Skocz do zawartości

Gry na premierę, gdzie dostać?

Guti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja juz mam swojego Uncharted 3, kupilem za okolo 160 zl, 40Eur. okolo bo kupowalem za granica: ;)

Jeszcze nie gralem.

EDIT:

W niemieckiej wersji jest jezyk polski do wyboru. Lece grac ! ;)

DSC09254800x600.jpg

Gdzie tak tanio? Patrze po Saturnach, Gamestopach i wszędzie po 59E.

• Minusik 1
Opublikowano

Jeśli ktoś jest ze Śląska to w sklepach Playsoft w Bytomiu, Chorzowie, Tarnowskich Górach i Katowicach Uncharted 3 będzie w piątek. Cena 199 zł.

w Bytomiu to jest ten sklep przed Agorą w tej bramie ?

Tak, na Dworcowej.

Jeśli planujesz tam kupić, to będzie od godziny 15, tak powiedział mi właściciel.

bingo ja już ma właśnie tam dostałem

Opublikowano (edytowane)

Bylem wlasnie w miescie i U3 jest praktycznie we wszystkich wiekszych sklepach od reki do kupienia :)

Jakim mieście?

I tylko nie mów mi że w niemieckim.

A gdzie mieszkam ? Tak w Niemieckich sklepach .Nawet jest rabat na wszystkie gry przez dlugi weekend 20 procent.(W pewnym sklepie )

http://www.mueller.de/uploads/tx_muellerprospectuses/de/507/blaetterkatalog/blaetterkatalog/pdf/complete.pdf

Edytowane przez oskar_PL
Opublikowano (edytowane)

Sprawdzilem i w grze mozna dowolnie laczyc jezyki - napisy z tekstem jak kto chce; np. mowa po angielsku, a napisy po polsku. ;)

Pogralem chwile i przyznaje, ze ciekawe, ciekawe....... gra od poczatku zaskakuje. ;)

W niemczech kupowałeś? Też mam zamiar, ale nie wiem do końca jak z wersjami językowymi.

Tak w niemczech i jest polski, wiem bo sprawdzilem. Nie boj sie tylko kupuj. :)

Edytowane przez saptis
Opublikowano (edytowane)

Czy ktoś wie jak sytuacja z U3 przedstawia się w Bielsku-Białej? W ogóle oprócz MM i Empików są tam jeszcze jakieś sklepy z grami?

Edit: Podzwoniłem i niestety w B-B nigdzie nie ma U3. Raczej pewnie są, ale wszyscy mówią, że premiera dopiero 2.11 :/ . Nawet w sklepie Rtv Euro Agd gościu powiedział mi, że mają na magazynie i że może mi sprzedać, już było prawie wszystko ustalone, już miał mi powiedzieć numer zamówienia i nagle sobie przypomniał, że Sony zabroniło im sprzedawać wcześniej niż 2.11. Nosz kur/wa. Ja nie wiem co SCEP tak się przyczepiło do tej premiery. Moim zdaniem tylko przez to tracą klientów (fani Uncharted i tak pewnie poczekają te parę dni, ale reszta wydaje mi się, że po prostu zdecyduje się na inny tytuł na długi weekend).

Edytowane przez MBeniek
Opublikowano (edytowane)
Jak ktoś zamówił w Empiku z odbiorem w salonie to na 90% będzie miał w poniedziałek

Żeby gry dotarły do salonów poniedziałek, to musiałaby zostać wysłane już dzisiaj, a póki co zamówienie nadal w trakcie realizacji. Chyba że jeszcze do wieczora coś się zmieni. Ja ciągle mam przewidywaną datę odbioru ustaloną na 3 listopada, a do tej pory, ilekroć zamawiałem tam gry od Sony, daty te zawsze były w 100% trafne.

Edytowane przez K@t