Skocz do zawartości

Gry na premierę, gdzie dostać?

Guti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewno koniec końców wpadnę w czwartek do Media, a tam info, że gra od piątku i w cenie 229 zł, a od poniedziałkowej gazetki 189/199 zł. Tak samo było z GoW3.

No to co za problem poczekać? Zbawi kogoś 3-4 dni? No bez jaj xD

Gdyby nie kursy walut zamawiał bym z UK - na tą chwile wychodzi lekko ponad 160zł w przeliczeniu czyli średnio opłacalni (za RDR ofkoz)

No popsuli nam dostawe :D 4,66 za GBP to przelicznik z karty wyjdzie jakies 4,73 - 5 zl oszczednosci to jednak kupa :D z UK z przesylka 171zl :(

Opublikowano (edytowane)

Pewno koniec końców wpadnę w czwartek do Media, a tam info, że gra od piątku i w cenie 229 zł, a od poniedziałkowej gazetki 189/199 zł. Tak samo było z GoW3.

No to co za problem poczekać? Zbawi kogoś 3-4 dni? No bez jaj xD

Gdyby nie kursy walut zamawiał bym z UK - na tą chwile wychodzi lekko ponad 160zł w przeliczeniu czyli średnio opłacalni (za RDR ofkoz)

Nie no pewni, wiadomo , że się poczeka, ale jest to szukanie jeleni (idiotów :) ) .

p.s. ale nie powiem jako "człowiek pracy", który tak naprawdę pograć dobrze, może w weeknd to przydało by się dorwać grę przed weekendem :P

Edit: przed chwilą miła Pani w dziale gier Media Markt w Gorzowie poinformowała mnie, że jutro ma już przyjechać kilka sztuk, więc jest szansa, że może jutro będzie przedsprzedaż. Dodała, że ogólnie będzie bardzo mało sztuk w I partii. Dziwne zawsze dostają tam nowości kartonami w premierę.

Edytowane przez balon1984
Opublikowano (edytowane)

Na swoim Facebooku piszą,że może nawet jutro będą wysyłać :)

Ja jednak wolę się osobiście wybrać do MM...199 zł w Legnicy :P

Edytowane przez MYSZa7
Opublikowano (edytowane)

Jak nie.

Grą już mają, status mi się zmienił (choć nie na wysłany). Myślę, że dziś wyślą. Oby (pipi)a oby.

Może nie wszystkim.

No będzie lipa ja już się nastawiłem na JUTRO.

Edytowane przez SłupekPL
Opublikowano

Rozmawiałem przed chwilą ze swoim ziomkiem co pracuje w Media Markt (Gorzów) na grach. Mówił, że dostaną dziś ale jest lipa bo tylko 3 szt. na PS3 i 3 szt. na klocka.

Ceneg rzuciła na Media na premierę jedynie 300 szt. więc radze zadzwonić aby wam odłożyli jak ktoś kupuje w Media/ Saturn

Opublikowano

Pytanko do ludzi z okolic Płocka - jest jakiś numer kontaktowy do tego nowo otwartego Media Markt ?! Chciałem się dopytać jak wygląda u nich sytuacja z RDR. Chyba, że ktoś coś wie ;) to proszę się podzielić informacjami ;)

Opublikowano

A jednak czwartek, kur...

"Witam,

Dzisiejszego dnia miała do nas dotrzec dostawa w dniu dzisiejszym z tym tytułem, niestety z rana otrzymalismy informacje od dystrybutora ze tytuł jednak bedzie dopiero jutro. Wysyłka preorderów w takim wypadku bedzie w dniu jutrzejszym w czwartek.

Pozdrawiam,

Rafał Pakuła

Specjalista ds. sprzedaży"

Opublikowano

Słyszał ktoś z was co z wersja limitowana u nas?? Cenega ma wydawac ale z nimi to nigdy nic nie wiadomo moze jakis prywatny sprzedawca bedzie miał z za granicy, macie jakies info?

Opublikowano

A jednak czwartek, kur...

"Witam,

Dzisiejszego dnia miała do nas dotrzec dostawa w dniu dzisiejszym z tym tytułem, niestety z rana otrzymalismy informacje od dystrybutora ze tytuł jednak bedzie dopiero jutro. Wysyłka preorderów w takim wypadku bedzie w dniu jutrzejszym w czwartek.

Pozdrawiam,

Rafał Pakuła

Specjalista ds. sprzedaży"

Oby w piątek już była gosh :/

• Minusik 1
Opublikowano

Słyszał ktoś z was co z wersja limitowana u nas?? Cenega ma wydawac ale z nimi to nigdy nic nie wiadomo moze jakis prywatny sprzedawca bedzie miał z za granicy, macie jakies info?

Sklep Cenegi ma limitkę wystawioną za 279,99zł - kto pierwszy zamawia? xD

Opublikowano (edytowane)

W Media Markt ,to co w Ultimie, dystrybutor nawalił, jutro około 12 ma być. Jedna sztuka odłożona dla mnie.

Edit ale znając życie, w piątek będzi tak jak wszędzie.

Edytowane przez balon1984
Opublikowano (edytowane)

W Ultima zmienił się status RDR na Premiera.

Nie wiem czy już mają. Napisałem maila.

PS. W Gdańsku w empiku (głównym) nie ma.

Edit. MAJĄ JUŻ. Właśnie wyładowują.

Edytowane przez SłupekPL
Opublikowano (edytowane)

Spójrz na edit.

Przed chwilą się dodzwoniłem. I Rafał (facet z obsługi) powiedział, że właśnie/przed chwilą dostali.

Chyba nie ściemniał.

Edytowane przez SłupekPL