Opublikowano 21 maja 201014 l No to zajebiście... No ja pierdooooooleeeeee E: Na 100% UPS nie rozwożą przesyłek w sobote? Że poczta w sobote się nie rusza to wiem ale kurier? Ani jedna firma kurierska w Polsce nie rozwozi paczek w sobotę i niedziele. EDIT: Poza tym oni jeżdżą do godź 19:00 chyba, więc możesz jeszcze dostać. Edytowane 21 maja 201014 l przez Prot
Opublikowano 21 maja 201014 l Myślę że RDR sprzeda się bardzo dobrze,również w Polsce ilość sprzedanych egzemplarzy powinna być wysoka patrząc na błyskawicznie znikające sztuki tam gdzie gra jest dostępna (chodzi mi o sklepy stacjonarne) Nastawiałem się na kupno gry dziś w sklepie... no nie wyszło :confused: radomski MM niema gry będzie może w pon. w empiku jest cena 270zł!!!! kór.wa ale kretyni ,a w sklepie konsolowym kilka sztuk poszło w chwilę ma być jeszcze jedna dostawa o 16,sprzedawca odrazu powiedział że będzie bardzo trudno dorwać grę bo chętnych jest wielu a sztuk zaledwie kilka.No ale jak by nie patrzyć to jedyny punkt zakupu gry w Radomiu,bo chyba 270zł to żaden desperat nie zapłaci empikowi.
Opublikowano 21 maja 201014 l Ja bym raczej te szybkie znikanie z pudełek sklepów stacjonarnych tłumaczył bardzo mała ilości kopii rzuconych przez dystrybutora na premierę.
Opublikowano 21 maja 201014 l No to zajebiście... No ja pierdooooooleeeeee E: Na 100% UPS nie rozwożą przesyłek w sobote? Że poczta w sobote się nie rusza to wiem ale kurier? Ani jedna firma kurierska w Polsce nie rozwozi paczek w sobotę i niedziele. EDIT: Poza tym oni jeżdżą do godź 19:00 chyba, więc możesz jeszcze dostać. Taa jasne. Pomarzyć można... jak dzisiaj wysłali po południu to nie ma szans żeby doszło... Trzeba było brac od ultimy...
Opublikowano 21 maja 201014 l No to zajebiście... No ja pierdooooooleeeeee E: Na 100% UPS nie rozwożą przesyłek w sobote? Że poczta w sobote się nie rusza to wiem ale kurier? Ani jedna firma kurierska w Polsce nie rozwozi paczek w sobotę i niedziele. EDIT: Poza tym oni jeżdżą do godź 19:00 chyba, więc możesz jeszcze dostać. Taa jasne. Pomarzyć można... jak dzisiaj wysłali po południu to nie ma szans żeby doszło... Trzeba było brac od ultimy... Też doszedłem do takiego wniosku :(, troche po czasie...........
Opublikowano 21 maja 201014 l Dzwoniłem do MM w Bielsku-Białej - kilka sztuk po 229 zł. Jednym słowem KUPA.
Opublikowano 21 maja 201014 l u mnie tez sa po 229. Złodziejstwo. Kupiłbym ale i tak przez najblizsze dwa dni imprezuje wiec poczekam do niedzieli, moze wyjme taniej
Opublikowano 21 maja 201014 l Dostałem eske ze sklepu psx i podali mi nr. przesyłki. Sprawdzam sobie i o 15.39 moja gra była w Katowicach Już mi się nie chce nawet denerwować ale jak sobie pomyślę że przez weekend mógłbym zwiedzać dziki zachód i okolice strzelać gdzie popadnie, jeździć na koniu to krew mnie zalewa... Jeśli ktoś zamówił ze sklepu psx i dostał to niech napiszę że dostał i kiedy mu wysłali
Opublikowano 21 maja 201014 l Może kogoś zainteresuje. RDR: Media Markt, Legnica i Saturn, Lubin 239zł. - WARIATY.
Opublikowano 21 maja 201014 l No ja dzisiaj RDR nie dostałem w MM... Szkoda...ale mogę poczekać jakoś specjalnie się nie napalałem Tomek P. - byłeś w Legnicy? Ja nigdzie nie zauważyłem RDR...zresztą miało być po 199 tak mówił kierownik działu Edytowane 21 maja 201014 l przez MYSZa7
Opublikowano 21 maja 201014 l Ja bym raczej te szybkie znikanie z pudełek sklepów stacjonarnych tłumaczył bardzo mała ilości kopii rzuconych przez dystrybutora na premierę. Racja,ale nawet jeżeli by była duża ilość w sklepach również by chyba wszystko zostało wchłonięte również szybko,ciśnienie na grę jest ogromne,przez ostatni miesiąc nakręcił się spory Hype na RDR.
Opublikowano 21 maja 201014 l No ja dzisiaj RDR nie dostałem w MM... Szkoda...ale mogę poczekać jakoś specjalnie się nie napalałem Tomek P. - byłeś w Legnicy? Ja nigdzie nie zauważyłem RDR...zresztą miało być po 199 tak mówił kierownik działu Osobiście tylko w Saturnie byłem, w którym też miało być po 199 a jest dużo drożej. Do MM dzwoniłem i mówił, że jest po 239. Wczoraj na stronie Saturna Lubin była gazetka i tam S/S i RDR miało cenę 199. Dzisiaj już gazetki nie ma. Natomiast Na Saturn Wrocław gazetka nadal obowiązuje i tam RDR i S/S są po 199. Kombinatorzy w tym Saturnie są. S/S nie mają ani w Saturnie, ani w Empiku - a myślałem, że sobie w weekend pogram Edytowane 21 maja 201014 l przez Tomek P.
Opublikowano 21 maja 201014 l Saturn, Poznań Pestka po 16 juz nic nie bylo, a mieli tylko 10 sztuk. Nastepna dostawa "gdzies w srode"" FUCK YOU, cENEGA, FU?CK YOU. obraziłem się i kupię używkę z allegro. Spiracić nie mogę, ale chociaz tyle ich oskrobie.
Opublikowano 21 maja 201014 l MM Legnica - RDR 219 jak powiecie ze miało być po 199 W "pupie" ich mam. Kupie sobie na allegro za 190 a cenega niech się goni.
Opublikowano 21 maja 201014 l Czego się spodziewaliście Cenega psuję wszystko za co się łapie .... I zapewne we wtorek będzie więcej kopii ale i tak będzie nie dobór bo to za przeproszeniem można nazwać debilizmem.Do media zaraz jadę jak nie będzie łykam wersję sprowadzaną z US bo taniej
Opublikowano 21 maja 201014 l Dzwoniłem do MM w Bielsku-Białej - kilka sztuk po 229 zł. Jednym słowem KUPA. Nie wiesz może jak się sprawa ma z Split/Second albo najnowszym Prince of Persia w MM w BB?
Opublikowano 21 maja 201014 l Jeśli ktoś dorwie RDR dzisiaj w Katowicach, to piszcie( w grę wchodzą wszystkie empiki, Saturn, MM, Centrum SONY i jakikolwiek inny sklep). Muszę dzisiaj mieć a ciężko to dostać MM w katowicach brak. bylem o 13 i 0 kopii. w Empiku na 3 stawach gosc z obslugi sie mnie pytal czy ta gra ma dzis premiere. Jak odpowiedzialem ze tak to nawet nie wiedzial czy maja zamowione jakies kopie Saturn w Katowicach również nie ma. Uprzejmy Pan z obsługi powiedział, że Rockstar obciął liczbę kopii na całą Europę ( jakkolwiek to brzmi ). We wtorek - środę kolejna dostawa niby.
Opublikowano 21 maja 201014 l No w Gdańsku też (pipi)nia z grzybnią. MM ma 3 sztuki za 239 zeta, w Saturnie "się sprzedały" i będą w środku tygodnia, a w EuroAGD nie ma w ogóle. Dodatkowo ziomek poskładał się ze śmiechu, bo ludzie przychodzą i pytają ciągle o to samo. Nie żebym był nerdem, ale ja pier.dolę, co za kur.wa absurd
Opublikowano 21 maja 201014 l (pipi). ta sytuacja z RDR przypomina mi gospodarkę niedoboru w PRLu (może R* nie orientuje się w sytuacji ), z resztą z Batmanem:AA też tak było, ile się człowiek za tą grą nabiegał . EDIT: Podobno im podtopiło magazyn, zrobiło się zamieszanie i ma dojść w poniedziałek (zamawiałem z gram.pl). Edytowane 21 maja 201014 l przez Shakal
Opublikowano 21 maja 201014 l Przy BF: BC2 miałem preorder w sklepie PSX-Extr, ale przez pewne zawiłości go wycofałem i kupiłem w sklepie dla idiotów przed premierą. Zresztą niektóre "pewne źródła" też dały dupy, więc trzeba o(pipi)ić Cenege albo samo R* :potter:
Opublikowano 21 maja 201014 l Tylko nie licząc chyba Ultimy (i to nie u każdego) oraz kilku osób co zamówiło z gram.pl, to grają teraz tylko ludzie co kupili w tym sklepie dla idiotów... Faktycznie jest ot wielki idiotyzm (pomijając fakt, że za preordery w większości płacić trzeba było ok 199 zł+ ok 15 zł kurier to ma się zaoszczędzone całe 20 zł + bezcenną niepewność kiedy dojdzie).
Opublikowano 21 maja 201014 l ktoś mi mówił abym do media rano nie lazł a tu miła niespodzianka koleś powiedział że odłoży mi grę w co nie wierzyłem przychodzę o 18 i pytam o grę a tu wychodzi on i z szafki wyjmuję mi ostatnią kopię na ps3 po za tym było jeszcze 5 gier na xboxa
Opublikowano 21 maja 201014 l Ale ci się fuksneło Rekin Ja dziś szukałem RDR dla kolesia więc zadzwoniłem rano do Saturna i nawet nie zdążyłem usłyszeć sygnału a tam głos "Red Dead Redemption jeszcze nie ma". Gościu chyba stał przy telefonie i automatycznie odpowiadał. Ale się uśmiałem. Ostatecznie kilka kopii dostali po 13tej za 199zl ale chyba długo nie leżały na półce.
Opublikowano 22 maja 201014 l To mój pierwszy post, więc witam wszystkich :-) Jeśli chodzi o Wrocław, to wczoraj udało mi się kupić RDR w Black Games. Niestety z tego co wiem, gra była tylko na zapisy...