MichAelis 5 618 Opublikowano 5 listopada 2010 Opublikowano 5 listopada 2010 No ja tez bylem w tesco, ale wszystko wykupili, a znajomy mowil ze w MM jutro bedzie na 95%. Nie zartujmy sobie, albo jest albo nie ma. Cytuj
DominoSs 4 Opublikowano 5 listopada 2010 Opublikowano 5 listopada 2010 Tak jak mówiłem jak ktoś by jutro dostał w WWA swoją kopię albo wiedziałby gdzie sprzedają to niech da koniecznie znać, będę wdzięczny. Pozdro Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 6 listopada 2010 Opublikowano 6 listopada 2010 Tesco - Gdańsk Chełm dzwoniłem ostatni raz wczoraj koło 19. Gry nie mieli teraz mówią o poniedziałku, cena dalej nieznana. Empik Gdańsk główny (trzymajcie mnie), będą mieli we wtorek - CENA 229 ZŁ. Ultima wysyła w poniedziałek (to i może w poniedziałek będą sprzedawać już na miejscu). Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 6 listopada 2010 Opublikowano 6 listopada 2010 W MediaMarkt w Lublinie w piątek COD'a jeszcze nie było. Koleś mówił, że w poniedziałek będą już mieć na bank Cytuj
CritiCalz 5 Opublikowano 6 listopada 2010 Opublikowano 6 listopada 2010 A jak sytuacja wygląda dziś? Są w ogóle dostawy w soboty? Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 6 listopada 2010 Opublikowano 6 listopada 2010 Wszędzie mają mieć w poniedziałek. Najlepiej że ja zamawiałem z Anglii. Jak dostaną tam w poniedziałek, wyślą w poniedziałek/wtorek to jeszcze w następnym tygodniu mogę nie dostać ;/ Trudno poczekam. Płace ~170zł to mogę poczekać pare dni :> Cytuj
Suboshi 3 Opublikowano 6 listopada 2010 Opublikowano 6 listopada 2010 MM w Krakowie dopiero we wtorek Cytuj
MaZZeo 14 186 Opublikowano 6 listopada 2010 Opublikowano 6 listopada 2010 schab w jakim sklepie w UK płacisz 170zł z wysyłką? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 6 listopada 2010 Opublikowano 6 listopada 2010 http://www.game.co.uk/blackops/ ale to jakas dziwna promocja... w zavvi jest za 46GBP (~205zł) Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 6 listopada 2010 Opublikowano 6 listopada 2010 http://www.axelmusic.com/productDetails/047875840041 Podnieśli teraz cenę i nie jestem pewien w 100% czy są z UK ale ja za całość płace 62 dolary. Wziąłem od nich bo jeden z użytkowników mówił że dostał od nich grę dwa dni po premierze. Cytuj
Janush 224 Opublikowano 6 listopada 2010 Opublikowano 6 listopada 2010 (edytowane) Są wkońcu black ops w games world (Złote Tarasy) czy nie? Ktoś był już? Edytowane 6 listopada 2010 przez terror Cytuj
MichAelis 5 618 Opublikowano 6 listopada 2010 Opublikowano 6 listopada 2010 Ja zamowilem z zaavi 185 mi zeszlo z konta. Wczoraj wyslali. Oby do piatku doszlo :-) Cytuj
DominoSs 4 Opublikowano 6 listopada 2010 Opublikowano 6 listopada 2010 W Warszawie jak i w innych miastach NIE DOSTANIECIE przed poniedziałkiem. Taka prawda... A w poniedziałek myślę że za 170-190zł kupicie bez przeszkód. Pozdro (L) Cytuj
CritiCalz 5 Opublikowano 6 listopada 2010 Opublikowano 6 listopada 2010 Ja zamowilem z zaavi 185 mi zeszlo z konta. Wczoraj wyslali. Oby do piatku doszlo :-) Na to bym nie liczył, kumplowi gra od zavvi szła 10 dni roboczych, a na dodatek w ten czwartek jest dzień pracy ;] Cytuj
MichAelis 5 618 Opublikowano 6 listopada 2010 Opublikowano 6 listopada 2010 A mi kiedys szla 3 dni i co z tego? Nie mam cisnienia W Warszawie jak i w innych miastach NIE DOSTANIECIE przed poniedziałkiem. Taka prawda... A w poniedziałek myślę że za 170-190zł kupicie bez przeszkód. Pozdro (L) Ojej jaki madry teraz, a wczoraj to o malo ci zylka nie pekla. Jakos w tesco kolo w wawie 3 szt kupil Cytuj
CritiCalz 5 Opublikowano 6 listopada 2010 Opublikowano 6 listopada 2010 (edytowane) A mi kiedys szla 3 dni i co z tego? Nie mam cisnienia W Warszawie jak i w innych miastach NIE DOSTANIECIE przed poniedziałkiem. Taka prawda... A w poniedziałek myślę że za 170-190zł kupicie bez przeszkód. Pozdro (L) Ojej jaki madry teraz, a wczoraj to o malo ci zylka nie pekla. Jakos w tesco kolo w wawie 3 szt kupil Nie napinaj atmosfery, tylko Ci grzecznie odpisałem, że do tego piątku gry raczej nie dostaniesz No i mam nadzieję, że w nocy z Pon na Wt TESCO będzie miało grę, bo głupio iść do sklepu o północy na darmo. Edytowane 6 listopada 2010 przez CritiCalz Cytuj
DominoSs 4 Opublikowano 6 listopada 2010 Opublikowano 6 listopada 2010 A mi kiedys szla 3 dni i co z tego? Nie mam cisnienia W Warszawie jak i w innych miastach NIE DOSTANIECIE przed poniedziałkiem. Taka prawda... A w poniedziałek myślę że za 170-190zł kupicie bez przeszkód. Pozdro (L) Ojej jaki madry teraz, a wczoraj to o malo ci zylka nie pekla. Jakos w tesco kolo w wawie 3 szt kupil Szara rzeczywistość MichAelis w tej twojej dziurze to będzie może za rok. Ano tak ty złożyłem pre-ordera na jakiejś chińskiej stronie to może za miesiąc dojdzie buhhaha ) 2 Cytuj
Faranell 272 Opublikowano 6 listopada 2010 Opublikowano 6 listopada 2010 A mi kiedys szla 3 dni i co z tego? Nie mam cisnienia W Warszawie jak i w innych miastach NIE DOSTANIECIE przed poniedziałkiem. Taka prawda... A w poniedziałek myślę że za 170-190zł kupicie bez przeszkód. Pozdro (L) Ojej jaki madry teraz, a wczoraj to o malo ci zylka nie pekla. Jakos w tesco kolo w wawie 3 szt kupil Szara rzeczywistość MichAelis w tej twojej dziurze to będzie może za rok. Ano tak ty złożyłem pre-ordera na jakiejś chińskiej stronie to może za miesiąc dojdzie buhhaha ) W tej dziurze? Przeciez Wrocław to nie Warszafka, co za koles;/ Sorryy za offa. 1 Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 No faktycznie zavvi.com strona typowo chińska. Widocznie w Warszawie nie wiedzą co to sklepy zza granicy. Cytuj
dżar 166 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 W łodzi też dupa, wszędzie mówią,że w poniedziałek będzie. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 Spokojnie, ludzie. W niedziele sklepy nie maja dostaw, wiec jak nie bylo wczoraj, to nie ma szans, zeby dzisiaj wyrwac Black Ops Jutro w sporej czesci sklepow bedzie juz mozna kupic, wiec wstrzymajcie sie do jutra. Jezeli natomiast nadejdzie poniedzialek, piszcie gdzie i kiedy kupiliscie swoja kopie. Interesuje mnie Slask z naciskiem na Gliwice, Rybnik i Katowice Cytuj
xbor 54 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 Spokojnie, ludzie. W niedziele sklepy nie maja dostaw, wiec jak nie bylo wczoraj, to nie ma szans, zeby dzisiaj wyrwac Black Ops Jutro w sporej czesci sklepow bedzie juz mozna kupic, wiec wstrzymajcie sie do jutra. Jezeli natomiast nadejdzie poniedzialek, piszcie gdzie i kiedy kupiliscie swoja kopie. Interesuje mnie Slask z naciskiem na Gliwice, Rybnik i Katowice W Katowicach w allgame maja mieć po 187, sam się raczej własnie tam wybiorę Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 Kiedy mają mieć ?? Bo nie mogę odszyfrować 187 Cytuj
xbor 54 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 (edytowane) Mają mieć w poniedziałek, po 187zł, nie wiem o której, będę dzwonił w poniedziałek rano. Edytowane 7 listopada 2010 przez xbor Cytuj
RIVEL88PL 2 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 Jutro w Łodzi na Brzezińskiej ma być na 99 %. Ceny niestety nie znam, ale wystarczy jutro zadzwonić, i zapytać Ja jutro jade Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi