Skocz do zawartości

Gry na premierę, gdzie dostać?

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 295 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ale jajca.   Ultima rozłożyła Gram.pl!   Killzone 3 Edycja Kolekcjonerska - GRAM.PL - 259.90 zł http://www.gram.pl/sk1_8QfeHeC4_Killzone_3_Edycja_Kolekcjonerska_PL_ANG.html   Killzone 3 Edycja

• Ja juz mam swojego Uncharted 3, kupilem za okolo 160 zl, 40Eur. okolo bo kupowalem za granica: Jeszcze nie gralem.   EDIT: W niemieckiej wersji jest jezyk polski do wyboru. Lece grac !  

• Temat się przyda, aby odciążyć ze spamu wątek Uncharted 2. Może też się przydać do innych gier, ale jak się nie spodoba to można wywalić po premierze U2, albo teraz, jak chcecie.

Opublikowano

Do której przyjmują zamówienia/ wysyłają gry w ultimie? Bo o 15.00 równo złożyłem zamówienie i od razu zapłaciłem przez platnosci.pl więc kase już mają tylko nie wiem czy wyślą dzisiaj :)

Opublikowano

Mam pytanie: Czy znacie jakiś sklep w trójmieście gdzie można wymieniać gry? Znaczy zostawiam grę i biorę inną (za dopłatą lub bez)

Opublikowano

Mam pytanie: Czy znacie jakiś sklep w trójmieście gdzie można wymieniać gry? Znaczy zostawiam grę i biorę inną (za dopłatą lub bez)

Nintuś w Gdyni.

Opublikowano

Nintuś w Gdyni.

A mają tam wszystkie nowe tytuły? I czy mogę wymienić grę używaną na nową?

Opublikowano

Na razie to w normalnej cenie raczej nigdzie nie dorwiesz. Za duży popyt, a za mało różdżek :]

Edytowane przez sprite

Opublikowano

Jak kupowałem dwie ostatnie sztuki w MM to koleś powiedział, że dostawy mają się pojawić jakoś w połowie stycznia.

Opublikowano

Dzisiaj dzwoniono do mnie z Sony Center w Rzeszowie z informacją że dotarły Motion Controllery (a w piątek powiedziano mi, że w tym roku już nie będzie). Sprawdźcie w marketach niedaleko siebie, może też dostały kilka sztuk.

Edytowane przez Kris77

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak dowiadywałem się w paru sklepach to różdzki powinny być w połowie stycznia. Coś tak czuję, ale oczywiście mogę się mylić, że dystrybutor wyrobił duże obroty na 2010 rok i zostawia sobie zabezpieczenie gdyby w 2011 była mniejsza sprzedaż żeby Move'y opchnąć już w tym roku. Na zdrowy rozum jeżeli dystrybutor zamówi towar teraz to sklepy powinny otrzymać właśnie w połowie stycznia.

Opublikowano

Takie same mój kumpel info dostał od kolesia w MM. Dostawa różdżek planowana jest na połowę stycznia w całej Polsce.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie i Panie, czy ktoś z Was znalazł gdzieś w Polsce KZ3 Helghast Edition? HMV nie wysyła do Polski :verymad:

help

Opublikowano

http://allegro.pl/ki...1401415335.html

Taniej nie będzie chyba.To wersja ang.

Wrsja ANG bedzie posiadac PL, tak jak GT5 i LBP2

Jesteś tego pewien ? Cena kusząca..

killzone 2 tez mam anglika i jest w pl. wyjscie dla tych co nie mogą zcierpieć nazwiska englerta i lubaszenki na okładce :ermm:

Opublikowano

http://allegro.pl/ki...1401415335.html

Taniej nie będzie chyba.To wersja ang.

Wrsja ANG bedzie posiadac PL, tak jak GT5 i LBP2

Jesteś tego pewien ? Cena kusząca..

killzone 2 tez mam anglika i jest w pl. wyjscie dla tych co nie mogą zcierpieć nazwiska englerta i lubaszenki na okładce :ermm:

Pytsz czy jestem pewien. Nie nie jestem

Ale ostatnio wydane gry czyli Little big planet GOTY, GT5, beta little big planet 2, dostosowywały sie do jezyka menu konsoli.

Za 5 dni powiem Ci na 100% jak wyglada to z LBP2 (moj brat miekszkajacy w irlandii byl w gamestop gdzie jego kolega sprawdzil to (stoja standy z LBP2) właczyli menu w xmbi jezyk wgrze zmienil sie na polski) Za 5 dni mam miec gre w domu to dam znac czy kolejne gry od Sony maja tak samo

UPDATE: dodam do listy The Fight i the Shoot - wlasnei sprawdziłem

Edytowane przez Welna

Opublikowano

Mass Effect 2 - 189 zł. MM Rybnik.

Już mają? Szybko, jestem ciekaw jak w pozostałych.

Opublikowano

ME2 juz w sklepach, sklep PS3Site juz wysyla. Nie boje sie o dostepnosc Dead Space 2 ;) EA dobrze zaczyna rok ;)

Opublikowano

Jestem komandor Shephard i uroczyście informuję że sklep Gram.pl również rozsyła zamówienia :good:

Opublikowano

ultima tez. i jutro po południu tez do obioru osobistego.:thumbsup: