Skocz do zawartości

Gry na premierę, gdzie dostać?

Guti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

W Warszawie otworzyliśmy niedawno Stoisko Firmowe PSX Extreme. Mieści się w WolaPark na parterze :) Dokładamy wszelkich starań, żeby wszystkie premierowe tytuły były u nas najpóźniej w dniu premiery od ręki, bądź też z dowozem do klienta jeszcze tego samego dnia za dopłatą 20zł. Ciekawe rozwiązanie dla tych, którym nie chce się ruszać 4 liter na mróz, a mają możliwość zamówienia gry, która potrafi trafić w jego ręce nawet w ciągu godziny :)

LBP2 i DS 2 - 199

DS 2 mamy oczywiście wszystkie wersje :)

RDR 2 na PS3 - 159, a na XBoxa - 189 plus mamy ograniczoną ilość super jakości plakatów i naklejek na szybę, które dołączamy do gry :) Kto pierwszy ten lepszy - pytać o dostępność na stoisku, lub przez kontakty podane na fb :)

Zapraszam do odwiedzenia nas na facebooku:

http://www.facebook....oiskopsxextreme

EDIT: Zapomniałem dodać, że praktycznie każdą z cen można indywidualnie negocjować ;)

Edytowane przez vomestein
Opublikowano (edytowane)

Kiedyś na Ultimie była jakaś specjalna edycja Dragon Age 2 ale już jej nie ma. Może się ktoś orientuje gdzie taką dostanę w jakimś sklepie internetowym?

Edytowane przez Crying_Wolf
Gość Orzeszek87
Opublikowano

Media markty w wa-wie Killzone 3 + Dualshockiem 3 za 299zł.

Gość Orzeszek87
Opublikowano

Ludzie az tak google gryzie? sprawdźcie gazetki w waszych miastach, w warszawie od 23 lutego startuje.

• Plusik 1
  • Minusik 3
Opublikowano

Ludzie az tak google gryzie? sprawdźcie gazetki w waszych miastach, w warszawie od 23 lutego startuje.

Człowieku - Więc jak masz dawać takie skrawki informacji, to w ogóle nic nie dawaj, bo wszystko sami sobie znajdziemy używając googli.

Gość Orzeszek87
Opublikowano (edytowane)

Człowieku - Więc jak masz dawać takie skrawki informacji, to w ogóle nic nie dawaj, bo wszystko sami sobie znajdziemy używając googli.

Logiczne jest ze w dniu premiery (bo dzis jest 10 lutego) nie za miesiąc, ani za dwa. CZŁOWIEKU. i napisałem wyraźnie w w-wie CZŁOWIEKU.

edit: widać dla niektórych jednak nie. jakie to przykre <skrzypce w tle>

Edytowane przez Orzeszek87
  • Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

Co sklep to inna promocja widać naprawdę głośna premiera się szykuje. Przy K2 dorzucali "Helikopter w ogniu" teraz też mogliby dać jakiś film na BR.

Aż żałuję, że zamówiłem w Ultimie która w sumie nic nie dorzuca. A tu ich nowa oferta:

http://www.ultima.pl/machine_gun_move/i9953/ Machine Gun Move za 89 zł

Ja anulowałem preorder z ultimy i wziąłem z gram.pl - nie dość że wychodzi łącznie 18zł taniej za kolekcjonerke to gram dorzuca jeszcze kod na 3 pointy unlocku do multi(oprócz tych na 24h), imo deal zajebisty.

Edytowane przez dżar
Opublikowano

Co sklep to inna promocja widać naprawdę głośna premiera się szykuje. Przy K2 dorzucali "Helikopter w ogniu" teraz też mogliby dać jakiś film na BR.

Aż żałuję, że zamówiłem w Ultimie która w sumie nic nie dorzuca. A tu ich nowa oferta:

http://www.ultima.pl...gun_move/i9953/ Machine Gun Move za 89 zł

Ja anulowałem preorder z ultimy i wziąłem z gram.pl - nie dość że wychodzi łącznie 18zł taniej za kolekcjonerke to gram dorzuca jeszcze kod na 3 pointy unlocku do multi(oprócz tych na 24h), imo deal za(pipi)isty.

Dopiero teraz to zauważyłem :sweat: Najs ...tym bardziej się opłaca brać w gram.pl :P

Opublikowano (edytowane)

Nie dość że cena dobra to jeszcze dorzucają te kody na mapki i 2x nabijanie lvl w mutli. Chyba wezmę od nich.

E: A nie da się u nich tak zrobić ze kupujesz grę i odbierasz ją w jakimś salonie empiku, nie płacąc za wysyłke?

Edytowane przez schab0795