Skocz do zawartości

Gry na premierę, gdzie dostać?

Guti

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kupiłem preorder Max Payna3 w empiku dla koszulki która fajnie prezentowała się na kartonie. W domu okazało się że Tshirt jest dla bardzo szczupłego dziecka z 150cm :angry: a kody będą dopiero przy odbiorze (Ja kupiłem dla koszulki, gry nie zamierzam nabywać) Więc zostałem z fajnym kartonikiem za 30zł :) Mam 2 pytania- jak był brał w premierę to piszę ze mam wziąć ten box, to zabiorą mi ? Jakie mają ceny w premierę? 200zł? Nie orientuje się bo unikam zakupów u tych dziadów

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Widział ktoś już Devil May Cry HD Collection w jakimś Tesco/MM/ME/Euro etc.?

Właśnie (chyba niepotrzebnie) obejrzałem sobie parę filmików na YT i się strasznie napaliłem na grę dla której kupiłem swojego czasu PS2 xD

E: Nieważne - zamówione na zavvi ze zniżka za 115zł już z wysyłką ;)

Edytowane przez Kyo
Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi na moje pytanie ;)

Mam kolejne - kupiłem z empiku bluzkę Max Payne 3 a razem z nią dostałem zniżkę na grę. Jest ona ważna przez 60 dni od momentu premiery MP3.

Moim pytaniem jest - jakie są ceny gier na premierę w EMPIKu i czy w przeciągu 60 dni można spodziewać się jakieś znaczącej obniżki?

Opublikowano (edytowane)

Osobiście to wątpię żeby w przeciągu tych 60 dni gra staniała chociaż o złotówkę (w Empiku) <gdyba>

Po 225 zł jest MP3 w Empiku czyli po pre orderze z koszulką wyjdzie 195 zł.

Edytowane przez SłupekPL
  • Plusik 1
Opublikowano

odpowiedź - ceny w empiku są z kosmosu, zwykle 229 albo nawe 239zł

zniżki nie ma co sie spodziewać, większośc gier nawet po 2 latach ma cene powyzej 200zł (nawet crapy)

empik to nędzny sklep jesli chodzi o kupowanie gier. założę sie że w mniejszych sklepach typu ultima itp znajdziesz gierke za 179 albo 189zł , no chyba że ta zniżka z empiku jest na tyle duża że sie opłaci

ps. czasami w empiku są wyjątki że gra na premiere nie kosztuje 229zł tylko mniej, ale są naprawde rzadkie i nie ma co sie nastawiac

• Plusik 1
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pewnie niektórych zainteresuje (np. tych, którzy mają kod -50%) że na stronie dystrybutora właśnie pojawiła się cena sugerowana więc można zamawiać już swoją kopię MP3 ;)

Opublikowano

skoro muve, a dokładniej kompania graczy, rozdaje kody to tak.

żeby później nie było zdziwienia pamiętajcie że kody zniżkowe działają na cenę sugerowaną a nie "dla Ciebie".

Opublikowano

próbuj ponownie a jak nie to reklamuj kod. tak sorry jeszcze za spam ale pod jaką przeglądarką wstukiwałeś kod? FF i IE nie pokazują okienka do kodu, zaraz pod Chrome spróbuję.

Opublikowano (edytowane)

Ja mam ten kod -40%, rozdawali jak była awaria, tylko że po odliczeniu cena wynosi ~ 169zł (60% ceny sugerowanej) więc cena sugerowana = 280, troszkę dziwne.

Edit Up ja wpisuję pod chrome :)

Edytowane przez Igor67
Opublikowano

próbuj ponownie a jak nie to reklamuj kod. tak sorry jeszcze za spam ale pod jaką przeglądarką wstukiwałeś kod? FF i IE nie pokazują okienka do kodu, zaraz pod Chrome spróbuję.

mi FF pokazuje.

Opublikowano

Sry za kontynuację spamu ale może czyszczenie ciasteczek pomoże albo ogólnie historie przeglądarki. Cena sugerowana to 239,99 zł i od niej liczy % zniżki. Jak kod nie działa to tylko obsługa może pewnie pomóc.