poli_x 1 Opublikowano 15 września 2010 Opublikowano 15 września 2010 Witam. Mam pilne pytanie ! Kiedy jest premiera w UK ? bo juro bede w Londynie i myslalem, ze kupie odrazu, a tu patrze na game, gamestation i hmv ... wszedzie jest napisane, ze premiera 17.09 o_O ... czy to znaczy, że jest pozniej niz u nas ? troszkę odświeżę,smutne ale prawdziwe,mimo europejskiej premiery 15-ego Move można kupić dopiero od piątku 17-ego,dzisiaj objechałem 7 sklepów od GameStopów przez HMV kończąc na Smyfie nigdzie nie chcieli mi sprzedać move,tłumacząc że jak by to zrobili to mają 25 tys euro kary ,nie pomogło nawet pokazanie im palcem w komputerze (bo to debile) daty premiery.... Najzabawniejsze jest to że z Gran Turismo 5 bedzie tak samo wszyscy będą grać 3 bo to środa jak się nie mylę a w Irlandii będzie od 5-ego.... Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 17 września 2010 Opublikowano 17 września 2010 Orientuje się ktoś jak wygląda sytuacja z Move w Gdańsku? Gdzie i za ile (i czemu tak drogo ;p) można wyrwać? Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 17 września 2010 Opublikowano 17 września 2010 Play & Go w Szczecinie ma starter Move za 220 zł, a navi i motion controler dopiero w poniedziałek. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 17 września 2010 Opublikowano 17 września 2010 Widział ktoś starter move w Poznaniu? Gdzie najtaniej? Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 21 września 2010 Opublikowano 21 września 2010 nie no to jest jakiś hardcore. Mam zestaw eyepeta, więc wczoraj (20 września) już kilka dni po premierze ruszyłem aby kupić dwie różdżki + navi. W Kraku nigdzie - dosłownie NIGDZIE - nie można tego dostać... Wszędzie starter packi. Mówię Panu - ok wezmę Wasz starter pack, ale daj mi dodatkowe różdźki.... NIE MA mówi Pan w EMPIKU EMPIKI, MEDIA MARKTY, SATURNY, SKLEPY - wszędzie tylko starter packi. Jak mam zrobić imprezę w domu - kupić 4 starter packi? No (pipi)a... Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 21 września 2010 Opublikowano 21 września 2010 Poszukaj na allegro i zamów. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 21 września 2010 Opublikowano 21 września 2010 (edytowane) nie no to jest jakiś hardcore. Mam zestaw eyepeta, więc wczoraj (20 września) już kilka dni po premierze ruszyłem aby kupić dwie różdżki + navi. W Kraku nigdzie - dosłownie NIGDZIE - nie można tego dostać... Wszędzie starter packi. Mówię Panu - ok wezmę Wasz starter pack, ale daj mi dodatkowe różdźki.... NIE MA mówi Pan w EMPIKU EMPIKI, MEDIA MARKTY, SATURNY, SKLEPY - wszędzie tylko starter packi. Jak mam zrobić imprezę w domu - kupić 4 starter packi? No (pipi)a... Miałem to samo, ale udało mi się jakoś wyrwać dwie różdżki. Nie wiem czy świadczy to o tym, że Sony pokpiło sprawę z dostawami, czy jest takie zapotrzebowanie na ten towar. W sumie obstawiałbym to drugie, bo 1/3 znajomych na liście ma opisy z Move i gra w gry pod kontrolery :] Edytowane 21 września 2010 przez Pryxfus Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 21 września 2010 Opublikowano 21 września 2010 sony myslało, ze start bedzie słaby pod wzgledem sprzedaży... no i zonk. tak jest tez w stanach, a sklepy internetowe oznakowały move jako towar ekskluzywny xD czyt. jest go za malo na rynku. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 21 września 2010 Opublikowano 21 września 2010 sony myslało, ze start bedzie słaby pod wzgledem sprzedaży... no i zonk. tak jest tez w stanach, a sklepy internetowe oznakowały move jako towar ekskluzywny xD czyt. jest go za malo na rynku. Nie do końca bo starter packów chyba nigdzie nie brakuje czy w Usa czy w Polsce. Chodzi o to, że mało na sklepy dali samych różdżek czy navi. Moim zdaniem po prostu, Sony po raz kolejny nie do końca wyczuło potrzeby / zapotrzebowanie konsumentów. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 21 września 2010 Opublikowano 21 września 2010 Powinni mieć rozeznanie ile poszło do tej pory samych kamerek, to wiedzieliby ile zamówić samych różdżek. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 22 września 2010 Opublikowano 22 września 2010 chyba można rozpocząć rozmowe o tym - gdzie kupić na premiere dead rising 2???? glownie mnie interesuje warszawa oczywiscie , ultima ma za okolo 190zł a swiat gier okolo 180 ale ciekawi mnie jakie jeszcze inne skelpy w warszawie mają i po ile (zdziwilem sie bo w 4console gośc wcale nie wiedział o co chodzi...) Cytuj
puppets 0 Opublikowano 23 września 2010 Opublikowano 23 września 2010 ktoś widział gdzieś Move, bez zestawu? Obskoczyłem w katowicach i okolicach MM, Saturn, Empik... w Opolu to samo, i dzisiaj dochodzi do tego Wrocław, niegdzie nie znalazłem... Cena w media expert w wro całkiem znośna jak za zestaw - 199,- ,ale samej różdżki nie ma, gostek mówił że były po 109,- co wydaje mi się aż za tanio. Z wywiadów w MM i media expert, dostawy mają być w pierwszej połowie przyszłego miesiąca... . No i kasę przechulałem na koncert Davida Gilmoura na blu ray. Jakby ktoś widział move, proszę o cynk. pzdr Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 23 września 2010 Opublikowano 23 września 2010 ktoś widział gdzieś Move, bez zestawu? w Łodzi mają w centrum Sony (taki sklep), jak masz jakiś punkt Sony koło siebie to spróbuj tam Cytuj
Gość Orson Opublikowano 24 września 2010 Opublikowano 24 września 2010 (edytowane) orientuje sie ktos jak wygląda sprawa z pesem i fifką? jakie ceny, gdzie najwczesniej... aha, gdzie w polsce pes dostepny bedzie 30 (a nie 8 ) ? Edytowane 24 września 2010 przez Orson Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 24 września 2010 Opublikowano 24 września 2010 Wiem, że na Ultimie Fifa będzie dostępna za tydzień w cenie 189 zł http://www.ultima.pl/FIFA_11_PL_Bonus_/i8988/ Ale na bank będzie promocja w Media jak co roku. Przez ostatnie dwa lata można było wyrwać Fifkę na premierę za 150 zł Cytuj
vip77 237 Opublikowano 24 września 2010 Opublikowano 24 września 2010 btw. na stronkach mm i saturna licznik odlicza czas do premiery fifki. ceny brak Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 25 września 2010 Opublikowano 25 września 2010 btw. na stronkach mm i saturna licznik odlicza czas do premiery fifki. ceny brak Jeszcze się nie spotkałem z przypadkiem żeby na stronie MM czy Saturna była podana cena (nie licząc gazetki w pdfie). Cytuj
Gość Orson Opublikowano 25 września 2010 Opublikowano 25 września 2010 własnie zastanawia mnie ta reklama- czy w zwiazku z nia beda sprzedawac gre wczesniej czy na premiere;-) Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 25 września 2010 Opublikowano 25 września 2010 własnie zastanawia mnie ta reklama- czy w zwiazku z nia beda sprzedawac gre wczesniej czy na premiere;-) W media często się pojawiają gry jakoś 2-3 dni przed premierą, więc jest duża szansa że i z Fifką tak będzie. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 25 września 2010 Opublikowano 25 września 2010 no wiem, ze sprzedaja przed premiera. Fife 10 wyjełem 3 dni przed premiera, koles z friendlisty, brytyjczyk , maniak fify . dostał palpitacji serca gdy zobaczył, że juz gram : -) (bo tam takie rzeczy sa nie do pomyslenia) chodzi mi o to ze skoro jest ta reklama z odliczaniem czasu to tak głupio sprzedawac przed czasem : -) Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 25 września 2010 Opublikowano 25 września 2010 Ja tam zamówiłem FIFE i PESa z ultimy. Już im zapłaciłem (398zł) i 8 października kurier mi je przywiezie w jednej paczce. Jakoś wielkiego ciśnienia nie mam i spokojnie tydzień mogę poczekać bo i tak przez cały rok gry będą u mnie, więc na ogranie będę miał czas Cytuj
szymuR1920 5 Opublikowano 27 września 2010 Opublikowano 27 września 2010 Jak sytuacja FIFY11 w Katowicach? Chodzi mi o cenę oraz kiedy będzie gra na półce w MM/Saturnie. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 28 września 2010 Opublikowano 28 września 2010 Ktoś jest z Zielonej góry ,fifka dostępna MM/Auchan? jakie ceny ? Cytuj
lesheq 8 Opublikowano 28 września 2010 Opublikowano 28 września 2010 Wrocław Saturn - F1 2010 - 169zł - FIFA 11 - 149zł Cytuj
oranjefan 3 Opublikowano 28 września 2010 Opublikowano 28 września 2010 MM Szczecin Fifa 169zł. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi