Skocz do zawartości

Gry na premierę, gdzie dostać?

Guti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W Bydgoszcy narazie tylko w Empiku w Galerii Pomorskiej jest dostępne za 199, parę sztuk jeszcze mieli. W innych już nie widziałem albo preordery jeszcze mieli, to samo w Saturnie i MM.

Opublikowano (edytowane)

TLOU in Łódź :

Łódź Manufaktura 199zł jest dużo kopii, 199 tylko dzisiaj jutro 279

w MM jest 229zł

natomiast w Galerii wyprzedane all, jakiś allegrowy cebulak wpadł i wykupił wszystko roro

Edytowane przez black mamba
Opublikowano

mam i ja....o 13 zarezerwowałem swoją kopie w empiku w scc, przyjechałem po jej odbiór o 16.15, na półkach już nie było ani jednej sztuki

Opublikowano

Mi się udało ostatnią sztukę empik m1 zabrze.Pani powiedział że sprzedał kolo 20 sztuk

Ciężko był się dodzwonić do epików .Gliwicki empik miał jeszcze o 17stej

Opublikowano

mam i ja....o 13 zarezerwowałem swoją kopie w empiku w scc, przyjechałem po jej odbiór o 16.15, na półkach już nie było ani jednej sztuki

Bo na polkach ich nie bylo w ogole. Tez sie zdziwilem, ale TLOU wystawiali dzisiaj tylko przy kasach.

Opublikowano

Ktoś może potwierdzić na 100%, że drugi rzut TLOU w empiku będzie za 279zl? Bo ja się spóźniłem wczoraj i w empiku(Poznań, stary browar) wszystko już było wykupione. :/

Chyba będzie trzeba kupić grę za 239zł, bo nie chce mi się czekać...

Opublikowano

Ktoś może potwierdzić na 100%, że drugi rzut TLOU w empiku będzie za 279zl? Bo ja się spóźniłem wczoraj i w empiku(Poznań, stary browar) wszystko już było wykupione. :confused:

Chyba będzie trzeba kupić grę za 239zł, bo nie chce mi się czekać...

ja dziś byłem w empiku i niestety , to jest faktem

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Gdzie zamawiacie GTA V? Zależy mi, by nie ściągali pieniędzy od razu, tylko przy wysyłce. Jak znam Rockstar, to pewnie od razu lepiej zamówić, bo potem po 250 zł w MM i Empikach. Zamawialiście kiedyś pre-order w Amazonie? Kiedy dotarł?

Opublikowano (edytowane)

Gdzie zamawiacie GTA V? Zależy mi, by nie ściągali pieniędzy od razu, tylko przy wysyłce. Jak znam Rockstar, to pewnie od razu lepiej zamówić, bo potem po 250 zł w MM i Empikach. Zamawialiście kiedyś pre-order w Amazonie? Kiedy dotarł?

Zamów w Empiku z odbiorem osobistym. Cena jak wszędzie, a zapłacisz przy odbiorze w salonie. Właśnie się zastanawiam nad steel bookiem, ale 309 zł trochę boli...

Edytowane przez Kris77
Gość suteq
Opublikowano

Ja zamówiłem w muve edycję zwykłą za 229zł z darmową dostawą kurierem. 

Opublikowano

Zamów w Empiku z odbiorem osobistym. Cena jak wszędzie, a zapłacisz przy odbiorze w salonie. Właśnie się zastanawiam nad steel bookiem, ale 309 zł trochę boli...

Nie mam Empiku w pobliżu. W RTV EURO po 219 zł z dostawą kurierem, albo odbiorem w sklepie. Oni chyba dobrze stoją z pre-orderami z tego co pamiętam z historii God of War i The Last of Us. Ściągają kasę od razu?

Opublikowano

Nie mam Empiku w pobliżu. W RTV EURO po 219 zł z dostawą kurierem, albo odbiorem w sklepie. Oni chyba dobrze stoją z pre-orderami z tego co pamiętam z historii God of War i The Last of Us. Ściągają kasę od razu?

Jak kupowałem GoW: Ascension w Euro to zapłaciłem przy odbiorze. Kup w jakimś sklepie i wybierz płatność przy odbiorze i masz problem z głowy. Nie wiem do końca o co chodzi z tym "ściąganiem kasy"? Chodzi o płatność kartą? To w tym Ci nie pomogę, bo w polskich sklepach płacę przelewem albo gotówką przy odbiorze. Sklepy zagraniczne jak Amazon wymagają podania nr karty i ściągają kasę przed wysyłką.

Gość suteq
Opublikowano

Pewnie chodzi mu o to czy po złożeniu zamówienia od razu trzeba zapłacić czy dopiero przed premierą. 

Np. w gram.pl płacisz 7 dni przed premierą, a w muve.pl od razu trzeba. 

Opublikowano

Zastanawiam się nad muve - wiadomo, że gry od cenegi mają najszybciej. Nie zdziwię się jak jeszcze dorzucą jakąś koszulkę, czy coś. Tylko czy przy zmianie właściciela dalej tak będzie ?

• 2 tygodnie później...