Opublikowano 7 maja 201014 l No to Ultima mnie zaskoczyła. Każdy kto zamówił RDR lub zamówi dostanie losowo wybrane dlc z limitki http://www.ultima.pl/Red_Dead_Redemption_ekskluzywne_DLC_/i7903/ Oczywiście za darmo (Strój zabójcy lub Bojowy rumak lub Zestaw złotej broni). Od razu przedzwoniłem dzisiaj czy jest możliwość dopłacenia żeby uzyskać wszystkie 3 dlc. Niestety nie. Spytałem się również co z edycjami limitowanymi. I facet powiedział, że niestety grę wydaje cenega i mają jakieś problemy. I nie wiadomo czy w ogóle będą u nas limitki. Na szczęście w nieszczęściu limitki są dosyć słabe no ale to kolejny powód by kochać sRENEGE. Ale czad. Najbardziej cieszylbym sie ze stroju zabojczy badz bojowego rumaka, choc w zasadzie wszystkie 3 dodatki stoja na podobnym poziomie
Opublikowano 7 maja 201014 l Jeszcze jedna dobra wiadomość dla tych co zamawiali poradniki. Zavi i TheHut wysyłają już 14 maja czyli jest szansa, że jeszcze przed premierą się dostanie. Edytowane 7 maja 201014 l przez SłupekPL
Opublikowano 7 maja 201014 l ej ludzie juz graja w lost planet 2 ! gdzie mozna kupic? premiery jeszcze nie bylo ;p
Opublikowano 7 maja 201014 l Ultima. http://www.ultima.pl/Lost_Planet_2_teraz_tylko_159_90_zl_/i8703/ Edytowane 7 maja 201014 l przez SłupekPL
Opublikowano 10 maja 201014 l Czy mógłby ktoś podac ceny Lost Planet 2 w Saturnie/MM jak się już pojawią ? O złodzieji z Empiku nie pytam bo wiadomo że w "promocji" przywalą 229zł.....
Opublikowano 15 maja 201014 l Caly czas mam nadzieje, ze Ultima da rade z RDR i bedzie wysylac paczki tak jak w przypadku EFLC. Tam zamowilem preordera od razu jak na stronie sie pojawil i gre otrzymalem dzien przed premiera. Licze na powtorke tym razem, a przynajmniej zeby nie bylo problemow z dniem premiery, bo to niestety piatek i potem bedzie lipa przez weekend.
Opublikowano 15 maja 201014 l Już ten weekend jest ciężko usiedzieć na du.pie bez RDR, nie wyobrażam sobie jeszcze następny weekend czekać na tą grę. Edytowane 15 maja 201014 l przez Texz
Opublikowano 16 maja 201014 l Caly czas mam nadzieje, ze Ultima da rade z RDR i bedzie wysylac paczki tak jak w przypadku EFLC. Tam zamowilem preordera od razu jak na stronie sie pojawil i gre otrzymalem dzien przed premiera. Licze na powtorke tym razem, a przynajmniej zeby nie bylo problemow z dniem premiery, bo to niestety piatek i potem bedzie lipa przez weekend. Też swoją kopię już zamówiłem na Ultimie. Jeszcze nigdy mnie nie zawiedli, jeżeli chodzi o gry i zawsze gierkę mam w dniu premiery, a czasami jak mówisz trafiło się nawet przed premierą
Opublikowano 16 maja 201014 l Nom dokładnie. Choć parę razy nie mieli na premierę ale to nie z ich winy. Na czwartek nie liczę ale piątek musi być. Ja od jutra/poniedziałku zaczynam "męczyć Ultime" mailowo i telefonicznie. Więc będę informował jak już coś będzie wiadomo z wysyłką.
Opublikowano 16 maja 201014 l Nom dokładnie. Choć parę razy nie mieli na premierę ale to nie z ich winy. Na czwartek nie liczę ale piątek musi być. Ja od jutra/poniedziałku zaczynam "męczyć Ultime" mailowo i telefonicznie. Więc będę informował jak już coś będzie wiadomo z wysyłką. Informuj, informuj hehe. Też myślę, że przyjdzie w piątek, a do tego lepiej dla mnie bo nie ide do sql w ten dzień heh. Ale będzie gierzenie, strach się bać
Opublikowano 17 maja 201014 l Teraz, przez ta pierdo.lona powodz mam powazne obawy o dojscie przesylki na czas. :|
Opublikowano 17 maja 201014 l Jak się mieszka gdzieś na prowincji, to może i tak. :confused: Oby wszyscy chętni dostali swoje zabaweczki na czas.
Opublikowano 17 maja 201014 l Wiesz, ja zagrożony powodzią nie jestem, ale mam nadzieje, że jest tak w wypadku miast, które kurier będzie miał po drodze z Warszawy.
Opublikowano 17 maja 201014 l Dzisiejszy mail od Ultimy. Tak jak mówiłem. Pytałem się czy już coś wiadomo, kiedy będą wysyłać. Czy jest szansa, że w czwartek. "Witam, tak, dostawy spodziewamy się na czwartek." Niezbadane są wyroki boskie. Właśnie się dzisiaj dowiedziałem, że w piątek pracuje, w niedziele Komunia.... Czyli jedyne co to będą patrzał na okładkę i czytał instrukcję.......
Opublikowano 17 maja 201014 l "Witam, tak, dostawy spodziewamy się na czwartek." Bardzo dobra wiadomość. Czyli gierki można się spodziewać z rana w piątek
Opublikowano 17 maja 201014 l "Witam, tak, dostawy spodziewamy się na czwartek." Bardzo dobra wiadomość. Czyli gierki można się spodziewać z rana w piątek Albo w poniedziałek. Nie jest powiedziane, że w czwartek powysyłają... Choć powinni. Edytowane 17 maja 201014 l przez krak2610
Opublikowano 17 maja 201014 l Jeżeli dostaną w czwartek to w czwartek wyślą. Ostatnio przy bardziej oczekiwanych grach, na blogu i facebooku relacjonują jak wygląda sprawa z wysyłkami, więc jeszcze tego samego dnia wiadomo czy już jutro można się spodziewać kuriera.
Opublikowano 17 maja 201014 l RDR w Gorzowskim MM, ma być już w sprzedaży od czwartku, ale jak wiadomo z tymi sieciówkami, że jka się nie zobaczy samemu na półce to nie można być do końca pewnym...
Opublikowano 17 maja 201014 l RDR w Gorzowskim MM, ma być już w sprzedaży od czwartku, ale jak wiadomo z tymi sieciówkami, że jka się nie zobaczy samemu na półce to nie można być do końca pewnym... A jaką cenę podaje MM? Czy na razie nie udzielają takiej informacji ?
Opublikowano 17 maja 201014 l Legnica - 199 E: Nie wiem od kiedy będzie dostępne. Edytowane 17 maja 201014 l przez Khadgar
Opublikowano 17 maja 201014 l Game Over (Łódź) ma mieć RDR w czwartek - 179zł Edytowane 17 maja 201014 l przez black mamba
Opublikowano 18 maja 201014 l RDR w Gorzowskim MM, ma być już w sprzedaży od czwartku, ale jak wiadomo z tymi sieciówkami, że jka się nie zobaczy samemu na półce to nie można być do końca pewnym... A jaką cenę podaje MM? Czy na razie nie udzielają takiej informacji ? Powiedzieli jedynie, że nie powinna przekroczyć 200 zł (199? ), a cena będzie dostosowana do konkurencji.
Opublikowano 18 maja 201014 l Powiedzieli jedynie, że nie powinna przekroczyć 200 zł (199? ), a cena będzie dostosowana do konkurencji. Czyli tym razem bez "podatku od nowości" :potter: No a oczywiście Empik daje 229 zeta bo żyjemy w bogatym kraju. Dzień w którym ta firma upadnie będzie dniem radości narodowej Edytowane 18 maja 201014 l przez kiender
Opublikowano 18 maja 201014 l Pewno koniec końców wpadnę w czwartek do Media, a tam info, że gra od piątku i w cenie 229 zł, a od poniedziałkowej gazetki 189/199 zł. Tak samo było z GoW3.
Opublikowano 18 maja 201014 l Pewno koniec końców wpadnę w czwartek do Media, a tam info, że gra od piątku i w cenie 229 zł, a od poniedziałkowej gazetki 189/199 zł. Tak samo było z GoW3. No to co za problem poczekać? Zbawi kogoś 3-4 dni? No bez jaj xD Gdyby nie kursy walut zamawiał bym z UK - na tą chwile wychodzi lekko ponad 160zł w przeliczeniu czyli średnio opłacalni (za RDR ofkoz) Edytowane 18 maja 201014 l przez Kyo