Opublikowano 11 października 201014 l MOH od dzisiaj do kupienia w Saturnie w Katowicach, prawdopodobnie też w każdym innym sklepie bo dzisiaj była dostawa na sklepy. Co raz częściej w Polsce mamy premierę wcześniej niż światowa premiera hehe A Tier 1 też można dostać?
Opublikowano 11 października 201014 l A jak w Gdańsku wygląda sytuacja i czy gdzieś jest wersja Tier1?
Opublikowano 11 października 201014 l Na stronie oficjalnej MOH pisze że wersje Tier mozna dostać tylko w wybranych sklepach takich jak PSX Extreme itp. w zadnych marketach i tak chyba jest bo w Saturnie tylko wersja zwykła.
Opublikowano 11 października 201014 l Wie ktos moze gdzie mozna dorwac edycje kolekcjonerska Fallouta New Vegas po dobrej cenie?
Opublikowano 12 października 201014 l A to mnie gram.pl zaskoczył, gierka jest już w moim mieście :] czekam na kuriera, po pracy biorę się za ogrywanie tytułu, później wrażenia.
Opublikowano 12 października 201014 l Jesli ktos czeka na Castlevanie w sklepach typu Idiociarnia czy Jowiszarnia to bedzie musial sie pogodzic z tym, ze gre dostanie do lapy dopiero na koniec pazdziernika.Polski wydawca nie po raz pierwszy dal d...Jak ktos sie spieszy to tylko sklepy wysylkowe lub ewentualnie Alledrogo.Ja dostalem Castle z Ultimy, ale nie wiem czy jeszcze maja.Lepiej zadzwonic i sie upewnic...
Opublikowano 12 października 201014 l A wiadomo coś o Enslaved u "Idiotów"? Bo u mnie w Lublinie nie ma Edytowane 12 października 201014 l przez sprite
Opublikowano 12 października 201014 l Czy dostał ktoś dzisiaj Castlevanie z Robsona? I czy widział ktoś w Gdańsku Castlevanie jeżeli tak to prosiłbym jeszcze o podanie ceny. W Gdansku to nie wiem, ale w Gdyni Castlevanie ma Nintuś po drugiej stronie dworca glownego po 199 zl.
Opublikowano 12 października 201014 l Wie ktos moze gdzie mozna dorwac edycje kolekcjonerska Fallouta New Vegas po dobrej cenie? Ja mogę mieć do sprzedania polskie wydanie w folii na dowolną konsolę, wyczyść skrzynkę z wiadomościami, to ci napiszę szczegóły.
Opublikowano 14 października 201014 l Orientuje się ktoś jak wygląda sprawa z Moh Tier1 Czy tą wersje dostane w MM lub Saturnach
Opublikowano 14 października 201014 l Orientuje się ktoś jak wygląda sprawa z Moh Tier1 Czy tą wersje dostane w MM lub Saturnach W MM(199) i Saturnie(175) widziałem tylko zwykłe wersje.
Opublikowano 14 października 201014 l Orientuje się ktoś jak wygląda sprawa z Moh Tier1 Czy tą wersje dostane w MM lub Saturnach Edycja Tier1 miała być dostępna tylko preorderowo i to wybranych sklepach internetowych, więc wątpię że ją dostaniesz w takich dużych sieciach handlowych.
Opublikowano 15 października 201014 l podobno w pempiku byla/jest dostepna taka edycja. pisze podobno bo sam tego nie widzialem tylko takie dostalem info
Opublikowano 21 października 201014 l Były rok temu jakieś miejsca gdzie można było kupić mw2 podczas premiery lub kilka dni po, w jakiejś niezłej cenie, bo nie wiem czy brać black ops za 187zł 8 listopada czy poczekać i czekać na okazję? Edytowane 21 października 201014 l przez xbor
Opublikowano 21 października 201014 l Chyba w Tesco i Carrefour były promocje, z tego co pamiętam to 169zł ale to zależy od sklepów. W jednym Tesco może być tanio a w drugim nie.
Opublikowano 21 października 201014 l Promocja była w Realu i Tesco. W jednym była po 159zł, a w drugim 169zl. Tylko to była wersja PL, a wszyscy wiemy jak zje(pipi) ta wersja jest. W tym roku biorę wersję angielską z jakiegoś sklepu wysyłkowego. Edytowane 21 października 201014 l przez Prot
Opublikowano 21 października 201014 l Mnie tam specjalnie tłumaczenie nie przeszkadzało, poza tymi sygnaturami w multi więc chyba się wstrzymam kilka dni niż miałbym przepłacić.
Opublikowano 21 października 201014 l Jutro jest "nasza" premiera Fallout'a New Vegas. Nie powinno być zatem problemu z dostaniem gry w markecie (CF, MM, empik)?
Opublikowano 21 października 201014 l Jutro jest "nasza" premiera Fallout'a New Vegas. Nie powinno być zatem problemu z dostaniem gry w markecie (CF, MM, empik)? dziś w empiku w olsztynie widziałem już na półce Fallouta New Vegas. Jak w tej dziurze już jest to w większości miast jutro na 100 % będzie
Opublikowano 21 października 201014 l Jutro jest "nasza" premiera Fallout'a New Vegas. Nie powinno być zatem problemu z dostaniem gry w markecie (CF, MM, empik)? dziś w empiku w olsztynie widziałem już na półce Fallouta New Vegas. Jak w tej dziurze już jest to w większości miast jutro na 100 % będzie Dzięki wielkie za info Gdybym nie leżał obłożnie chory w łóżku to już dziś bym się bryknął do marketu...