Słupek 2 119 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 (edytowane) Michu - na euro rtv com jest kolekcjonerka za 279 zł (do wyboru są obie). A jak wygląda kwestia z dostępnością u nich na premierę? Składał ktoś u nich zamówienie? Nigdy nie składałem u nich pre ordea a 279 zł za Edycje Joel to 2 dyszki taniej niż w Muve. Z tym, że Muve na 99% wyśle na premierę lub szybciej a Euro? Edytowane 3 Czerwca 2013 przez SłupekPL Cytuj Odnośnik do komentarza
Jeez_PS 832 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Brałem God of War: Ascension właśnie w euro, w dzień premiery koło godziny 12-13 dostałem smsa że gra już jest do odebrania w salonie. Sam zamówiłem już u nich edycję Ellie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Dodatkowo w euro teraz jest darmowa dostawa kurierem, więc te 279zł to raczej najtańsza cena za tą edycję limitowaną\kolekcjonerską - moim zdaniem się opłaca (sam połasiłem się na edycję Ellie). Tylko trzeba się śpieszyć, bo edycja Joela została już wykupiona i została już tylko Ellie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Ktoś pisał, że w empiku the last of us na premierę ma kosztować 199zł. Potwierdzone jest to gdzieś ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Potwierdzone jest to gdzieś ? Nie,na stronie empiku dalej 246 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bolton 1 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Mam pewne pytanie dotyczące tych wersji gry - czy ta z czeską okładką z aukcji podanej przez Pejasa123, zawiera na płycie również angielską wersję językową? Pewnie dość głupie pytanie, ale na stronie muve w przypadku polskiej wersji jest wyraźnie napisane PL/ANG, a w przypadku czeskiej CZ/PL, bez żadnej informacji o angielskim dubbingu. Muszę przyznać że recenzje mocno mnie nakręciły na ten tytuł, jak dla mnie samo studio odpowiadające za Last of Us było gwarancją świetnej gry, ale miło że recenzenci potwierdzają moje nadzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Recenzje mówią same za siebie, dlatego planuję zamówić grę przed premierą. Może się ktoś podzielić opinią na temat tego allegrowicza (jeśli miał z nim styczność)? http://allegro.pl/the-last-of-us-ps3-pl-kurier-0-zl-i3286915422.html Muve.pl sprzedaje grę z czeską okładką w której możesz włączyć polskie napisy. Jeśli ci to nie przeszkadza to bierz. Mi to przeszkadzało i wziąłem z innej aukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dobos 83 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Empik szybko zareagował na brak edycji Joela w Euro http://www.empik.com/the-last-of-us-joel-edition-ps3,p1075778506,multimedia-p 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
PRQc 705 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Recenzje mówią same za siebie, dlatego planuję zamówić grę przed premierą. Może się ktoś podzielić opinią na temat tego allegrowicza (jeśli miał z nim styczność)? http://allegro.pl/the-last-of-us-ps3-pl-kurier-0-zl-i3286915422.html Muve.pl sprzedaje grę z czeską okładką w której możesz włączyć polskie napisy. Jeśli ci to nie przeszkadza to bierz. Mi to przeszkadzało i wziąłem z innej aukcji. To dubbingu nie ma te wersja (polskiego)? Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 508 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 (edytowane) Empik szybko zareagował na brak edycji Joela w Euro http://www.empik.com/the-last-of-us-joel-edition-ps3,p1075778506,multimedia-p Zrezygnowałem na euro i zamówiłem w Empiku. Ta cena, do tego miałem ~5000 punktów payback którymi dopłaciłem i wyszło mnie koło 220 zł. Jedynie o co bardzo się boję to to, czy gra dojdzie na czas.. Edytowane 7 Czerwca 2013 przez Lipa Cytuj Odnośnik do komentarza
vip77 237 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Recenzje mówią same za siebie, dlatego planuję zamówić grę przed premierą. Może się ktoś podzielić opinią na temat tego allegrowicza (jeśli miał z nim styczność)? http://allegro.pl/the-last-of-us-ps3-pl-kurier-0-zl-i3286915422.html Muve.pl sprzedaje grę z czeską okładką w której możesz włączyć polskie napisy. Jeśli ci to nie przeszkadza to bierz. Mi to przeszkadzało i wziąłem z innej aukcji. To dubbingu nie ma te wersja (polskiego)? musi miec dubbing i napisy. ja spotkalem sie z U3 w tej czeskiej wersji i tam normalnie byly wszyskie jezyki i napisy do wyboru jak w krajowym wydaniu Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 te pudełko w kolekcjonerce jest inne niz w zwykłej wersji - to jest steelbook? Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Ultima, PPE, Muve gwarantują dostarczenie The Last of Us nie później niż w dzień premiery? Cytuj Odnośnik do komentarza
Jeez_PS 832 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 (edytowane) Ultima, PPE, Muve gwarantują dostarczenie The Last of Us nie później niż w dzień premiery? Wiele razy tam zamawiałem i w dniu premiery grę miałem tylko jeden raz, zazwyczaj jeden dzień wcześniej, czasami nawet dwa. te pudełko w kolekcjonerce jest inne niz w zwykłej wersji - to jest steelbook? Wygląda na to że dostaniemy taki paperbook. Szkoda. Edytowane 7 Czerwca 2013 przez Jeez_PS Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Wrzucam też tutaj - bardziej pasuje: W empikach na premierę będzie taka cena. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Czyli kumpel miał racje, w każdym empiku będzie taka cena. Znalazłem na YT unboxing edycji Joela. Właśnie taką zamówiłem, ale ile bym dał za edycje z figurką. Ku.rwa, czemu Sony tego u nas nie wydało Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 (edytowane) mozna zamowic ze stanow. Ja biore steelbook'a ty figorke, reszta 4sale! Przesylka jest free. Cla nie ma, bo jest pakowane jako prezent Edytowane 8 Czerwca 2013 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 996 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 mozna zamowic ze stanow. Ja biore steelbook'a ty figorke, reszta 4sale! Przesylka jest free. Cla nie ma, bo jest pakowane jako prezent W jakim sklepie takie cuda? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 mozna zamowic ze stanow. Ja biore steelbook'a ty figorke, reszta 4sale! Przesylka jest free. Cla nie ma, bo jest pakowane jako prezent żebyś się nie zdziwił z tym cłem moje wii też było wysłane jako prezent, a 250 zeta cła mi doyebali. + Dodał MODERATOR chyba VATu, a nie cła Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 (edytowane) nie kupuje 1 raz ze stanow, takze tego jestem pewiem. Z 2 strony to sklep ale opcje ktore zapewniaja, jak: wysylka, czy pakowanie wygladaja calkiem zachecajaco. Jak biare wersje z ksiazka. Jak przyjdzie to podmienie tylko plyte w opakowaniu z game stop'a na us i oddam spowrotem na sklep. w takim ukladzie bede mial wersje pl w steelbook'u. Kozak normalnie. Sklepu nie pamietam bo mam w zakladce na jamie. Edytowane 8 Czerwca 2013 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 nie kupuje 1 raz ze stanow, takze tego jestem pewiem. Z 2 strony to sklep ale opcje ktore zapewniaja, jak: wysylka, czy pakowanie wygladaja calkiem zachecajaco. Jak biare wersje z ksiazka. Jak przyjdzie to podmienie tylko plyte w opakowaniu z game stop'a na us i oddam spowrotem na sklep. w takim ukladzie bede mial wersje pl w steelbook'u. Kozak normalnie. Sklepu nie pamietam bo mam w zakladce na jamie. Miałeś towar w niskiej cenie, lub szczęście. Paczki do 50$ z automatu nie są clone. Powyżej tej kwoty jest to zależne od "widzi mi się" celnika. Czy paczka oznaczona jako gift czy normalna, nie ma żadnego znaczenia. The Last Of Us the Survival Edition w Amazon.com kosztowało 79,99$ dolarów i istniało duże ryzyko że paczkę mi oclą, dlatego zrezygnowałem z zamówienia. Też często kupuję w USA, ale staram się nie przekraczać bezpiecznej kwoty. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Miałeś towar w niskiej cenie, lub szczęście. Paczki do 50$ z automatu nie są clone. Powyżej tej kwoty jest to zależne od "widzi mi się" celnika. Czy paczka oznaczona jako gift czy normalna, nie ma żadnego znaczenia. The Last Of Us the Survival Edition w Amazon.com kosztowało 79,99$ dolarów i istniało duże ryzyko że paczkę mi oclą, dlatego zrezygnowałem z zamówienia. Też często kupuję w USA, ale staram się nie przekraczać bezpiecznej kwoty. wiem, ze to nie na temat, ale muszę odpisać, inaczej nie zasnę jednym z ostatnich moich takich dużych zakupów była edycja specjalna Tekken Hybrid, za która dałem ponad 300e. vat'u nie zapłaciłem w ogóle, ani nawet centa, ale to dzięki znajomemu, który przepakował paczkę. to była moja najdroższa transakcja z której udało mi sie wyjść z pełnym portfelem. p.s edycja ze steelbook'iem kosztuje 50e, może przejdzie http://www.play-asia.com/The_Last_of_Us_Steelbook_Edition/paOS-13-71-bp-49-en-70-62ex-4-6.html wielkimi czerwonymi literami: FREE SHIPPING! Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Miałeś towar w niskiej cenie, lub szczęście. Paczki do 50$ z automatu nie są clone. Powyżej tej kwoty jest to zależne od "widzi mi się" celnika. Czy paczka oznaczona jako gift czy normalna, nie ma żadnego znaczenia. The Last Of Us the Survival Edition w Amazon.com kosztowało 79,99$ dolarów i istniało duże ryzyko że paczkę mi oclą, dlatego zrezygnowałem z zamówienia. Też często kupuję w USA, ale staram się nie przekraczać bezpiecznej kwoty. wiem, ze to nie na temat, ale muszę odpisać, inaczej nie zasnę jednym z ostatnich moich takich dużych zakupów była edycja specjalna Tekken Hybrid, za która dałem ponad 300e. vat'u nie zapłaciłem w ogóle, ani nawet centa, ale to dzięki znajomemu, który przepakował paczkę. to była moja najdroższa transakcja z której udało mi sie wyjść z pełnym portfelem. p.s edycja ze steelbook'iem kosztuje 50e, może przejdzie http://www.play-asia.com/The_Last_of_Us_Steelbook_Edition/paOS-13-71-bp-49-en-70-62ex-4-6.html wielkimi czerwonymi literami: FREE SHIPPING! No widzisz - piszesz że ktoś przepakował Ci paczkę i przeszło. Jak celnik otworzy paczkę i znajdzie fakturę z ceną (powyżej 50$) to się cło płaci. Jeśli faktury nie było, a cło zostało naliczone, to w urzędzie celnym można próbować coś wywalczyć (przedmiot używany, itp.) Inna sprawa, że niektóre sklepy mają magazyny w różnych częściach świata (albo partnerów handlowych) - np. nieistniejący już Planet Axel był sklepem kanadyjskim, ale towary dostarczane do krajów EU wysyłali z UK (kupowałem u nich Sony Wireless Headset i został wysłany właśnie z UK). Na towary przesyłane w ramach EU jak wiadomo, cła nie ma. The Last Of Us z Play Asia kosztuje już 65$, więc ryzyko oclenia jest. Się uda, albo nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Empik szybko zareagował na brak edycji Joela w Euro http://www.empik.com/the-last-of-us-joel-edition-ps3,p1075778506,multimedia-p Zrezygnowałem na euro i zamówiłem w Empiku. Ta cena, do tego miałem ~5000 punktów payback którymi dopłaciłem i wyszło mnie koło 220 zł.Jedynie o co bardzo się boję to to, czy gra dojdzie na czas.. Te wzialem w empiku, brales z wyslka czy odbiorem w salolnie?Ac3 tam zamawialem kolekcjonerke i byla w premiere, ale jakis inny tytul kiedys zamawialem i dopiero byl na poniedzialek, wiec kwestia kiedy wysla z magazyny centralnego. Co do euro, to np bioshocka mialem na premiere bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 508 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Wziąłem odbiór w sklepie, bo do empiku mam ~3 minuty. Właśnie tego się boję, że będzie dopiero w poniedziałek. Też już miałem tak z jakąś grą.. Oby nie dali ciała. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi