Opublikowano 26 kwietnia 201014 l Jak by ktoś gdzieś widział na dniach w sklepach Fife World Cup, to mnie poinformujecie co?
Opublikowano 26 kwietnia 201014 l World Cup już jest w gdańskim Saturnie - 189zł Edytowane 26 kwietnia 201014 l przez black mamba
Opublikowano 26 kwietnia 201014 l Chyba ich boli głowa jeżeli sprzedają za tyle No ale dzięki za odpowiedź, jutro się przejdę i poszukam okazji.
Opublikowano 26 kwietnia 201014 l Autor Chyba ich boli głowa jeżeli sprzedają za tyle Czemu niby? Przecież to normalka w polskich sklepach tego typu. Czasem zdarzą się rodzynki na premierę z ceną typu 149zł, a reszta to takie ceny i nawet powyżej 200zł ;]
Opublikowano 26 kwietnia 201014 l Chyba ich boli głowa jeżeli sprzedają za tyle Czemu niby? Przecież to normalka w polskich sklepach tego typu. Czasem zdarzą się rodzynki na premierę z ceną typu 149zł, a reszta to takie ceny i nawet powyżej 200zł ;] No właśnie na takie coś liczę, fife 10 kupiłem za 150 zł dwa dni przed premierą. Jak coś znajdę, dam znać.
Opublikowano 27 kwietnia 201014 l kupiłem dziś w MM (Fifke ofkoz). Cena 199, ale wiele taniej sie nie da kupic. W wysyłkowych sklepach mają po 185 ale po doliczeniu kosztow wysylki wychodzi na to samo
Opublikowano 28 kwietnia 201014 l cena za FIFA World Cup powinna się zmienić do piątku z polskich sklepów na razie najtaniej ma GameOver z Łodzi (175zł) tymczasem w UK ~135zł Ł29.93 @ THEHUT using discount code 'FIFA5' http://www.thehut.com/games/platforms/ps3/2010-fifa-world-cup/10076661.html ma być też instore promocja w piatek w Tesco/Asda/Morrisons za Ł25 może u nas tez Tesco wyskoczy z czymś, Fifkę 10 mieli taniutko, ja się jeszcze wstrzymuje do piatku Edytowane 28 kwietnia 201014 l przez black mamba
Opublikowano 28 kwietnia 201014 l Ja coraz poważniej myśle żeby kupować z Anglii. Szczególnie z tego thehut. Za takiego Just Cause 2 w folii wołają 166zł (przeliczajac na nasze). Podejrzewam że w empiku nawet w 2011r. takiej ceny nie bedzie ;d
Opublikowano 28 kwietnia 201014 l Szczerze?Nie wiem co cie powstrzymuje! Zaoszczedzasz sporo kasy.Jak znajdziesz jeszcze jakis kod do sklepu online(czesto do zavvi znajduje),mozesz jeszcze te 2/3 funty z ceny zbic. Rzeczona Fifa,ktora nota bene mnie nie interesuje,jest za 34.95 na zavvi.Dodaj funt za przesylke i masz 35.95.Ale odejmij 3 funty z kodem i masz 32.95 z wysylka do kraju.Jakies 145 zeta.Znajdz mi taniej w naszych sklepach... Krotki edit:jak ktos nie ma karty,a BARDZO mu na jakiejs grze zalezy,niech wbija na PW.Czesto zamawiam z zavvi i przy okazji moge kupic. Edytowane 28 kwietnia 201014 l przez Ken Marinaris
Opublikowano 29 kwietnia 201014 l http://www.gram.pl/news_8Q3jJOi3_Red_Dead_Redemption_nizsza_cena_w_przedsprzedazy_w_sklepie_gram_pl.html Red Dead Redemption - niższa cena w przedsprzedaży w sklepie gram.pl! Tylko z ich wysyłkami to też różnie. Raz zamówiłem od nich i dziękuje za s.ram.pl
Opublikowano 29 kwietnia 201014 l Demon's Souls Black Phantom Edition http://www.ultima.pl/Demon_8217_s_Souls_Black_Phantom_Edition Bardzo dobra oferta. Pewnie się skuszę, tylko czekałem na premierę tej gry u nas i te dodatki... Edytowane 29 kwietnia 201014 l przez MajorZero64
Opublikowano 29 kwietnia 201014 l GTA: LCS w Szczecińskim Media Mark za 179 zł Podobna cena była za World Cup'a.
Opublikowano 29 kwietnia 201014 l Widział ktoś gdzieś trylogie gow'a i jakiś opis czy jest w niej coś oprócz samych gier
Opublikowano 29 kwietnia 201014 l Autor Ja coraz poważniej myśle żeby kupować z Anglii. Szczególnie z tego thehut. Za takiego Just Cause 2 w folii wołają 166zł (przeliczajac na nasze). Podejrzewam że w empiku nawet w 2011r. takiej ceny nie bedzie ;d Jakoś od razu po świętach wielkanocnych na allegro wyrwałem JC2 w folii za 169zł (i to jakiś sklep normalny, a nie biznesmen z anglii) , więc dla szukającego nic trudnego.
Opublikowano 1 maja 201014 l Może jestem naiwny, ale liczę że jutro zobaczę w MM Super Street Fighter IV, choć są na to małe szanse. A dlaczego w MM? Jutro jest coroczna promocja -22% na wszystkie produkty. Dwa lata temu dzięki niej zaopatrzyłem się w GTA IV, w tym roku chciałbym to samo zrobić z SSFIV, ale wcale się nie zdziwię, jeżeli tej gry jeszcze nie będzie na półkach.
Opublikowano 2 maja 201014 l Byłem w MM w opolskim i na górnym śląsku i nie znalazłem. Pewnie dostawę dostaną po długim weekendzie, czyli dla mnie odpada cały następny tydzień.
Opublikowano 4 maja 201014 l Dzisiaj wchodzę do Empika w Szczecinie w Galaxy i co widze? FIFA World Cup 2010 na PS3 za... 239zł
Opublikowano 4 maja 201014 l Gier u nich nie kupuj....choć czasem znajdą się rodzyny...dwa lata temu kupiłem Gearsy za 69 zł
Opublikowano 4 maja 201014 l No ja we Wrocławiu widziałem Mirror's Egde za 50zł. W październiku tamtego roku gdzieś.
Opublikowano 5 maja 201014 l Heh, a ja ME we Wrocku widziałem w grudniu chyba i kosztował 100 Ale na Bielanach to było ;p
Opublikowano 7 maja 201014 l No to Ultima mnie zaskoczyła. Każdy kto zamówił RDR lub zamówi dostanie losowo wybrane dlc z limitki http://www.ultima.pl/Red_Dead_Redemption_ekskluzywne_DLC_/i7903/ Oczywiście za darmo (Strój zabójcy lub Bojowy rumak lub Zestaw złotej broni). Od razu przedzwoniłem dzisiaj czy jest możliwość dopłacenia żeby uzyskać wszystkie 3 dlc. Niestety nie. Spytałem się również co z edycjami limitowanymi. I facet powiedział, że niestety grę wydaje cenega i mają jakieś problemy. I nie wiadomo czy w ogóle będą u nas limitki. Na szczęście w nieszczęściu limitki są dosyć słabe no ale to kolejny powód by kochać sRENEGE. Edytowane 7 maja 201014 l przez SłupekPL