Skocz do zawartości

Gry na premierę, gdzie dostać?

Guti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Akurat w te daty odbioru nie wierzę. To takie zabezpieczenie od nich. Z reguły było prędzej, aniżeli podana data, więc i tym razem liczę, że NAJPÓŹNIEJ w piątek odbiorę swoją kopię.

Opublikowano

A te kozackie wersje The Last of Us to tylko Empik i Euro Agd, czy np MM teź je będzie miał? Pytam się bo bym wciągnał taką ale mam jeszcze ponad 300 zł na karcie podarunkowej MM i tam będè brał.

Opublikowano

Witam

Właśnie miałem pytać o to co kolega powyżej - orientował się może ktoś czy któryś sklep będzie wydawał TLOU wcześniej? Ja też wielokrotnie kupowałam gry 1-2 dni przed premierą i czuje w kościach że TLOU też może się wcześniej pojawić. Zwykle to Ultima ma wcześniej gry, ale czasami też Empik a czasem markety w stylu MM albo Saturn, i tak jak mówi kolega wyżej czasem te gry pojawiają się dzień wcześniej ale czasem nawet 3-4 dni wcześniej, a to spora różnica jak wiadomo :)

Dzwonił już ktoś gdzie was po sklepach?

Opublikowano
  W dniu 10.06.2013 o 11:00, Set napisał(a):

Witam

Właśnie miałem pytać o to co kolega powyżej - orientował się może ktoś czy któryś sklep będzie wydawał TLOU wcześniej? Ja też wielokrotnie kupowałam gry 1-2 dni przed premierą i czuje w kościach że TLOU też może się wcześniej pojawić. Zwykle to Ultima ma wcześniej gry, ale czasami też Empik a czasem markety w stylu MM albo Saturn, i tak jak mówi kolega wyżej czasem te gry pojawiają się dzień wcześniej ale czasem nawet 3-4 dni wcześniej, a to spora różnica jak wiadomo :)

Dzwonił już ktoś gdzie was po sklepach?

Electronic dreams oraz Games World możliwe ze będzie dziś/jutro, Czeska okładka. Typ z games world mówił by dzwonić pod wieczór i pytać.

Opublikowano

dzwonilem do empiku i saturna ale nie maja, trzeba pojechac bo jak ostatnio kupowalem 30 seconds to mars to mowili ze nie ma a jak przyjechalem to znalezli karton z cd na magazynie i lyknalem 4 dni wczesniej

Opublikowano

Dzwoniłem do Ultimy, mówią o środzie.

Przed chwilą gadałem też z GamesWorld, powiedział, że firmy kurierskie mają już gre ale sprzedaż została przyblokowana i dopiero w środę będzie (czyli tak jak Ulima)

Mimo tej smutnej informacji gdyby ktoś jednak dorwał sklep który się wyłamuje to wszyscy zapewne z chęcią usłyszymy namiary.

Ja jeszcze troche podzwonie też.

Opublikowano (edytowane)

Byłem w empiku i nie ma (po Killzone 3 zadzwoniłem kilka lat temu i powiedzieli ze maja jak przyjechałem to powiedzieli ze wlasnie sciagali gre z półek bo zrypke dostali ale spod lady mi sprzedali:)) i nie ma szans zeby było przed piatkiem. Moze saturn sie wyłamie (juz raz to zrobil)

Edytowane przez ListuniO
Opublikowano
  W dniu 10.06.2013 o 10:57, Q-Jot napisał(a):

Muve mi właśnie odpisało na maila, że wysyłka The Last of Us dopiero w czwartek, więc nie ma pewności, że w piątek dojdzie.

jeżeli wysyłka w czwartek to na 100% dotrze w piątek. Kurier ma czas 24h.

Opublikowano

where? ja dzwonilem do sklepu playsoft (stoiska w chorzowie,katosach,bytomiu,tarnowskich) - niby jutro beda mieli ta czeska wersje w cenie 239zl

Opublikowano
  W dniu 11.06.2013 o 19:13, qraq_pk napisał(a):

Empik zmienił mi właśnie datę odbioru edycji Joela z 17.06 na 13.06. :D Odbieram osobiście w salonie.

Już jest:

Status wysyłki: Skompletowane

Status produktu: Odłożony w magazynie

Czyli jutro raczej gramy, a empik nie dał dupy ;)

Opublikowano

Niektórzy już mają grę sądząc po temacie TLOU, gdzie kupiliście? Gamesworld kazał dzwonic po 14, myślę że większość sklepów będzie miała dzisiaj. Pewnie łącznie z empikiem. Mimo to prosze o informacje od tych co już kupili. Ja niestety muszę czekać aż wyjdę z pracy

Opublikowano
  W dniu 11.06.2013 o 17:47, kts napisał(a):

Panowie jak z ta cena w empikach?

Czy potwierdzone jest ze bedzie na poziomie 200zl

u mnie w pempiku twardo mówią że będzie po 279. za dwa dni sie wszystko na 100% wyjaśni
Opublikowano
  W dniu 12.06.2013 o 08:49, Set napisał(a):

Niektórzy już mają grę sądząc po temacie TLOU, gdzie kupiliście? Gamesworld kazał dzwonic po 14, myślę że większość sklepów będzie miała dzisiaj. Pewnie łącznie z empikiem. Mimo to prosze o informacje od tych co już kupili. Ja niestety muszę czekać aż wyjdę z pracy

Euro AGD RTV - preorder z lutego 199 zł z odbiorem w sklepie  (podstawowa wersja + jakieś dodatki które mają przysłać na emaila).

Kumpel (hi Kris) też odebrał dzisiaj limitkę Ellie w Euro - fota od niego:

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano
  W dniu 12.06.2013 o 16:39, Intotherain napisał(a):

Dzisiaj byłem w empiku i kumpel który tam pracuje powiedział mi, że będzie za 199 zl w piątek wiec raczej legit

Licze na to. Zadzwonilem dzisiaj do siebie do Empika i pytam sie czy maja The Last of Us. Uslyszalem odpowiedz: "Co mamy? Moze pan przeliterowac?". Potem powiedzial mi typ, ze z tego co tu widzi to premiera jest 14 w piatek i cena 279 :D