Opublikowano 15 września 201311 l No ja sobie zamówiłem preorder na stronie MM za 199 z odbiorem i płatnością w markecie. Rano jadę na spotkanie koło MM więc o 9 odwiedzę ten przybytek!To samo, 199 zł i odbieram we wtorek. Widziałem tylko kilka prawdziwych screenów z gry w wykonaniu ravena. I tyle. Wszelkie newsy, posty o GTA omijałem szerokim łukiem. Zobaczymy co powiem we wtorek jak odpalę Mesjasza Edytowane 15 września 201311 l przez grzybiarz
Opublikowano 15 września 201311 l Jesli ktos jest z Kielc to polecam przejsc sie dzisiaj do Echo i spytac w tym sklepiku z grami na parterze. Gosc mowil, ze najprawdopodobniej bedzie sprzedawal od dzisiaj za 219zl.
Opublikowano 15 września 201311 l Dzisiaj odwiedzajac Real widzialem reklame, ze od 17-go GTA V w cenie 199 zl.
Opublikowano 15 września 201311 l Dzisiaj odwiedzajac Real widzialem reklame, ze od 17-go GTA V w cenie 199 zl. Cena była wiadoma od dawna, szkoda że nie zagadałeś czy ci sprzedadzą dziś ?
Opublikowano 16 września 201311 l Właśnie się dowiedziałem, że w euro dostaw nie ma we wtorki i gier w ogóle nie będzie, nie ważne czy wcześniej zamówione, w normalnej sprzedaży też nie będzie.
Opublikowano 16 września 201311 l Dostałem przed chwilą maila że gta v jest gotowe do odbioru w media markcie, ludzie. Lece sprawdzić
Opublikowano 16 września 201311 l Mam to samo w MM - i tak Ci nie dadzą Jak chcesz sobie zaoszczędzić czas to przedzwoń do nich
Opublikowano 16 września 201311 l Właśnie się dowiedziałem, że w euro dostaw nie ma we wtorki i gier w ogóle nie będzie, nie ważne czy wcześniej zamówione, w normalnej sprzedaży też nie będzie. jesli to prawda to dobrze ze rano anulowałem preordera i wziołem z saturna
Opublikowano 16 września 201311 l Dostalem maila z empik.com ze gra zostala wyslana. Zastrzegaja sobie maksymalnie do 18 do odbioru ale nie wyobrazam sobie tak ekstremalna sytuacje zeby szlo 2 dni wiec jutro odbiore.
Opublikowano 19 września 201311 l Ktoś ma już jakieś przecieki co do nowej Fify ? Ceny (Empik, MM, Tesco, Real?) i dostępność.
Opublikowano 8 października 201311 l Ma ktoś jakieś info gdzie wyrwać Beyond po cenie innej niż okolice 220-240 ? Mam pod nosem MM, pewnie zajrzę w dniu premiery.
Opublikowano 22 października 201311 l Od jutra Muve wysyla Batmany. W czwartek powrót do Gotham. Daaaaamn!
Opublikowano 22 października 201311 l Skąd to info ze jutro wysyłają ? Mi póki co status się nie zmienił. Cały czas "zamówienie potierdzone"
Opublikowano 22 października 201311 l Ma ktoś jakieś info gdzie wyrwać Beyond po cenie innej niż okolice 220-240 ? Mam pod nosem MM, pewnie zajrzę w dniu premiery. Ostatnio widziałem na Allegro jakiś sklep, który sprzedawał po 209zł.
Opublikowano 22 października 201311 l Ktoś na innym forum wyskoczył z "niusem" jako że niby nowy nietoperek miał nie posiadać polskich napisów, mam nadzieje że to jedynie plotka i cenega tym razem nie zawiedzie .
Opublikowano 7 marca 201411 l W jakiej cenie jest South Park na półkach w sieciowkach typu EMPiK czy mm?
Opublikowano 8 marca 201411 l W jakiej cenie jest South Park na półkach w sieciowkach typu EMPiK czy mm? Podbijam, no i czy jest np w MM, bo na www np nie mogłem znaleźć.
Opublikowano 31 marca 201411 l Panowie czy jest możliwość sprawdzenia kiedy dokładnie wyjdzie Top Spin 5? W ubiegłym roku pisali że będzie to początek 2014 roku a jeszcze nie wyszedł... Dodatkowo co myślicie o kupowaniu gier na allegro? Jest to bezpieczne czy raczej unikać? Jak unikać to gdzie kupować by za bardzo nie przepłacać? Orientujecie się jakie ceny chodzą gier w Kolporterze?
Opublikowano 27 stycznia 201510 l Gdzie zamawiacie gry na premierę? Chcę wziąć preorder MK X na ps3, ale znalazłem tylko to http://www.grymel.pl/zobacz-teraz-mortal-kombat-x-mortal-kombat-x-o_l_522_4307.htmlCzyżbym zbyt szybko zaczął szukać? Osoby, które kupią na premierę grę to będą mogły grać Goro. Jak to będzie rozwiązane? Koleś w dniu premiery będzie za darmo do ściągnięcia czy jak?