Skocz do zawartości

Gry na premierę, gdzie dostać?

Guti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MOH od dzisiaj do kupienia w Saturnie w Katowicach, prawdopodobnie też w każdym innym sklepie bo dzisiaj była dostawa na sklepy. Co raz częściej w Polsce mamy premierę wcześniej niż światowa premiera hehe

A Tier 1 też można dostać?

Opublikowano

Jesli ktos czeka na Castlevanie w sklepach typu Idiociarnia czy Jowiszarnia to bedzie musial sie pogodzic z tym, ze gre dostanie do lapy dopiero na koniec pazdziernika.Polski wydawca nie po raz pierwszy dal d...Jak ktos sie spieszy to tylko sklepy wysylkowe lub ewentualnie Alledrogo.Ja dostalem Castle z Ultimy, ale nie wiem czy jeszcze maja.Lepiej zadzwonic i sie upewnic...

Opublikowano

Czy dostał ktoś dzisiaj Castlevanie z Robsona?

I czy widział ktoś w Gdańsku Castlevanie jeżeli tak to prosiłbym jeszcze o podanie ceny.

W Gdansku to nie wiem, ale w Gdyni Castlevanie ma Nintuś po drugiej stronie dworca glownego po 199 zl.

Opublikowano

Wie ktos moze gdzie mozna dorwac edycje kolekcjonerska Fallouta New Vegas po dobrej cenie?

Ja mogę mieć do sprzedania polskie wydanie w folii na dowolną konsolę, wyczyść skrzynkę z wiadomościami, to ci napiszę szczegóły.

Gość RejdenForce
Opublikowano

Orientuje się ktoś jak wygląda sprawa z Moh Tier1 Czy tą wersje dostane w MM lub Saturnach

W MM(199) i Saturnie(175) widziałem tylko zwykłe wersje.

Opublikowano

Orientuje się ktoś jak wygląda sprawa z Moh Tier1 Czy tą wersje dostane w MM lub Saturnach

Edycja Tier1 miała być dostępna tylko preorderowo i to wybranych sklepach internetowych, więc wątpię że ją dostaniesz w takich dużych sieciach handlowych.

Opublikowano (edytowane)

Były rok temu jakieś miejsca gdzie można było kupić mw2 podczas premiery lub kilka dni po, w jakiejś niezłej cenie, bo nie wiem czy brać black ops za 187zł 8 listopada czy poczekać i czekać na okazję?

Edytowane przez xbor
Opublikowano (edytowane)

Promocja była w Realu i Tesco. W jednym była po 159zł, a w drugim 169zl. Tylko to była wersja PL, a wszyscy wiemy jak zje(pipi) ta wersja jest. W tym roku biorę wersję angielską z jakiegoś sklepu wysyłkowego.

Edytowane przez Prot
Opublikowano

Jutro jest "nasza" premiera Fallout'a New Vegas. Nie powinno być zatem problemu z dostaniem gry w markecie (CF, MM, empik)? :sweat:

dziś w empiku w olsztynie widziałem już na półce Fallouta New Vegas. Jak w tej dziurze już jest to w większości miast jutro na 100 % będzie :)

Opublikowano

Jutro jest "nasza" premiera Fallout'a New Vegas. Nie powinno być zatem problemu z dostaniem gry w markecie (CF, MM, empik)? :sweat:

dziś w empiku w olsztynie widziałem już na półce Fallouta New Vegas. Jak w tej dziurze już jest to w większości miast jutro na 100 % będzie :)

Dzięki wielkie za info :thumbsup:

Gdybym nie leżał obłożnie chory w łóżku to już dziś bym się bryknął do marketu... :yucky: