Skocz do zawartości

Gry na premierę, gdzie dostać?

Featured Replies

Opublikowano

Jeśli ktoś będzie widział SSX'a w Empiku, Saturnie lub MM w Katowicach to piszcie.

MM Zabrze widziałem SSX już wczoraj

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 295,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ale jajca.   Ultima rozłożyła Gram.pl!   Killzone 3 Edycja Kolekcjonerska - GRAM.PL - 259.90 zł http://www.gram.pl/sk1_8QfeHeC4_Killzone_3_Edycja_Kolekcjonerska_PL_ANG.html   Killzone 3 Edycja

• Ja juz mam swojego Uncharted 3, kupilem za okolo 160 zl, 40Eur. okolo bo kupowalem za granica: Jeszcze nie gralem.   EDIT: W niemieckiej wersji jest jezyk polski do wyboru. Lece grac !  

• Temat się przyda, aby odciążyć ze spamu wątek Uncharted 2. Może też się przydać do innych gier, ale jak się nie spodoba to można wywalić po premierze U2, albo teraz, jak chcecie.

Opublikowano

Jeśli ktoś będzie widział SSX'a w Empiku, Saturnie lub MM w Katowicach to piszcie.

A w jakiej cenie ??

Opublikowano

A w jakiej cenie ??

239 zł jak dobrze pamiętam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gdzie najtaniej Fifa Street? Miałem nie kupować ale chyba za miękki jestem i się skuszę ;/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kupiłem preorder Max Payna3 w empiku dla koszulki która fajnie prezentowała się na kartonie. W domu okazało się że Tshirt jest dla bardzo szczupłego dziecka z 150cm :angry: a kody będą dopiero przy odbiorze (Ja kupiłem dla koszulki, gry nie zamierzam nabywać) Więc zostałem z fajnym kartonikiem za 30zł :) Mam 2 pytania- jak był brał w premierę to piszę ze mam wziąć ten box, to zabiorą mi ? Jakie mają ceny w premierę? 200zł? Nie orientuje się bo unikam zakupów u tych dziadów

Opublikowano

Trzeba było poczytać w temacie Max Payne, już jakiś czas temu chyba Słupek o tym pisał.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Widział ktoś już Devil May Cry HD Collection w jakimś Tesco/MM/ME/Euro etc.?

Właśnie (chyba niepotrzebnie) obejrzałem sobie parę filmików na YT i się strasznie napaliłem na grę dla której kupiłem swojego czasu PS2 xD

E: Nieważne - zamówione na zavvi ze zniżka za 115zł już z wysyłką ;)

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi na moje pytanie ;)

Mam kolejne - kupiłem z empiku bluzkę Max Payne 3 a razem z nią dostałem zniżkę na grę. Jest ona ważna przez 60 dni od momentu premiery MP3.

Moim pytaniem jest - jakie są ceny gier na premierę w EMPIKu i czy w przeciągu 60 dni można spodziewać się jakieś znaczącej obniżki?

Opublikowano

Osobiście to wątpię żeby w przeciągu tych 60 dni gra staniała chociaż o złotówkę (w Empiku) <gdyba>

Po 225 zł jest MP3 w Empiku czyli po pre orderze z koszulką wyjdzie 195 zł.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

odpowiedź - ceny w empiku są z kosmosu, zwykle 229 albo nawe 239zł

zniżki nie ma co sie spodziewać, większośc gier nawet po 2 latach ma cene powyzej 200zł (nawet crapy)

empik to nędzny sklep jesli chodzi o kupowanie gier. założę sie że w mniejszych sklepach typu ultima itp znajdziesz gierke za 179 albo 189zł , no chyba że ta zniżka z empiku jest na tyle duża że sie opłaci

ps. czasami w empiku są wyjątki że gra na premiere nie kosztuje 229zł tylko mniej, ale są naprawde rzadkie i nie ma co sie nastawiac

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pewnie niektórych zainteresuje (np. tych, którzy mają kod -50%) że na stronie dystrybutora właśnie pojawiła się cena sugerowana więc można zamawiać już swoją kopię MP3 ;)

Opublikowano

Mi działa (-40%) tylko, że cena sugerowana wynosi 280 zł. WTF!?

Opublikowano

skoro muve, a dokładniej kompania graczy, rozdaje kody to tak.

żeby później nie było zdziwienia pamiętajcie że kody zniżkowe działają na cenę sugerowaną a nie "dla Ciebie".

Opublikowano

no to jak zrobić żeby zaliczył cenę sugerowaną ? bo na muve ju jest cena dla Ciebie

Opublikowano

jest cena "dla Ciebie" a powyżej przekreślona sugerowana. system sam sobie obliczy i odliczy.

Opublikowano

no tylko kod nie działa, wyskakuje, że on nie zmieni wartości, a na bank go jeszcze nie wykorzystywałem :)

Opublikowano

próbuj ponownie a jak nie to reklamuj kod. tak sorry jeszcze za spam ale pod jaką przeglądarką wstukiwałeś kod? FF i IE nie pokazują okienka do kodu, zaraz pod Chrome spróbuję.

Opublikowano

Ja mam ten kod -40%, rozdawali jak była awaria, tylko że po odliczeniu cena wynosi ~ 169zł (60% ceny sugerowanej) więc cena sugerowana = 280, troszkę dziwne.

Edit Up ja wpisuję pod chrome :)

Edytowane przez Igor67

Opublikowano

próbuj ponownie a jak nie to reklamuj kod. tak sorry jeszcze za spam ale pod jaką przeglądarką wstukiwałeś kod? FF i IE nie pokazują okienka do kodu, zaraz pod Chrome spróbuję.

mi FF pokazuje.

Opublikowano

kurna a mi nie. jeszcze opere lookne a jak tam nie będzie to rage mode mi się załączy.

Opublikowano

Może zlewa się Tobie, jest koloru tła zaraz pod ceną, bardzo słabo widoczne (FF)

Edytowane przez balon1984

Opublikowano

Sry za kontynuację spamu ale może czyszczenie ciasteczek pomoże albo ogólnie historie przeglądarki. Cena sugerowana to 239,99 zł i od niej liczy % zniżki. Jak kod nie działa to tylko obsługa może pewnie pomóc.