Opublikowano 14 czerwca 201311 l Ktos kupowal moze w empiku i moze potwierdzic cene bo obilo mi sie o uszy ze 199 zl ?
Opublikowano 14 czerwca 201311 l Wracam z Empika - cena 199. Od jutra bedzie 279. W Pasazu we Wroclawiu maja jeszcze sporo sztuk.
Opublikowano 14 czerwca 201311 l Potwierdzam 199 zł w Empiku, promocja jest tylko dziś, na pudełku cena 279 zł.
Opublikowano 14 czerwca 201311 l Ktoś kupił w MM ? Bo ja byłem przed chwilą i czekają, może popołudniu dostaną...
Opublikowano 14 czerwca 201311 l W Bydgoszcy narazie tylko w Empiku w Galerii Pomorskiej jest dostępne za 199, parę sztuk jeszcze mieli. W innych już nie widziałem albo preordery jeszcze mieli, to samo w Saturnie i MM.
Opublikowano 14 czerwca 201311 l W Empiku preordera wydali mi już wczoraj, natomiast dzisiaj byłem w Tesco i z ciekawości się rozejrzałem - brak jakichkolwiek znaków o TloU.
Opublikowano 14 czerwca 201311 l TLOU in Łódź : Łódź Manufaktura 199zł jest dużo kopii, 199 tylko dzisiaj jutro 279 w MM jest 229zł natomiast w Galerii wyprzedane all, jakiś allegrowy cebulak wpadł i wykupił wszystko roro Edytowane 14 czerwca 201311 l przez black mamba
Opublikowano 14 czerwca 201311 l mam i ja....o 13 zarezerwowałem swoją kopie w empiku w scc, przyjechałem po jej odbiór o 16.15, na półkach już nie było ani jednej sztuki
Opublikowano 14 czerwca 201311 l Mi się udało ostatnią sztukę empik m1 zabrze.Pani powiedział że sprzedał kolo 20 sztuk Ciężko był się dodzwonić do epików .Gliwicki empik miał jeszcze o 17stej
Opublikowano 14 czerwca 201311 l mam i ja....o 13 zarezerwowałem swoją kopie w empiku w scc, przyjechałem po jej odbiór o 16.15, na półkach już nie było ani jednej sztuki Bo na polkach ich nie bylo w ogole. Tez sie zdziwilem, ale TLOU wystawiali dzisiaj tylko przy kasach.
Opublikowano 15 czerwca 201311 l Ktoś może potwierdzić na 100%, że drugi rzut TLOU w empiku będzie za 279zl? Bo ja się spóźniłem wczoraj i w empiku(Poznań, stary browar) wszystko już było wykupione. Chyba będzie trzeba kupić grę za 239zł, bo nie chce mi się czekać...
Opublikowano 15 czerwca 201311 l Saturn w Porcie Łódź - TLoU za 198,90. Aż byłem w szoku, a jest tam tego jak psów.
Opublikowano 15 czerwca 201311 l Ktoś może potwierdzić na 100%, że drugi rzut TLOU w empiku będzie za 279zl? Bo ja się spóźniłem wczoraj i w empiku(Poznań, stary browar) wszystko już było wykupione. :confused: Chyba będzie trzeba kupić grę za 239zł, bo nie chce mi się czekać... ja dziś byłem w empiku i niestety , to jest faktem
Opublikowano 16 czerwca 201311 l Chciałem tu zamówić TloU:http://allegro.pl/the-last-of-us-ps3-nowa-sklep-hit-angielska-i3308052810.html179,90 to niezła cena jak za angola.
Opublikowano 9 lipca 201311 l Gdzie zamawiacie GTA V? Zależy mi, by nie ściągali pieniędzy od razu, tylko przy wysyłce. Jak znam Rockstar, to pewnie od razu lepiej zamówić, bo potem po 250 zł w MM i Empikach. Zamawialiście kiedyś pre-order w Amazonie? Kiedy dotarł?
Opublikowano 10 lipca 201311 l Gdzie zamawiacie GTA V? Zależy mi, by nie ściągali pieniędzy od razu, tylko przy wysyłce. Jak znam Rockstar, to pewnie od razu lepiej zamówić, bo potem po 250 zł w MM i Empikach. Zamawialiście kiedyś pre-order w Amazonie? Kiedy dotarł? Zamów w Empiku z odbiorem osobistym. Cena jak wszędzie, a zapłacisz przy odbiorze w salonie. Właśnie się zastanawiam nad steel bookiem, ale 309 zł trochę boli... Edytowane 10 lipca 201311 l przez Kris77
Opublikowano 10 lipca 201311 l Ja zamówiłem w muve edycję zwykłą za 229zł z darmową dostawą kurierem.
Opublikowano 10 lipca 201311 l Gdzie zamawiacie GTA V? Zależy mi, by nie ściągali pieniędzy od razu, tylko przy wysyłce. Jak znam Rockstar, to pewnie od razu lepiej zamówić, bo potem po 250 zł w MM i Empikach. Zamawialiście kiedyś pre-order w Amazonie? Kiedy dotarł? Zamów w Empiku z odbiorem osobistym. Cena jak wszędzie, a zapłacisz przy odbiorze w salonie. Właśnie się zastanawiam nad steel bookiem, ale 309 zł trochę boli... Nie mam Empiku w pobliżu. W RTV EURO po 219 zł z dostawą kurierem, albo odbiorem w sklepie. Oni chyba dobrze stoją z pre-orderami z tego co pamiętam z historii God of War i The Last of Us. Ściągają kasę od razu?
Opublikowano 10 lipca 201311 l Gdzie zamawiacie GTA V? Zależy mi, by nie ściągali pieniędzy od razu, tylko przy wysyłce. Jak znam Rockstar, to pewnie od razu lepiej zamówić, bo potem po 250 zł w MM i Empikach. Zamawialiście kiedyś pre-order w Amazonie? Kiedy dotarł? Zamów w Empiku z odbiorem osobistym. Cena jak wszędzie, a zapłacisz przy odbiorze w salonie. Właśnie się zastanawiam nad steel bookiem, ale 309 zł trochę boli... Nie mam Empiku w pobliżu. W RTV EURO po 219 zł z dostawą kurierem, albo odbiorem w sklepie. Oni chyba dobrze stoją z pre-orderami z tego co pamiętam z historii God of War i The Last of Us. Ściągają kasę od razu? Jak kupowałem GoW: Ascension w Euro to zapłaciłem przy odbiorze. Kup w jakimś sklepie i wybierz płatność przy odbiorze i masz problem z głowy. Nie wiem do końca o co chodzi z tym "ściąganiem kasy"? Chodzi o płatność kartą? To w tym Ci nie pomogę, bo w polskich sklepach płacę przelewem albo gotówką przy odbiorze. Sklepy zagraniczne jak Amazon wymagają podania nr karty i ściągają kasę przed wysyłką.
Opublikowano 10 lipca 201311 l No ale np. muve z tego co pamiętam wymagają od razu opłacenie zamówienia przelewem, bo inaczej kasują zamówienie po jakimś czasie.
Opublikowano 10 lipca 201311 l Pewnie chodzi mu o to czy po złożeniu zamówienia od razu trzeba zapłacić czy dopiero przed premierą. Np. w gram.pl płacisz 7 dni przed premierą, a w muve.pl od razu trzeba.
Opublikowano 10 lipca 201311 l Zastanawiam się nad muve - wiadomo, że gry od cenegi mają najszybciej. Nie zdziwię się jak jeszcze dorzucą jakąś koszulkę, czy coś. Tylko czy przy zmianie właściciela dalej tak będzie ?
Opublikowano 20 lipca 201311 l http://allegro.pl/grand-theft-auto-v-gta-5-pl-preorder-ps3-dlc-i3401712315.html warto stąd brać? fajna cena Edytowane 20 lipca 201311 l przez c0r