Lipa 511 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Pisałem już to w temacie o grze, napiszę i tu. Rayman Legends dostępny w MM Rybnik w cenie 149 zł. Podejrzewam, że w innych sklepach będzie podobnie. Cytuj
seb.maz 722 Opublikowano 28 sierpnia 2013 Opublikowano 28 sierpnia 2013 w empiku rayman l. po 139 (Legionowo) Cytuj
Luqat 966 Opublikowano 28 sierpnia 2013 Opublikowano 28 sierpnia 2013 W spamie jaki dziś wyjąłem ze skrzynki, znalazłem "katalog" teskło i pisze jak byk, a nawet zdjęcie jest, że w dniu premiery, tj. 3.09 Diablo ]I[ będzie w cenie 149,99. Może to kogo... Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 30 sierpnia 2013 Opublikowano 30 sierpnia 2013 Preorder GTA V. Gdzie polecacie zamówić? Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 30 sierpnia 2013 Opublikowano 30 sierpnia 2013 O, odnośnie GTA V. Jest to mój drugi preorder w życiu... Poprzedni był na GTA IV... A tak to nie napalam się na kupno gier w dni premiery. A jak premiery/preordery wyglądają w Ultimie? Biorąc wysyłkę do Paczkomatu jest szansa, że gra w dniu premiery będzie już na mnie czekać w Paczkomacie? Innymi słowy czy Ultima wysyła dzień przed premierą by na premierę można było już ciorać? Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 30 sierpnia 2013 Opublikowano 30 sierpnia 2013 Właśnie mam to samo. nigdy nie zamawiałem gry przed premierą stąd moje obawy Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 13 września 2013 Opublikowano 13 września 2013 Zamawial ktos GTA V na empik.com? Nigdy nie mialem problemow z proreerami u nich i postanowilem zamowic tam. GTA bo cena byla najciekawsza - 199. Platnosc byla tylko z gory co jest dziwne, no ale mowie chvj zaplace bo chce miec juz spokoj z preorderem. Kilka minut po zaplaceniu dostaje maila ze data wysylki ulegla zmianie na 18 wrzesnia. (pipi)a jaja jakies sobie robia? Co to za preorder? Jak 17 nie bedzie na mnienczekac pacxka w empiku tonkuzwa kupie gdzie indziej a tego anuluje, ale cholera zwrot kasy bedzie szedl 2 tygodnie... Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 13 września 2013 Opublikowano 13 września 2013 ja ostatnio biorę tylko z empik.com preordery z racji na wygode nie cene ;P. halo 4, diablo 3, dodatek do starcrafta 2 dostałem dzień przed premierą, TloU tez było na premiere bez problemu, gta 5 dostałem w poniedziałek maila ze będzie 17 do odbioru. z tego co kumpel mi mówił pracujący w cenedze że dostawa do polski GTA jest planowana na piątek, czyli dziś, teoretycznie sklepy powinny dostać towar i w poniedziałek wysyłać, chyba że sie wycwanią i będą przed premierą rozprowadzać. mówie oczywiście o gta z polskiej dystrybucji nie z uk. gta jest zbyt dużym tytułem by coś zyebać i z taka promocją jak empik będzie beka jak coś pójdzie nie tak. Cytuj
humanno 201 Opublikowano 13 września 2013 Opublikowano 13 września 2013 (edytowane) Empik to jest w ogole dżołk jak dla mnie. Do dzisiaj nie wiem na 100%, czy pomimo tez go ze mam to pudełeczko pre-ordera to gra bedzie na mnie czekala w salonie 17 o dowolnej godzinie, czy musze robic start na 9.00. Zasięgałem informacji w 5 (PIĘCIU) miejscach. Raz w salonie powiedzieli ze nie bedzie czekala bo nie ma rezerwacji, potem Kyo mi mowi ze jemu powiedzieli ze są odkładane, potem empik mi odpisal na maila, że nie są odkładane, potem infolinie (pipi) wie, ale raczej nie są odkłądane, potem facebook empiku pisze że bęzie na mnie czekała.. Kupilem te pre order, jutro wbije do empiku, moze bedzie kierowniczka to jej sie zapytam.. Edytowane 13 września 2013 przez humanno Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 13 września 2013 Opublikowano 13 września 2013 Ja tam nie ryzykuję i wbijam przed 9:00 do Empiku - a jak się z pracy nie wyrwę to drugą połówkę wyśle po odbiór ;] H: daj znać jaka jest ta 6 wersja Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 13 września 2013 Opublikowano 13 września 2013 ja mam paczke empik.com ale chyba matke wysle na 9:00 by okupowała już kase z karabinem Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 13 września 2013 Opublikowano 13 września 2013 Przed chwilą Amazon autoryzował transakcję moją kartą. Pewnie wstępnie sprawdzają, czy przez zapakowaniem GTA karty mają pokrycie. DZIEJE SIĘ COŚ!! Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 13 września 2013 Opublikowano 13 września 2013 mam dwa empiki w miescie, kupilem w jednym, ale drugi otwieraja godzine, albo dwie wczesniej. moge odebrac w innym empiku niz kupilem pudelko z preorderem? Cytuj
SM1 25 Opublikowano 13 września 2013 Opublikowano 13 września 2013 GTA5 - MM 199zł i premiera nocna w wybranych sklepach:) http://www.mediamarkt.pl/gta-five,b-674 Cytuj
Suboshi 3 Opublikowano 13 września 2013 Opublikowano 13 września 2013 W Krakowie w Empiku 199zł w dniu premiery i nocna premiera w Empiku w Galerii Kazimierz. Zrobiłem preordera w Krakowskiej i jade we wtorek rano odebrać. Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 13 września 2013 Opublikowano 13 września 2013 U mnie wygrało lenistwo i zamówiłem na muve. Liczę, że kurier przyjedzie z samego rana we wtorek. To mój pierwszy preorder w życiu i znająć moje szczęści coś się pop ierdoli i zagram i tak najwcześniej w środę szczęścia ani w kartach ani w milości Cytuj
Boomcio 4 028 Opublikowano 14 września 2013 Opublikowano 14 września 2013 Wlle uderzyc sam do empika przed dziewiątą , lub jak się uda 16-go niz stac cały dzien w oknie i wypatrywac kuriera ) listonosza . Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 14 września 2013 Opublikowano 14 września 2013 muve.pl już wysłał wczoraj do paczkomatów więc dziś po południu już gra będzie czekała do odbioru. Tylko uj z tego skoro kod dostanę dopiero w nocy z poniedziałku na wtorek . A co do Empiku to znajomy pisał że dostał informację że preordera dostanie dopiero w środę więc co to za preorder Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 14 września 2013 Opublikowano 14 września 2013 potwierdzam. niestety w jednym z wroclawskich empikow dostalem nie tylko mail ale i telefonicznie potwierdzenie ze 18tgo do odbioru. zrezygnowalem i od 9 bede szukal Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 14 września 2013 Opublikowano 14 września 2013 Ja jutro nie zmini sie ten nienormalny status preordera na empik.com to go anuluje i jade na nocna premiere na rynek we Wroclawiu. Kuzwa tylko trzeba bylo zaplacic z gory i kase beda mi zwracac 2 tygodnie... Cytuj
balon 5 334 Opublikowano 14 września 2013 Opublikowano 14 września 2013 No ja sobie zamówiłem preorder na stronie MM za 199 z odbiorem i płatnością w markecie. Rano jadę na spotkanie koło MM więc o 9 odwiedzę ten przybytek! Cytuj
Neoman 93 Opublikowano 14 września 2013 Opublikowano 14 września 2013 Jaka bieda. Brak nocnej premiery dla sklepu dla idiotów w wawie. Trzeba będzie się wybrać do ultimy. Cytuj
kidnappa 269 Opublikowano 14 września 2013 Opublikowano 14 września 2013 Dla tych którzy zamawiali pre-ordera w tym wieśniackim Empiku. Napisałem do nich dlaczego niby gra ma być 18ego a nie 17ego. To mi tak barany odpisały. Pragnę uprzejmie poinformować, że zamówienie zawiera produkty zprzedsprzedaży, dlatego też czas realizacji jest nieco dłuższy.Produkty oznaczone jako przedsprzedaż możemy wysłać dopiero po daciepremiery. Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 14 września 2013 Opublikowano 14 września 2013 Panowie to jak w koncu z tym empikiem? Był news że gra będzie objęta nocną premierą, np. W łodzi a teraz nie ma sensu tam jechać? Gdzie będzie można w łdz odebrać grę o 0.00? Słyszałem jeszcze o tesco na pojezierskiej oraz w saturnie w manufakturze, ktoś to potwierdzi? I jak ceny się tam układają? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi