Opublikowano 20 lutego 201312 l Całkiem mnie już Hype poniósł i ostatecznie dałem się nakłonić na nowe God of War. Co dziwne dam też zarobić SCEP. Kolega zapodał mi fajną okazję i jakoś nie mogłem się na nią nie skusić.
Opublikowano 20 lutego 201312 l Znalazłem wersję za 199 zł. Angielska, wysyłka z UK, ale po co komu polski dubbing? Oczywiście ja zakupię za jakiś czas bo jeszcze nie zgłupiałem, żeby takie ceny tolerować.
Opublikowano 23 lutego 201312 l Jakby co to muve również ma GoWa (PL) z darmową wysyłką za 209 zł. Jedyny minus to okładka i instrukcja po czesku.
Opublikowano 23 lutego 201312 l W RTVEuroAGD jest do wyrwania za 239 wersja PL razem z abonamentem 90 dni PS+ (do wersji specjalnej trzeba dołożyć dychę). Ja po ograniu dema po polsku łykam podstawkę z Muve czy innego Saurna za 199. Jak ktoś nie przepada za dubbingiem to polecam mu zrobić to samo. Heh, widzę że w Muve cena już podskoczyła do 209 za anglika.
Opublikowano 23 lutego 201312 l A co myślicie o tym ? http://www.goldgamer.pl/pl/p/God-of-War-Wstapienie-PL-PS3/583 cena 198,99. Zna ktoś ten sklep, kupował tu ? Bo cena wydaje się dosyć atrakcyjna, ciekawe tylko czy gra z polskiej dystrybucji czy nie. Angielską wersję bym jeszcze grał. Za czeską podziękuje.
Opublikowano 23 lutego 201312 l przeciez to tylko okladka i ksiazeczka beda czeska. widzialem u znajomego unchatred 3 w takiej wersji i gra normalnie byla po polsku plus kilkanascie innych jezykow do wyboru
Opublikowano 23 lutego 201312 l Ja wiem, bo sam posiadam takie Uncharted 3. Ale wolał bym mieć wersję ang/pol a nie żadne czeskie bohomazy na okładce. Jedni nie zwracają na to uwagi inni tak, ja niestety zaliczam się do tych drugich. A serie god of war uwielbiam a grę pewnie pokonam dobrych kila razy, a chciał bym to zrobić raz w języku Szekspira a a raz w naszym rodzimym.
Opublikowano 26 lutego 201312 l W euro rtv agd jest interesująca opcja zestawu God of War: Ascension. Do edycji specjalnej za 250 zł dodają zestaw herosów, broń do multi oraz playstation plus na 90 dni.
Opublikowano 27 lutego 201312 l Jest w polsce gdziekolwiek dostępna edycja kolekcjonerska nowego GoWa? Na ultimie produkt niedostępny - wygląda na to ze juz wykupili.
Opublikowano 27 lutego 201312 l Wg strony godofwar.com nie ma jeszcze (ciągle jest zapis, że będzie podane później).
Opublikowano 4 marca 201312 l Europa Centralna? Bylem tam w niedziele i koles nie chcial mi wyciagnac (szczerze to nie chcialem kupic tyle co sprawdziic czy by mi sprzedal)
Opublikowano 4 marca 201312 l Europa Centralna? Bylem tam w niedziele i koles nie chcial mi wyciagnac (szczerze to nie chcialem kupic tyle co sprawdziic czy by mi sprzedal) zgadza się Europa Centralna
Opublikowano 8 marca 201312 l Jak coś dziś dostałem email od RtvEuro Agd, że wysyłają mi GoWa nowego, będzie do odbioru w sklepie 13 marca.
Opublikowano 8 marca 201312 l Jak ktoś mieszka blisko sklepu pe.pl to brat dzisiaj odebrał swojego GOWA
Opublikowano 9 marca 201312 l Gdzie zamawiacie Bioshocka? Myślałem o Ultimie bo jest po 200 zł z season passem i jedynką.
Opublikowano 16 marca 201312 l W Robsonie gra za za 180zł http://www.robson.pl/produkt,14800,god_of_war__wstapienie.html
Opublikowano 3 czerwca 201311 l Dzisiaj przechodziłem obok pempiku to wystąpiłem. Widzę przedsprzedaż jest na TLOU z ceną dwie dychy. Pytam się po ile będzie gra, pani sprawdza na kompie i mówi że po 279zl, czyli cena sugerowana przez Sony (dziękujemy). Takze nie liczyłybym za bardzo na tą cenę co pisał Yeti
Opublikowano 3 czerwca 201311 l Michu - na euro rtv com jest kolekcjonerka za 279 zł (do wyboru są obie).