Skocz do zawartości

Gry na premierę, gdzie dostać?

Guti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

A ja właśnie sobie sprawdziłem i mój RDR ze sklepu PSX jest cały czas w drodze i jest szansa że dzisiaj dojedzie. Jedni mówią że UPS jeździ w soboty, inni że jeździ za specjalną opłatą, a inni że nie jeździ w cale. W każdym razie o godzinie 00.41 była jakieś 500km od mojego domu. Zobaczymy czy dojedzie i czy w ogóle ruszy się z miejsca ;/

Edytowane przez schab0795
Opublikowano

To mój pierwszy post, więc witam wszystkich :-)

Jeśli chodzi o Wrocław, to wczoraj udało mi się kupić RDR w Black Games. Niestety z tego co wiem, gra była tylko na zapisy...

Witam ziomka z Wrocka ;) Chłopaki z "Black'a" dają radę bo udało im się zdobyć te kilkanaście sztuk a taki "Gekon" jak zwykle zaspał, nawet sklep "Konsolki" miał.

Opublikowano

A ja nadal nie mam swojego,RDR preorder w sklepie PSXa był pomyłką. Od czwartku słyszałem zapewnienia: "dziś wysyłamy,na jutro powinna być dostarczona". Dziś anulowałem zamówienie, raczej więcej nic u nich nie zamówie.A niemożna było powiedzieć że nie mają i niewiedzą kiedy będzie?????

Opublikowano

Czy mi się wydaje, czy krakowski Saturn (ten w Galerii Krakowskiej) zlikwidował część z grami video. Na pewno tak było w październiku jak jeździłem po sklepach za fifą 10...

Opublikowano

Przepraszam ze w temacie gier ale czy ktos sie orietnuje gdzie mozna kupic filmy /BR & DVD/z polskimi napisami.

Żartujesz ? :) Jeżeli nie to Empik, Media Markt, Saturn, Kolporter, sklepy z grami i filmami itd.

Opublikowano

Cenega. Nie trawię tej firmy, nie dość, że nie dostarczają odpowiednich ilości na czas, to dymają klienta cenami wiedząc, że towar chodliwy. Fe.

Opublikowano (edytowane)

Ta gra powinna być na kartki :thumbsup:

Tak dać ciała - nie pamiętam takiej akcji.

Dziś telefonicznie uzyskałem info z Ultimy, że mają coś mieć na dniach. Z drugiej strony dostałem też odpowiedź na wcześniejszego maila, że następna dostawa może być za 2 tyg. Na prawdę czekam do piątku, potem to chyba pora na UK.

Edytowane przez da$io
Opublikowano

Dzisiaj gram.pl dostało drugą dostawę, w końcu udało im się wysłać mój "preorder" ...

Wpis.

Ale wiesz,to nie ich wina ze zabraklo kopii;) Jak ktos zamowil dawno temu to na pewno gre juz otrzymal.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To jest jakies nieporozumienie, na alle RDR nówki powyżej 210zł, tydzien, czy tam 2, po premierze?? No ludzie, przed premierą byla nawet 1 opcja kupna z anglii za 175zl, inne po 180-90 odpuściłem, bo szanse na spokojne pogranie bede mial dopiero w przyszłym tyg. Wyszedlem z zalozenia ze po premierze pojawi sie wiecej ofert i w lepszych cenach niz preoredry - i to do tej pory sie sprawdzało. A teraz? w 1szym tygodniu chyba byly jakies 4 marne oferty, teraz pojawiają sie używki z cenami i tak wyższymi niż te wczesniejsze [1 jeleń wystawił używke od 220zl]. Wiem że ludzie nie zaczną sprzedawać tak szybko rdr bo to gra na wiele h, ale myślałem o nówce. Sie pytam wtf? Gra hicior - wiadomo, ale takiej sytuacji sie nie spodziewałem.

Opublikowano (edytowane)

Są duże problemy z dostępnością RDR w Europie, nikt nie wie dlaczego. Popyt na tą grę jest ogromny, dlatego sprzedawcy mogą sobie trzymać ceny.

e: Grigori - to wcale nie musi być problem Cenegi, na wyspach taki Amazon też daje ciała.

Edytowane przez Texz
Gość Mr. Blue
Opublikowano

Potwierdzam. Kupiłem RDR w Game Over 22 Maja a wysłano go dopiero 1 Czerwca. Fuck. :confused:

Opublikowano (edytowane)

A w MM stoja sobie slicznie na poleczkach z cena... 249 PLN.To chyba jakas paranoja.Licza na jeleni i pewnie niemalo ich znajda.

Najtaniej w UK[ze sklepow slacych do Polandii] ma zavvi za 36.95 GBP[jakis nawet mini pradnik daja w prezencie]

Edytowane przez Ken Marinaris