Skocz do zawartości

Gry na premierę, gdzie dostać?

Featured Replies

Opublikowano

o dziwo w sklepe.pl TLOU PL dalej kosztuje 199zł

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 297,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ale jajca.   Ultima rozłożyła Gram.pl!   Killzone 3 Edycja Kolekcjonerska - GRAM.PL - 259.90 zł http://www.gram.pl/sk1_8QfeHeC4_Killzone_3_Edycja_Kolekcjonerska_PL_ANG.html   Killzone 3 Edycja

• Ja juz mam swojego Uncharted 3, kupilem za okolo 160 zl, 40Eur. okolo bo kupowalem za granica: Jeszcze nie gralem.   EDIT: W niemieckiej wersji jest jezyk polski do wyboru. Lece grac !  

• Gość Orzeszek87
    Gość Orzeszek87

Ludzie az tak google gryzie? sprawdźcie gazetki w waszych miastach, w warszawie od 23 lutego startuje.

Opublikowano

Całkiem mnie już Hype poniósł i ostatecznie dałem się nakłonić na nowe God of War. Co dziwne dam też zarobić SCEP. Kolega zapodał mi fajną okazję i jakoś nie mogłem się na nią nie skusić.

Opublikowano

Znalazłem wersję za 199 zł. Angielska, wysyłka z UK, ale po co komu polski dubbing? Oczywiście ja zakupię za jakiś czas bo jeszcze nie zgłupiałem, żeby takie ceny tolerować.

Opublikowano

Muve też ma anglika za 199 zł i wysyłkę gratis.

Opublikowano

Jakby co to muve również ma GoWa (PL) z darmową wysyłką za 209 zł. Jedyny minus to okładka i instrukcja po czesku.

Opublikowano

W RTVEuroAGD jest do wyrwania za 239 wersja PL razem z abonamentem 90 dni PS+ (do wersji specjalnej trzeba dołożyć dychę). Ja po ograniu dema po polsku łykam podstawkę z Muve czy innego Saurna za 199. Jak ktoś nie przepada za dubbingiem to polecam mu zrobić to samo.

Heh, widzę że w Muve cena już podskoczyła do 209 za anglika.

Opublikowano

przeciez to tylko okladka i ksiazeczka beda czeska. widzialem u znajomego unchatred 3 w takiej wersji i gra normalnie byla po polsku plus kilkanascie innych jezykow do wyboru

Opublikowano

Ja wiem, bo sam posiadam takie Uncharted 3. Ale wolał bym mieć wersję ang/pol a nie żadne czeskie bohomazy na okładce. Jedni nie zwracają na to uwagi inni tak, ja niestety zaliczam się do tych drugich. A serie god of war uwielbiam a grę pewnie pokonam dobrych kila razy, a chciał bym to zrobić raz w języku Szekspira a a raz w naszym rodzimym.

Opublikowano

W euro rtv agd jest interesująca opcja zestawu God of War: Ascension. Do edycji specjalnej za 250 zł dodają zestaw herosów, broń do multi oraz playstation plus na 90 dni.

Opublikowano

Jest w polsce gdziekolwiek dostępna edycja kolekcjonerska nowego GoWa? Na ultimie produkt niedostępny - wygląda na to ze juz wykupili.

Opublikowano

Wg strony godofwar.com nie ma jeszcze (ciągle jest zapis, że będzie podane później).

Opublikowano

Europa Centralna? Bylem tam w niedziele i koles nie chcial mi wyciagnac (szczerze to nie chcialem kupic tyle co sprawdziic czy by mi sprzedal)

Opublikowano

Europa Centralna? Bylem tam w niedziele i koles nie chcial mi wyciagnac (szczerze to nie chcialem kupic tyle co sprawdziic czy by mi sprzedal)

zgadza się  Europa Centralna

Opublikowano

Jak coś dziś dostałem email od RtvEuro Agd, że wysyłają mi GoWa nowego, będzie do odbioru w sklepie 13 marca.

Opublikowano

Gdzieś już jest w sklepach Bajoszok Nieskończoność? 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Dzisiaj przechodziłem obok pempiku to wystąpiłem. Widzę przedsprzedaż jest na TLOU z ceną dwie dychy. Pytam się po ile będzie gra, pani sprawdza na kompie i mówi że po 279zl, czyli cena sugerowana przez Sony (dziękujemy). Takze nie liczyłybym za bardzo na tą cenę co pisał Yeti

Opublikowano

Michu - na euro rtv com jest kolekcjonerka za 279 zł (do wyboru są obie).