Opublikowano 22 maja 201014 l A ja właśnie sobie sprawdziłem i mój RDR ze sklepu PSX jest cały czas w drodze i jest szansa że dzisiaj dojedzie. Jedni mówią że UPS jeździ w soboty, inni że jeździ za specjalną opłatą, a inni że nie jeździ w cale. W każdym razie o godzinie 00.41 była jakieś 500km od mojego domu. Zobaczymy czy dojedzie i czy w ogóle ruszy się z miejsca ;/ Edytowane 22 maja 201014 l przez schab0795
Opublikowano 22 maja 201014 l To mój pierwszy post, więc witam wszystkich :-) Jeśli chodzi o Wrocław, to wczoraj udało mi się kupić RDR w Black Games. Niestety z tego co wiem, gra była tylko na zapisy... Witam ziomka z Wrocka Chłopaki z "Black'a" dają radę bo udało im się zdobyć te kilkanaście sztuk a taki "Gekon" jak zwykle zaspał, nawet sklep "Konsolki" miał.
Opublikowano 24 maja 201014 l A ja nadal nie mam swojego,RDR preorder w sklepie PSXa był pomyłką. Od czwartku słyszałem zapewnienia: "dziś wysyłamy,na jutro powinna być dostarczona". Dziś anulowałem zamówienie, raczej więcej nic u nich nie zamówie.A niemożna było powiedzieć że nie mają i niewiedzą kiedy będzie?????
Opublikowano 24 maja 201014 l No i w Ultimie też mnie zrobili na szaro. W piątek mówili, że mają jeszcze a niestety status zamówienia się nie zmienił więc chyba ktoś sobie poleciał....
Opublikowano 24 maja 201014 l No i w Ultimie też mnie zrobili na szaro. W piątek mówili, że mają jeszcze a niestety status zamówienia się nie zmienił więc chyba ktoś sobie poleciał.... no polecieli...
Opublikowano 24 maja 201014 l Wiecie może czy RDR jeszcze gdzieś jest dostępne we Wrocławiu i w jakiej cenie?
Opublikowano 24 maja 201014 l Biedna Cenega jak zwykle pada ofiarą jakiegoś spisku ... http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=51737 Więc panowie w środę radzę przyatakować te najgorsze sklepy dla idiotów i jego brata Saturna ( chyb dzięki, którym no i Ultimie, najwięcej osób mogło na premierę zagrać w RDR)
Opublikowano 24 maja 201014 l Czy mi się wydaje, czy krakowski Saturn (ten w Galerii Krakowskiej) zlikwidował część z grami video. Na pewno tak było w październiku jak jeździłem po sklepach za fifą 10...
Opublikowano 24 maja 201014 l Przepraszam ze w temacie gier ale czy ktos sie orietnuje gdzie mozna kupic filmy /BR & DVD/z polskimi napisami.
Opublikowano 25 maja 201014 l Przepraszam ze w temacie gier ale czy ktos sie orietnuje gdzie mozna kupic filmy /BR & DVD/z polskimi napisami. Żartujesz ? Jeżeli nie to Empik, Media Markt, Saturn, Kolporter, sklepy z grami i filmami itd.
Opublikowano 25 maja 201014 l Czytam ten watek i nie wierze,ze obcieli liczne kopii na cala Europe.Sklepy w UK maja i mialy zawsze dostatek,choc rynek nieporownywalnie wiekszy niz nasz[Zreszta co za problem bylo zamowic tam,juz dawno mielibyscie swoj egzemplarz].
Opublikowano 25 maja 201014 l Ostatnie kilka sztuk w sklepie Cenegi http://sklep.cenega.pl/index.php?action=product&nr=1220 Tylko cena wysoka ale gra jest pewnie tego warta. Kto pierwszy ten lepszy
Opublikowano 25 maja 201014 l Taka, cena w sklepie internetowym to przesada. Grę kupuję jak opadną emocję i cena wróci do normalnego poziomu.
Opublikowano 25 maja 201014 l Cenega. Nie trawię tej firmy, nie dość, że nie dostarczają odpowiednich ilości na czas, to dymają klienta cenami wiedząc, że towar chodliwy. Fe.
Opublikowano 25 maja 201014 l Ta gra powinna być na kartki Tak dać ciała - nie pamiętam takiej akcji. Dziś telefonicznie uzyskałem info z Ultimy, że mają coś mieć na dniach. Z drugiej strony dostałem też odpowiedź na wcześniejszego maila, że następna dostawa może być za 2 tyg. Na prawdę czekam do piątku, potem to chyba pora na UK. Edytowane 25 maja 201014 l przez da$io
Opublikowano 25 maja 201014 l Dzisiaj gram.pl dostało drugą dostawę, w końcu udało im się wysłać mój "preorder" ...
Opublikowano 25 maja 201014 l Dzisiaj gram.pl dostało drugą dostawę, w końcu udało im się wysłać mój "preorder" ... Wpis. Ale wiesz,to nie ich wina ze zabraklo kopii;) Jak ktos zamowil dawno temu to na pewno gre juz otrzymal.
Opublikowano 3 czerwca 201014 l To jest jakies nieporozumienie, na alle RDR nówki powyżej 210zł, tydzien, czy tam 2, po premierze?? No ludzie, przed premierą byla nawet 1 opcja kupna z anglii za 175zl, inne po 180-90 odpuściłem, bo szanse na spokojne pogranie bede mial dopiero w przyszłym tyg. Wyszedlem z zalozenia ze po premierze pojawi sie wiecej ofert i w lepszych cenach niz preoredry - i to do tej pory sie sprawdzało. A teraz? w 1szym tygodniu chyba byly jakies 4 marne oferty, teraz pojawiają sie używki z cenami i tak wyższymi niż te wczesniejsze [1 jeleń wystawił używke od 220zl]. Wiem że ludzie nie zaczną sprzedawać tak szybko rdr bo to gra na wiele h, ale myślałem o nówce. Sie pytam wtf? Gra hicior - wiadomo, ale takiej sytuacji sie nie spodziewałem.
Opublikowano 3 czerwca 201014 l Są duże problemy z dostępnością RDR w Europie, nikt nie wie dlaczego. Popyt na tą grę jest ogromny, dlatego sprzedawcy mogą sobie trzymać ceny. e: Grigori - to wcale nie musi być problem Cenegi, na wyspach taki Amazon też daje ciała. Edytowane 3 czerwca 201014 l przez Texz
Opublikowano 3 czerwca 201014 l bida z nędzą. Braki RDR na rynku to Fail 2010. Czuję się, jakby ktoś jaja sobie ze mnie robił jako klienta. Mając x360 nie wachałbym się i brał pirata.
Opublikowano 3 czerwca 201014 l Potwierdzam. Kupiłem RDR w Game Over 22 Maja a wysłano go dopiero 1 Czerwca. Fuck. :confused:
Opublikowano 3 czerwca 201014 l A w MM stoja sobie slicznie na poleczkach z cena... 249 PLN.To chyba jakas paranoja.Licza na jeleni i pewnie niemalo ich znajda. Najtaniej w UK[ze sklepow slacych do Polandii] ma zavvi za 36.95 GBP[jakis nawet mini pradnik daja w prezencie] Edytowane 3 czerwca 201014 l przez Ken Marinaris
Opublikowano 3 czerwca 201014 l Red Dead Redemption mam zamówione w www.swiat-gier.com. Wysyłkę przesuneli z 28 maja na 4 czerwca. Dobrze, że chociaż grę mam zamówioną w niższej cenie ;]
Opublikowano 3 czerwca 201014 l Ja zamówiłem w sklepie PSX i za 211zł (przesyłka wliczona). Gram już od tygodnia.