Texz 670 Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 MM Zabrze - preorderów nie ma i nie wiadomo kiedy będą czy wogóle będą mieli.Gra jak tylko przyjdzie będzie na półkach,Na pewno nie będzie leżała w magazynie. Bardzo dobra informacja, łap plusa. Czy tylko mnie cieszy "kozactwo" względem sztywnych premier naszych sklepów? Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 (edytowane) Nie ma sensu brać w empiku jak jest media markt i nowo otwarty Saturn. Żadna przyjemność przebijać się przez to miasto do MM. W Saturnie sprawdzę. @Słupek - nie ma chvja. Gra musi się kręcić w konsoli w najbliższy weekend. W moim przypadku 31.10 będzie najgorszym rozwiązaniem Edytowane 23 października 2011 przez schab0795 Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 (edytowane) Kurde ja to modlę się chociaż o ten 31 - poniedziałek byle nie drugi 2,3. Wizja czwartek-piątek jak na razie nie mieści mi się w głowie ;p Przy moim zamówieniu w Empiku jest napisane wysyłka 2 z Wwa do Gdańska - odbiór 3... Chociaż wiem, że Empik ma w zwyczaju podawać dalsze daty a i tak mają o wiele szybciej. Tak miałem np. z L.A. Noire. Edytowane 23 października 2011 przez SłupekPL Cytuj
winner 183 Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 Skoro w MM ma być już w czwartek, to obstawiam, że Empiki i inne takie wyślą już wtedy, ewentualnie w piątek. Radziłbym się nie martwić o to. Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 jakby ktos limitek BF3 szukał jeszcze - to są tu Cytuj
K@t 116 Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 (edytowane) Empik w mojej mieścinie też miał preordery, więc zgarnąłem pierścień Naprawdę świetnie wykonany, fajny dodatek do limitki. Edytowane 24 października 2011 przez K@t Cytuj
Jeez_PS 843 Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 Jak to jest z tym Uncharted w Empiku, jak osobiście zamówie preorder w salonie edycji specjalnej to dostanę pierścień, czy ta promocja obowiązuje tylko dla standardowych edycji? Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 Empik w mojej mieścinie też miał preordery, więc zgarnąłem pierścień Naprawdę świetnie wykonany, fajny dodatek do limitki. Te "pre-ordery" to sa w sklepie, puste pudelka do kupna czy zamawia sie jakos u nich przez internet ? Nigdy nie kupowalem w empiku stad pytania ale dla pierscienia bym sie skusil. Cytuj
K@t 116 Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 W sklepie. Po prostu płacisz 19,90 (w wypadku Empiku) i dostajesz pudełko z pierścieniem w środku. Jak już będą mieli grę, to przychodzisz z paragonem/kodem z pudełka/samym pudełkiem i kupujesz grę, ale z odjętą od ceny przedpłatą. Nie wiem jednak kiedy sklepy będą miały grę na 100% - preorder wziąłem dla samego pierścienia i zapasowego pudełka, i to właściwie tylko dlatego, że limitke mam już zamówioną na Empik.com. Pudełko przyda się, żeby ciągle nie wyjmować płyty z kieszeni limitki:) 1 Cytuj
Gość Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 W sklepie. Po prostu płacisz 19,90 (w wypadku Empiku) i dostajesz pudełko z pierścieniem w środku. Jak już będą mieli grę, to przychodzisz z paragonem/kodem z pudełka/samym pudełkiem i kupujesz grę, ale z odjętą od ceny przedpłatą. Nie wiem jednak kiedy sklepy będą miały grę na 100% - preorder wziąłem dla samego pierścienia i zapasowego pudełka, i to właściwie tylko dlatego, że limitke mam już zamówioną na Empik.com. Pudełko przyda się, żeby ciągle nie wyjmować płyty z kieszeni limitki:) Haha, ale walek z tymi pierscieniami ;D. Pewnie polowa weznie pierscien i po gre sie nigdy nie zglosi, a biedacy w Empiku beda czekac na klienta .Sam bym tak zrobil jakbym mieszkal w Polsce. Polak potrafi, hehe. Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 Myślę że rozpaczać nie będą, Uncharted i tak się będzie sprzedawał a lepiej by ktoś wyłożył pełną cenę niż dał 20zł mniej Cytuj
zalef88 53 Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 Dzwoniłem do Centrum Sony Altus w Katowicach w sprawie U3 i nic się nie dowiedziałem o przewidzianej dostawie i cenie. Koleś nawet nie wiedział kiedy jest polska premiera... Zadzwonię jeszcze raz za kilka dni, chętnie bym u nich kupił bo limitkę U2 mieli po 219zł. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 MM w Legnicy...mają preordery,ale z naklejkami tylko po 1.99 zł A sprzedawać będą najwcześniej dzień przed premierą czyli 1 listopada 1 Cytuj
zagul 326 Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 Ja pamiętam, że w EURO limitka była po 199 Cytuj
K@t 116 Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 (edytowane) Na pewno ileś tam osób kupiło preorder dla samego pierścienia, ale nie sądzę by była to jakaś duża liczba. Jeśli ktoś chciał kupić podstawową wersję tak czy siak, to taki prezent może być ostatecznym argumentem przy wyborze sklepu. To zresztą inicjatywa Sony, chyba wiedzą co robią. Zresztą dziwię się też, że nie dają tych pierścieni i naklejek dopiero przy odbiorze gry Edytowane 24 października 2011 przez K@t Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 Zresztą dziwię się też, że nie dają tych pierścieni i naklejek dopiero przy odbiorze gry Nie są debilami dlatego dają od razu. Ten kto ma kupić gre to i tak kupi w wybranym przez siebie sklepie za pełną cenę (przykładowo 199) a dodatkowo opchną pierścienie za te 20 zł i są do przodu. Cytuj
zagul 326 Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 Gdzie w sieci najlepiej kupić Uncharted 3 ? Mam u siebie co prawda empik, ale tam nie ma pre-ordera..czego ja wymagam, oni jeszcze batmana nie mają :| Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 Nad gram.pl możesz się zastanowić Cytuj
zagul 326 Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 Hmm myślałem nad muvem i ultimą, chodzi mi o to, żeby dostać w poniedziałek Cytuj
dżar 166 Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 (edytowane) Ok, nie zależy mi by grać w dniu premiery/parę dni po premierze więc mam pytanie. Ogarnąłbym sobie edycje specjalną U3 i z tego co widzę jest dość tanio w empiku. Jak to ogarnąć? Przez www czy w salonie? Nigdy nic od nich przedpremierowo nie brałem więc pytam. Edytowane 24 października 2011 przez dżar Cytuj
Rybok23 0 Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 To zależy od ciebie jak ci wygodnie, ja bende brał ze sklepu w którym go szybciej dostane Cytuj
K@t 116 Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 Ale na empik.com już chyba kolekcjonerek i limitek nie ma. W dodatku centrala twierdzi niby, że nie roześle gier przed 2 listopada na bank. Cytuj
dżar 166 Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 Spoko akurat na czasie mi nie zależy-mam batmana,dark soulsa i od jutra battlefielda. Z tego co widzę na empik.com nadal są ed specjalne więc pewnie taką wezmę z odbiorem w salonie. Dzięki za pomoc. Cytuj
Olaz 0 Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 MM w Legnicy...mają preordery,ale z naklejkami tylko po 1.99 zł A sprzedawać będą najwcześniej dzień przed premierą czyli 1 listopada Potwierdzam. Leżą już tam od paru dni. A "spod lady" podobno będzie można dopaść przed długim weekendem. Pytanie zasadnicze - czy ktoś widział może w którymś z Wrocławskich Empików pre-order Uncharted 3? Czaję się na niego już od paru dni, ale szkoda mi marnować czasu na podróż do Wrocka, jeżeli tam takowych nie ma. Ktoś wie coś na ten temat? Cytuj
popeqPL 21 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 Orientuje się ktoś gdzie w Wawie będzie możliwość aby grę kupić najwcześniej: w pn lub nawet w weekend ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi