Skocz do zawartości

Gry na premierę, gdzie dostać?

Featured Replies

Opublikowano

MM Koszalin:

NFS: Hot Pursuit - 169zł

NFS: Hot Pursuit Limitka - 199zł

AC: Brotherhood - 199

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 295 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ale jajca.   Ultima rozłożyła Gram.pl!   Killzone 3 Edycja Kolekcjonerska - GRAM.PL - 259.90 zł http://www.gram.pl/sk1_8QfeHeC4_Killzone_3_Edycja_Kolekcjonerska_PL_ANG.html   Killzone 3 Edycja

• Ja juz mam swojego Uncharted 3, kupilem za okolo 160 zl, 40Eur. okolo bo kupowalem za granica: Jeszcze nie gralem.   EDIT: W niemieckiej wersji jest jezyk polski do wyboru. Lece grac !  

• Temat się przyda, aby odciążyć ze spamu wątek Uncharted 2. Może też się przydać do innych gier, ale jak się nie spodoba to można wywalić po premierze U2, albo teraz, jak chcecie.

Opublikowano

Tyski Saturn:

NFS HP - 179 PLN (zwykły i limitka)

AC:B - 199 PLN (zwykły i Auditore)

Opublikowano

Czy orientuje się ktoś jak wygląda sytuacja w Gdańsku z NFS? A dokładnie w jakiej cenie w Saturnie i MM i czy mają wersje limitowane?

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

dzwonilem po kilku warszawskich sklepach, ultima i gaames.pl mówią żeby dzownić po południu, może już dziś będą sprzedawac gran turismo 5

Opublikowano

Ktoś wie może jak sytuacja w krakowie z Gt 5 wygląda?? Można gdzieś dziś kupić??

Opublikowano

Jak ktos dorwie dziś GT5 w Poznaniu, to też proszę ładnie o info :)

Opublikowano

Ktoś wie może jak sytuacja w krakowie z Gt 5 wygląda?? Można gdzieś dziś kupić??

MM w M1 już mają ale sprzedawać będą od jutra w chorej cenie za zwykłą edycję - 239 zł

Saturn w GK ma mieć również jutro premierę ale jeszcze nie wiem w jakiej cenie. Po południu mam dzwonić.

Gdyby ktoś wiedział jak sytuacja w Krakowskich Empikach to dajcie znać.

Pozdro

Edytowane przez elvis004

Opublikowano

MM w M1 już mają ale sprzedawać będą od jutra w chorej cenie za zwykłą edycję - 239 zł

Saturn w GK ma mieć również jutro premierę ale jeszcze nie wiem w jakiej cenie. Po południu mam dzwonić.

Pozdro

Dzwoniłem do Empiku i sie dowiedziałem od takiej miłej Pani że grę wystawią na półki jutro. Kontrolnie pewnie wpadne po pracy ale nie nastawiam się na to, że dziś pogram.

Opublikowano

W Saturnie we Wrocławiu w Magnolii będą sprzedawać od jutra rana 9:00, ceny na tą chwilę nie znają.

Opublikowano

Ultima ma i wysyla, wiec mysle ze wszyscy preorderowcy zagraja jutro. Chyba, ze ktos bedzie mial pecha z kurierem ;)

Opublikowano

Kraków:

MM w M1 - już mają ale dopiero od jutra sprzedają - 239 zł

SATURN w Galerii Krakowskiej - j.w. - 199 zł

Opublikowano

Ultima ma i wysyla, wiec mysle ze wszyscy preorderowcy zagraja jutro. Chyba, ze ktos bedzie mial pecha z kurierem ;)

Wersja Signature Edition będzie wysyłana dopiero w piątek. Ale przynajmniej dodadzą ramkę na rejestrację.

Opublikowano

MM Czeladź, jutro za 219.

Opublikowano

GT 5 w Wałbrzychu w MM dostępne już dziś za 209zł

Opublikowano

Orientuje się ktoś jak sprawa z GT5 wygląda w Częstochowie? Będzie dostępne??

Edytowane przez rydziu87

Opublikowano

Pozdro

specjalnie sobie dzis dzien wolny wziolem aby przyjechac po gt5 do mm, co sie okazalo: w mm robia z geby dupe i gt5 beda mieli jutro po 239zl, powiedzialem co o tym mysle i zamowilem kolekcjonera z ultimy(bedzie na jutro u mnie)to tyle na ten temat... dzien wolny poszedl sie (pipi)ac:(

Opublikowano

Gdańsk Saturn:

-NFS: HP zwykła i limitowana wersja po 179 zł (wtf ta sama cena)

-GT5 będą mieli dzisiaj po 199 zł.

Opublikowano

http://www.ultima.pl/mafia_ii_pl_special_extended_edition/i9644/ Mafia II PL Special Extended Edition!

249 zł OMG ładnie ich powaliło na łeb. Ja byłem pewny, że cena tej wersji będzie w okolicach 150 złoty...

To już o wiele bardziej opłaca się kupić http://www.ultima.pl/mafia_ii_pl_zestaw_dodatkow_do_gry/i9642/ zestaw dodatków za 80 zł i osobno Mafię.

Tylko nie ma tego na PS3...

No nie mogę 250 złoty w takim bądź razie znowu pasuje.

Czy tylko EA w tym kraju może wydawać gry "taniej". cenega przeszła samych siebie.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

U mnie w Saturnie były chyba tydzień temu, ale nie jestem pewien, bo właśnie kupowałem NfS :D Będe we wtorek to dam znać ;)