja

• Ja juz mam swojego Uncharted 3, kupilem za okolo 160 zl, 40Eur. okolo bo kupowalem za granica: Jeszcze nie gralem.   EDIT: W niemieckiej wersji jest jezyk polski do wyboru. Lece grac !  

• Gość Orzeszek87
    Gość Orzeszek87

Ludzie az tak google gryzie? sprawdźcie gazetki w waszych miastach, w warszawie od 23 lutego startuje.

Opublikowano

World Cup już jest w gdańskim Saturnie - 189zł

Segregator1-5_kopia.jpg

Edytowane przez black mamba

Opublikowano

Chyba ich boli głowa jeżeli sprzedają za tyle :(

No ale dzięki za odpowiedź, jutro się przejdę i poszukam okazji.

Opublikowano
  • Autor

Czemu niby? Przecież to normalka w polskich sklepach tego typu. Czasem zdarzą się rodzynki na premierę z ceną typu 149zł, a reszta to takie ceny i nawet powyżej 200zł ;]

Opublikowano

Czemu niby? Przecież to normalka w polskich sklepach tego typu. Czasem zdarzą się rodzynki na premierę z ceną typu 149zł, a reszta to takie ceny i nawet powyżej 200zł ;]

No właśnie na takie coś liczę, fife 10 kupiłem za 150 zł dwa dni przed premierą.

Jak coś znajdę, dam znać.

Opublikowano

kupiłem dziś w MM (Fifke ofkoz). Cena 199, ale wiele taniej sie nie da kupic. W wysyłkowych sklepach mają po 185 ale po doliczeniu kosztow wysylki wychodzi na to samo

Opublikowano

cena za FIFA World Cup powinna się zmienić do piątku

z polskich sklepów na razie najtaniej ma GameOver z Łodzi (175zł)

tymczasem w UK

~135zł

Ł29.93 @ THEHUT using discount code 'FIFA5'

http://www.thehut.com/games/platforms/ps3/2010-fifa-world-cup/10076661.html

ma być też instore promocja w piatek w Tesco/Asda/Morrisons

za Ł25

może u nas tez Tesco wyskoczy z czymś, Fifkę 10 mieli taniutko, ja się jeszcze wstrzymuje do piatku :)

Edytowane przez black mamba

Opublikowano

Ja coraz poważniej myśle żeby kupować z Anglii. Szczególnie z tego thehut. Za takiego Just Cause 2 w folii wołają 166zł (przeliczajac na nasze). Podejrzewam że w empiku nawet w 2011r. takiej ceny nie bedzie ;d

Opublikowano

Szczerze?Nie wiem co cie powstrzymuje! Zaoszczedzasz sporo kasy.Jak znajdziesz jeszcze jakis kod do sklepu online(czesto do zavvi znajduje),mozesz jeszcze te 2/3 funty z ceny zbic.

Rzeczona Fifa,ktora nota bene mnie nie interesuje,jest za 34.95 na zavvi.Dodaj funt za przesylke i masz 35.95.Ale odejmij 3 funty z kodem i masz 32.95 z wysylka do kraju.Jakies 145 zeta.Znajdz mi taniej w naszych sklepach...

Krotki edit:jak ktos nie ma karty,a BARDZO mu na jakiejs grze zalezy,niech wbija na PW.Czesto zamawiam z zavvi i przy okazji moge kupic.

Edytowane przez Ken Marinaris

Opublikowano

GTA: LCS w Szczecińskim Media Mark za 179 zł

Podobna cena była za World Cup'a.

Opublikowano

Widział ktoś gdzieś trylogie gow'a i jakiś opis czy jest w niej coś oprócz samych gier

Opublikowano
  • Autor

Ja coraz poważniej myśle żeby kupować z Anglii. Szczególnie z tego thehut. Za takiego Just Cause 2 w folii wołają 166zł (przeliczajac na nasze). Podejrzewam że w empiku nawet w 2011r. takiej ceny nie bedzie ;d

Jakoś od razu po świętach wielkanocnych na allegro wyrwałem JC2 w folii za 169zł (i to jakiś sklep normalny, a nie biznesmen z anglii) , więc dla szukającego nic trudnego.

Opublikowano

Może jestem naiwny, ale liczę że jutro zobaczę w MM Super Street Fighter IV, choć są na to małe szanse. A dlaczego w MM? Jutro jest coroczna promocja -22% na wszystkie produkty. Dwa lata temu dzięki niej zaopatrzyłem się w GTA IV, w tym roku chciałbym to samo zrobić z SSFIV, ale wcale się nie zdziwię, jeżeli tej gry jeszcze nie będzie na półkach.

Opublikowano

I jak z tym Super Street Fighter IV ? Widział ktoś w MM ?

Opublikowano

Byłem w MM w opolskim i na górnym śląsku i nie znalazłem. Pewnie dostawę dostaną po długim weekendzie, czyli dla mnie odpada cały następny tydzień.

Opublikowano

Dzisiaj wchodzę do Empika w Szczecinie w Galaxy i co widze? FIFA World Cup 2010 na PS3 za...

239zł :ninja:

Opublikowano

Gier u nich nie kupuj....choć czasem znajdą się rodzyny...dwa lata temu kupiłem Gearsy za 69 zł :)

Opublikowano

No ja we Wrocławiu widziałem Mirror's Egde za 50zł. W październiku tamtego roku gdzieś.

Opublikowano

Heh, a ja ME we Wrocku widziałem w grudniu chyba i kosztował 100 :)

Ale na Bielanach to było ;p

Opublikowano

No to Ultima mnie zaskoczyła.

Każdy kto zamówił RDR lub zamówi dostanie losowo wybrane dlc z limitki http://www.ultima.pl/Red_Dead_Redemption_ekskluzywne_DLC_/i7903/ Oczywiście za darmo (Strój zabójcy lub Bojowy rumak lub Zestaw złotej broni).

Od razu przedzwoniłem dzisiaj czy jest możliwość dopłacenia żeby uzyskać wszystkie 3 dlc. Niestety nie.

Spytałem się również co z edycjami limitowanymi. I facet powiedział, że niestety grę wydaje cenega i mają jakieś problemy. I nie wiadomo czy w ogóle będą u nas limitki. Na szczęście w nieszczęściu limitki są dosyć słabe no ale to kolejny powód by kochać sRENEGE.

Edytowane przez SłupekPL