Skocz do zawartości

Gry na premierę, gdzie dostać?

Guti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ktoś jest z Zielonej góry ,fifka dostępna MM/Auchan? jakie ceny ?

Z tego co słyszałem to MM ma już za 169. Jednak głowy za to info nie dam.

E: Do końca tego tyg. na pewno wybiorę się do zielonogórskiego MM i dam znać jak to wygląda.

Edytowane przez butch.stein
Opublikowano

Jak sytuacja FIFY11 w Katowicach? Chodzi mi o cenę oraz kiedy będzie gra na półce w MM/Saturnie.

saturn k-ce 169 zł (już jest)

auchan k-ce - nadal czekają na dostawę, miała być wczoraj, okaże się po 15 czy będzie dzisiaj (cena 149zł).

Opublikowano

Mam pytanie chciałbym złożyć pre order na Castlevanie w sklepie Robson (20-30 zł taniej niż w Ultimie) tylko, że ja nigdy z tego sklepu nie brałem gier na premierę. I nie wiem jak wysyłają, tak jak Ultima na czas? Można śmiało brać czy raczej w ..uja walą?

Tak jak wspomniałem jedynie gry od nich brałem po premierze to bez zastrzeżeń ale to trochę inna sytuacja.

Opublikowano (edytowane)

O 10:30 byłem w Auchan Wola w Warszawie i mieli sporo Fif 11 na PS3 za 149zł :)

Z innych platform widziałem tylko na PC za 89.

Edytowane przez Dobos
Opublikowano

Mam pytanie chciałbym złożyć pre order na Castlevanie w sklepie Robson (20-30 zł taniej niż w Ultimie) tylko, że ja nigdy z tego sklepu nie brałem gier na premierę. I nie wiem jak wysyłają, tak jak Ultima na czas? Można śmiało brać czy raczej w ..uja walą?

Tak jak wspomniałem jedynie gry od nich brałem po premierze to bez zastrzeżeń ale to trochę inna sytuacja.

Yyy ktoś mi posta usunął - kontakt z Robsonem jest beznadziejny. Zamawiałem teraz fifkę u nich. W poniedziałek dostali dostawę, we wtorek wysyłali, w środę grałem (kurier). Mimo wszystko radziłbym Ci kupić gdzie indziej, tym bardziej, że na allegro są już pre ordery za 175 zł, a w sklepach wysyłkowych typu zavvi, można dorwać za ~155 zł.

Opublikowano (edytowane)

Yyy ktoś mi posta usunął - kontakt z Robsonem jest beznadziejny. Zamawiałem teraz fifkę u nich. W poniedziałek dostali dostawę, we wtorek wysyłali, w środę grałem (kurier). Mimo wszystko radziłbym Ci kupić gdzie indziej, tym bardziej, że na allegro są już pre ordery za 175 zł, a w sklepach wysyłkowych typu zavvi, można dorwać za ~155 zł.

Moje i Proca też usunęli - nie wiem czemu.

Tak czy siak dzięki za info ale mimo wszystko zaryzykuje ;]. Allegro odpada staram się unikać jak tylko mogę zamawiania stamtąd, the hut też bo chciałbym już w czwartek - piątek ubijać wilkołaki hehe a z the huta mogę dostać po tygodniu lub dłużej a to za długo.

Wziąłbym z Ultimy tam na 99 % gra będzie na czas ale teraz w tym napływie gier każdy zaoszczędzony grosz się liczy przy możliwie jak najmniejszym poślizgu.

Edytowane przez SłupekPL
Opublikowano

Mam kilka pytań dotyczących zakupów za granicą, konkretnie ze sklepu thehut.com

1. Jak i kiedy się płaci? Mogę im przelać na konto? Czy może możliwa jest tylko płatność przy odbiorze?

2. Ile kosztuję przesyłka z UK do Polski? Rozumiem że przesyłka za darmo jest tylko na terenie UK?

3. Ile czeka się na paczkę? Premiera gry którą chcę zamówić jest 8 października (piątek). Kiedy mogę spodziewać się paczki?

Nigdy nie kupowałem za granicą więc chciałbym wiedzieć. Jeśli są jeszcze jakieś potrzebne informację o których zapomniałem to proszę uprzejmie o ich podanie. Z góry dzięki.

Opublikowano (edytowane)

Mam kilka pytań dotyczących zakupów za granicą, konkretnie ze sklepu thehut.com

1. Jak i kiedy się płaci? Mogę im przelać na konto? Czy może możliwa jest tylko płatność przy odbiorze?

2. Ile kosztuję przesyłka z UK do Polski? Rozumiem że przesyłka za darmo jest tylko na terenie UK?

3. Ile czeka się na paczkę? Premiera gry którą chcę zamówić jest 8 października (piątek). Kiedy mogę spodziewać się paczki?

Nigdy nie kupowałem za granicą więc chciałbym wiedzieć. Jeśli są jeszcze jakieś potrzebne informację o których zapomniałem to proszę uprzejmie o ich podanie. Z góry dzięki.

1. Płaci się TYLKO kartą. Pieniądze są pobierane przez sklep dopiero w momencie wysyłki przedmiotu (despatched).

2. Akurat The Hut i Zavvi pobierają 0,99 funta za wysyłkę do Polski (ten sam właściciel ;) ).

3. Czeka się różnie - od 3-4 dni do nawet 2 tygodni (czasem przesyłki przechodzą przez Urząd Celny i ciężko powiedzieć dlaczego tak się dzieje) . Np. Bioshock 2 dostałem w dniu premiery - wysłali go do mnie 4 dni wcześniej.

Jak chcesz więcej info to sprawdź TUTAJ.

Warto nadmienić że przesyłkę z w/w sklepów dostaje się zwykłym listem - nie ma potwierdzenia odbioru. Jak zamówimy kilka gier to do każdej doliczą nam 0,99 Funta i każda z nich przyjdzie osobnym listem.

E: u welcome :]

Edytowane przez Kyo
Opublikowano

No właśnie już kilka razy czytałem, że singiel jak najbardziej daje radę (czyżby powtórka z Cod-a 4, modliłem się o to od początku) i właśnie, że jest mocno filmowy; ekstra. Napaliłem się do tego stopnia, że nie wiem czy nie kupić "od razu". W ogóle szok Ultima już ma i dzisiaj wysyłała tylko już poszły wszystkie limitki ;/.

Btw dajcie znać o wielkiej niewiadomej czyli o Frontline. Jak wygląda, jak się prezentuje, jak smakuje ;] bo nie ma kompletnie żadnych informacji o nim (fotek).

Ja wczoraj zamówiłem w Ultimie, jakbym wyczuł:) Spoko, pogram sobie wcześniej, hehe.

Opublikowano (edytowane)

MOH od dzisiaj do kupienia w Saturnie w Katowicach, prawdopodobnie też w każdym innym sklepie bo dzisiaj była dostawa na sklepy. Co raz częściej w Polsce mamy premierę wcześniej niż światowa premiera hehe

UPDATE oo i online też już działa na pełnej wersji hmm myślałem że dopiero od piątku włączą.

Edytowane przez LiSoQuan