Voytec 2 761 Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 No to Ultima mnie zaskoczyła. Każdy kto zamówił RDR lub zamówi dostanie losowo wybrane dlc z limitki http://www.ultima.pl/Red_Dead_Redemption_ekskluzywne_DLC_/i7903/ Oczywiście za darmo (Strój zabójcy lub Bojowy rumak lub Zestaw złotej broni). Od razu przedzwoniłem dzisiaj czy jest możliwość dopłacenia żeby uzyskać wszystkie 3 dlc. Niestety nie. Spytałem się również co z edycjami limitowanymi. I facet powiedział, że niestety grę wydaje cenega i mają jakieś problemy. I nie wiadomo czy w ogóle będą u nas limitki. Na szczęście w nieszczęściu limitki są dosyć słabe no ale to kolejny powód by kochać sRENEGE. Ale czad. Najbardziej cieszylbym sie ze stroju zabojczy badz bojowego rumaka, choc w zasadzie wszystkie 3 dodatki stoja na podobnym poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 (edytowane) Jeszcze jedna dobra wiadomość dla tych co zamawiali poradniki. Zavi i TheHut wysyłają już 14 maja czyli jest szansa, że jeszcze przed premierą się dostanie. Edytowane 7 Maja 2010 przez SłupekPL Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 ej ludzie juz graja w lost planet 2 ! gdzie mozna kupic? premiery jeszcze nie bylo ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 (edytowane) Ultima. http://www.ultima.pl/Lost_Planet_2_teraz_tylko_159_90_zl_/i8703/ Edytowane 7 Maja 2010 przez SłupekPL Cytuj Odnośnik do komentarza
kiender 25 Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Czy mógłby ktoś podac ceny Lost Planet 2 w Saturnie/MM jak się już pojawią ? O złodzieji z Empiku nie pytam bo wiadomo że w "promocji" przywalą 229zł..... Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Caly czas mam nadzieje, ze Ultima da rade z RDR i bedzie wysylac paczki tak jak w przypadku EFLC. Tam zamowilem preordera od razu jak na stronie sie pojawil i gre otrzymalem dzien przed premiera. Licze na powtorke tym razem, a przynajmniej zeby nie bylo problemow z dniem premiery, bo to niestety piatek i potem bedzie lipa przez weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 (edytowane) Już ten weekend jest ciężko usiedzieć na du.pie bez RDR, nie wyobrażam sobie jeszcze następny weekend czekać na tą grę. Edytowane 15 Maja 2010 przez Texz Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Caly czas mam nadzieje, ze Ultima da rade z RDR i bedzie wysylac paczki tak jak w przypadku EFLC. Tam zamowilem preordera od razu jak na stronie sie pojawil i gre otrzymalem dzien przed premiera. Licze na powtorke tym razem, a przynajmniej zeby nie bylo problemow z dniem premiery, bo to niestety piatek i potem bedzie lipa przez weekend. Też swoją kopię już zamówiłem na Ultimie. Jeszcze nigdy mnie nie zawiedli, jeżeli chodzi o gry i zawsze gierkę mam w dniu premiery, a czasami jak mówisz trafiło się nawet przed premierą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Nom dokładnie. Choć parę razy nie mieli na premierę ale to nie z ich winy. Na czwartek nie liczę ale piątek musi być. Ja od jutra/poniedziałku zaczynam "męczyć Ultime" mailowo i telefonicznie. Więc będę informował jak już coś będzie wiadomo z wysyłką. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Nom dokładnie. Choć parę razy nie mieli na premierę ale to nie z ich winy. Na czwartek nie liczę ale piątek musi być. Ja od jutra/poniedziałku zaczynam "męczyć Ultime" mailowo i telefonicznie. Więc będę informował jak już coś będzie wiadomo z wysyłką. Informuj, informuj hehe. Też myślę, że przyjdzie w piątek, a do tego lepiej dla mnie bo nie ide do sql w ten dzień heh. Ale będzie gierzenie, strach się bać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Teraz, przez ta pierdo.lona powodz mam powazne obawy o dojscie przesylki na czas. :| Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Jak się mieszka gdzieś na prowincji, to może i tak. :confused: Oby wszyscy chętni dostali swoje zabaweczki na czas. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Wiesz, ja zagrożony powodzią nie jestem, ale mam nadzieje, że jest tak w wypadku miast, które kurier będzie miał po drodze z Warszawy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Dzisiejszy mail od Ultimy. Tak jak mówiłem. Pytałem się czy już coś wiadomo, kiedy będą wysyłać. Czy jest szansa, że w czwartek. "Witam, tak, dostawy spodziewamy się na czwartek." Niezbadane są wyroki boskie. Właśnie się dzisiaj dowiedziałem, że w piątek pracuje, w niedziele Komunia.... Czyli jedyne co to będą patrzał na okładkę i czytał instrukcję....... Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 "Witam, tak, dostawy spodziewamy się na czwartek." Bardzo dobra wiadomość. Czyli gierki można się spodziewać z rana w piątek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krak2610 0 Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 (edytowane) "Witam, tak, dostawy spodziewamy się na czwartek." Bardzo dobra wiadomość. Czyli gierki można się spodziewać z rana w piątek Albo w poniedziałek. Nie jest powiedziane, że w czwartek powysyłają... Choć powinni. Edytowane 17 Maja 2010 przez krak2610 Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Jeżeli dostaną w czwartek to w czwartek wyślą. Ostatnio przy bardziej oczekiwanych grach, na blogu i facebooku relacjonują jak wygląda sprawa z wysyłkami, więc jeszcze tego samego dnia wiadomo czy już jutro można się spodziewać kuriera. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 324 Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 RDR w Gorzowskim MM, ma być już w sprzedaży od czwartku, ale jak wiadomo z tymi sieciówkami, że jka się nie zobaczy samemu na półce to nie można być do końca pewnym... Cytuj Odnośnik do komentarza
butch.stein 251 Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 RDR w Gorzowskim MM, ma być już w sprzedaży od czwartku, ale jak wiadomo z tymi sieciówkami, że jka się nie zobaczy samemu na półce to nie można być do końca pewnym... A jaką cenę podaje MM? Czy na razie nie udzielają takiej informacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 (edytowane) Legnica - 199 E: Nie wiem od kiedy będzie dostępne. Edytowane 17 Maja 2010 przez Khadgar Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 721 Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 (edytowane) Game Over (Łódź) ma mieć RDR w czwartek - 179zł Edytowane 17 Maja 2010 przez black mamba Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 324 Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 RDR w Gorzowskim MM, ma być już w sprzedaży od czwartku, ale jak wiadomo z tymi sieciówkami, że jka się nie zobaczy samemu na półce to nie można być do końca pewnym... A jaką cenę podaje MM? Czy na razie nie udzielają takiej informacji ? Powiedzieli jedynie, że nie powinna przekroczyć 200 zł (199? ), a cena będzie dostosowana do konkurencji. Cytuj Odnośnik do komentarza
kiender 25 Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 (edytowane) Powiedzieli jedynie, że nie powinna przekroczyć 200 zł (199? ), a cena będzie dostosowana do konkurencji. Czyli tym razem bez "podatku od nowości" :potter: No a oczywiście Empik daje 229 zeta bo żyjemy w bogatym kraju. Dzień w którym ta firma upadnie będzie dniem radości narodowej Edytowane 18 Maja 2010 przez kiender Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 324 Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Pewno koniec końców wpadnę w czwartek do Media, a tam info, że gra od piątku i w cenie 229 zł, a od poniedziałkowej gazetki 189/199 zł. Tak samo było z GoW3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 (edytowane) Pewno koniec końców wpadnę w czwartek do Media, a tam info, że gra od piątku i w cenie 229 zł, a od poniedziałkowej gazetki 189/199 zł. Tak samo było z GoW3. No to co za problem poczekać? Zbawi kogoś 3-4 dni? No bez jaj xD Gdyby nie kursy walut zamawiał bym z UK - na tą chwile wychodzi lekko ponad 160zł w przeliczeniu czyli średnio opłacalni (za RDR ofkoz) Edytowane 18 Maja 2010 przez Kyo Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi