Opublikowano 20 listopada 201014 l MM Koszalin: NFS: Hot Pursuit - 169zł NFS: Hot Pursuit Limitka - 199zł AC: Brotherhood - 199
Opublikowano 21 listopada 201014 l Tyski Saturn: NFS HP - 179 PLN (zwykły i limitka) AC:B - 199 PLN (zwykły i Auditore)
Opublikowano 22 listopada 201014 l Dla mieszkańców Trójmiasta chcących dorwać GT5 a dniu premiery znalazłem cuś takiego http://allegro.pl/gran-turismo-5-atrakcyjna-cena-i1333267653.html aukcja co prawda zalatuje jakąś lewizną ale jeżeli odbiór osobisty był by możliwy to czemu nie
Opublikowano 22 listopada 201014 l Czy orientuje się ktoś jak wygląda sytuacja w Gdańsku z NFS? A dokładnie w jakiej cenie w Saturnie i MM i czy mają wersje limitowane? Edytowane 22 listopada 201014 l przez SłupekPL
Opublikowano 22 listopada 201014 l Dla mieszkańców Trójmiasta chcących dorwać GT5 a dniu premiery znalazłem cuś takiego http://allegro.pl/gran-turismo-5-atrakcyjna-cena-i1333267653.html aukcja co prawda zalatuje jakąś lewizną ale jeżeli odbiór osobisty był by możliwy to czemu nie Odbiór osobisty po przedpłacie lewe na 100 procent
Opublikowano 23 listopada 201014 l dzwonilem po kilku warszawskich sklepach, ultima i gaames.pl mówią żeby dzownić po południu, może już dziś będą sprzedawac gran turismo 5
Opublikowano 23 listopada 201014 l Ktoś wie może jak sytuacja w krakowie z Gt 5 wygląda?? Można gdzieś dziś kupić??
Opublikowano 23 listopada 201014 l Ktoś wie może jak sytuacja w krakowie z Gt 5 wygląda?? Można gdzieś dziś kupić?? MM w M1 już mają ale sprzedawać będą od jutra w chorej cenie za zwykłą edycję - 239 zł Saturn w GK ma mieć również jutro premierę ale jeszcze nie wiem w jakiej cenie. Po południu mam dzwonić. Gdyby ktoś wiedział jak sytuacja w Krakowskich Empikach to dajcie znać. Pozdro Edytowane 23 listopada 201014 l przez elvis004
Opublikowano 23 listopada 201014 l Ktoś wie może jak sytuacja w krakowie z Gt 5 wygląda?? Można gdzieś dziś kupić?? MM w M1 już mają ale sprzedawać będą od jutra w chorej cenie za zwykłą edycję - 239 zł Saturn w GK ma mieć również jutro premierę ale jeszcze nie wiem w jakiej cenie. Po południu mam dzwonić. Gdyby ktoś wiedział jak sytuacja w Krakowskich Empikach to dajcie znać. Pozdro Dzwoniłem do Empiku i sie dowiedziałem od takiej miłej Pani że grę wystawią na półki jutro. Kontrolnie pewnie wpadne po pracy ale nie nastawiam się na to, że dziś pogram.
Opublikowano 23 listopada 201014 l W Saturnie we Wrocławiu w Magnolii będą sprzedawać od jutra rana 9:00, ceny na tą chwilę nie znają.
Opublikowano 23 listopada 201014 l Ultima ma i wysyla, wiec mysle ze wszyscy preorderowcy zagraja jutro. Chyba, ze ktos bedzie mial pecha z kurierem
Opublikowano 23 listopada 201014 l Kraków: MM w M1 - już mają ale dopiero od jutra sprzedają - 239 zł SATURN w Galerii Krakowskiej - j.w. - 199 zł
Opublikowano 23 listopada 201014 l Ultima ma i wysyla, wiec mysle ze wszyscy preorderowcy zagraja jutro. Chyba, ze ktos bedzie mial pecha z kurierem Wersja Signature Edition będzie wysyłana dopiero w piątek. Ale przynajmniej dodadzą ramkę na rejestrację.
Opublikowano 23 listopada 201014 l Orientuje się ktoś jak sprawa z GT5 wygląda w Częstochowie? Będzie dostępne?? Edytowane 23 listopada 201014 l przez rydziu87
Opublikowano 23 listopada 201014 l Ktoś wie może jak sytuacja w krakowie z Gt 5 wygląda?? Można gdzieś dziś kupić?? MM w M1 już mają ale sprzedawać będą od jutra w chorej cenie za zwykłą edycję - 239 zł Saturn w GK ma mieć również jutro premierę ale jeszcze nie wiem w jakiej cenie. Po południu mam dzwonić. Gdyby ktoś wiedział jak sytuacja w Krakowskich Empikach to dajcie znać. Pozdro specjalnie sobie dzis dzien wolny wziolem aby przyjechac po gt5 do mm, co sie okazalo: w mm robia z geby dupe i gt5 beda mieli jutro po 239zl, powiedzialem co o tym mysle i zamowilem kolekcjonera z ultimy(bedzie na jutro u mnie)to tyle na ten temat... dzien wolny poszedl sie (pipi)ac:(
Opublikowano 24 listopada 201014 l Gdańsk Saturn: -NFS: HP zwykła i limitowana wersja po 179 zł (wtf ta sama cena) -GT5 będą mieli dzisiaj po 199 zł.
Opublikowano 27 listopada 201014 l Majin and The Forsaken Kingdom w MM w Lublinie od poniedziałku w cenie - 199zł.
Opublikowano 28 listopada 201014 l http://www.ultima.pl/mafia_ii_pl_special_extended_edition/i9644/ Mafia II PL Special Extended Edition! 249 zł OMG ładnie ich powaliło na łeb. Ja byłem pewny, że cena tej wersji będzie w okolicach 150 złoty... To już o wiele bardziej opłaca się kupić http://www.ultima.pl/mafia_ii_pl_zestaw_dodatkow_do_gry/i9642/ zestaw dodatków za 80 zł i osobno Mafię. Tylko nie ma tego na PS3... No nie mogę 250 złoty w takim bądź razie znowu pasuje. Czy tylko EA w tym kraju może wydawać gry "taniej". cenega przeszła samych siebie. Edytowane 28 listopada 201014 l przez SłupekPL
Opublikowano 28 listopada 201014 l Czy jest szansa gdziekolwiek w Polsce dostać sam kontroler PS Move?
Opublikowano 28 listopada 201014 l U mnie w Saturnie były chyba tydzień temu, ale nie jestem pewien, bo właśnie kupowałem NfS Będe we wtorek to dam znać