Skocz do zawartości

Gry na premierę, gdzie dostać?

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 295 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ale jajca.   Ultima rozłożyła Gram.pl!   Killzone 3 Edycja Kolekcjonerska - GRAM.PL - 259.90 zł http://www.gram.pl/sk1_8QfeHeC4_Killzone_3_Edycja_Kolekcjonerska_PL_ANG.html   Killzone 3 Edycja

• Ja juz mam swojego Uncharted 3, kupilem za okolo 160 zl, 40Eur. okolo bo kupowalem za granica: Jeszcze nie gralem.   EDIT: W niemieckiej wersji jest jezyk polski do wyboru. Lece grac !  

• Temat się przyda, aby odciążyć ze spamu wątek Uncharted 2. Może też się przydać do innych gier, ale jak się nie spodoba to można wywalić po premierze U2, albo teraz, jak chcecie.

Opublikowano

Gdzie jest najlepsza oferta pre orderowa na L.A Noire. Jakieś dlc, albo inne gadżety.

Opublikowano

Ooo myślałem, że u nas nie będzie żadnych dodatków.

W takim razie Ultima wypada kiepsko, Empik najlepiej - soundtrack. Dlc w sumie i tak będzie można kupić ale ścieżka dźwiękowa to dobry "dodatek".

Opublikowano

Dokładnie. Zrezygnowałem z zamówienia w Ultimie i zamówiłem w Empiku. Minus jest taki, że tam zawsze podają dziwne terminy wysyłek z magazynu. L.A Noire ma premierę 19.05.11r. a planowana wysyłka jest 24.05.11r. Mam nadzieję, że to tylko ich takie zabezpiecznie, na wypadek gdyby dostawa miała się do nich spóźnić.

Opublikowano

Dokładnie. Zrezygnowałem z zamówienia w Ultimie i zamówiłem w Empiku. Minus jest taki, że tam zawsze podają dziwne terminy wysyłek z magazynu. L.A Noire ma premierę 19.05.11r. a planowana wysyłka jest 24.05.11r. Mam nadzieję, że to tylko ich takie zabezpiecznie, na wypadek gdyby dostawa miała się do nich spóźnić.

No właśnie a kurczę L.A. Noire wolałbym/chciałbym równo na premierę ;p.

A możesz podać link do zamówienia w Empiku bo tez chcę zrezygnować z Ultimy i zamówić u nich. Ale nie znajduje mi w wyszukiwarce L.A. Noire, nie wiem czemu.

Przy okazji:

http://www.ultima.pl/tom_clancy_8217_s_splinter_cell_trilogy_hd/i10127/ Tom Clancy’s Splinter Cell Trilogy HD

129 zł. widać, że zmądrzeli po cenie z Trylogią PoP-a.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

http://www.empik.com/l-a-noire-ps3-rockstar,prod60167476,multimedia-p

W szczegółach zamówienia mam tak:

Status zamówienia: W realizacji

Przewidywana data realizacji zamówienia: 2011-05-24 + czas dostawy

A zaraz pod tym:

Data odbioru: 2011-05-20

Edytowane przez Lipa

Opublikowano

http://www.empik.com/l-a-noire-ps3-rockstar,prod60167476,multimedia-p

W szczegółach zamówienia mam tak:

Status zamówienia: W realizacji

Przewidywana data realizacji zamówienia: 2011-05-24 + czas dostawy

A zaraz pod tym:

Data odbioru: 2011-05-20

Miałem tak samo jak zamawiałem u nich KZ3, zrezygnowałem i wziąłem z Ultimy, ale jak się potem okazało normalnie wysyłali na premierę.

Opublikowano

Widział już ktoś w Warszawie nowego Motorstorma ? Media Markty Saturny itp. ?

Opublikowano

Z wątku o MS ktoś usunął mojego posta - w Rzeszowie w MM będzie dziś po południu w cenie... UWAGA... 239zł. Ktoś chyba chce zarobić na słabej dostępności towaru...

Opublikowano

to uwaga nie musisz tam kupowac ;)

kupilem dzis u siebie w miescie w games4you za 189 zl

Opublikowano

to uwaga nie musisz tam kupowac ;)

kupilem dzis u siebie w miescie w games4you za 189 zl

Wiem że nie muszę, ale chciałem bo mam do wykorzystania kartę MM na 100zł. Jednakowoż, uważam że cena z czapy wzięta...

Opublikowano

Jeśli kogoś to interesuje to w playspocie(ja brałem przez allegro) można nabyć Crysisa 2 za 159zł + wysyłka także cena świetna.

Opublikowano

Fight Night Champion ktoś w Koszalinie albo Szczecinie widział? Gdzie najtaniej?

Opublikowano

Przed chwilą dostałem mejla od playspotu z numerem nadanej przesyłki i przewidywaną datą doręczenia na 22 Marca-zamawiałem Crysisa 2. ok, jestem pod wrażeniem.

Opublikowano

Saturn Poznań Dziś Crysis 2 na Pólkach wczoraj koło godziny 15 sie pojawił i po POLSKU za 179zł

Opublikowano

Saturn Poznań Dziś Crysis 2 na Pólkach wczoraj koło godziny 15 sie pojawił i po POLSKU za 179zł

Czemu w łodzi nigdy nie ma takich promocji w saturnie? <_< Byłem wczoraj wieczorem i ani śladu, tak samo nikt nic nie wiedział bo zawsze się z ciekawości pytam po tym jak już widzę n-ty post tutaj na takie tematy.

Opublikowano

Czemu w łodzi nigdy nie ma takich promocji w saturnie? dry.gif Byłem wczoraj wieczorem i ani śladu, tak samo nikt nic nie wiedział bo zawsze się z ciekawości pytam po tym jak już widzę n-ty post tutaj na takie tematy.

ps3site oraz psx wysyła juz dzis crysisa

Opublikowano

Ja swoją kopię też będe miał jutro więc nie narzekam ;F Po prostu zapytałem się czemu wszyscy tak olewają cudowne miasto, w którym żyję że nic nie da się dostać w fajnej cenie przed premierą.

Opublikowano

Gdańsk galeria bałtycka saturn 199zł edycja limitowana

Opublikowano

Dzwońcie po MM lub Saturnach w swojej okolicy i pytajcie o Crysisa ;)

Ja kupiłem w MM w Chorzowie za 189 zł (po 199 była Limitowana).

A w Saturnie w Katowicach najprawdopodobniej jest za 179 zł.

Edytowane przez SzczurekPB