rysiupeja 1 Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Gram.pl wysłał mi dziś kurierem jutro będzie Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 324 Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Spaliłem się trochę, grę zamowilem w poniedziałek w Gram.pl i okazało się mimo maila z potwierdzeniem wysyłki o treści "Wysyłka Pana zamówienia zaplanowana jest na 20 maja. Gra powinna zostać dostarczona w piątek." okazuje się, iż zabrakło kopii i grę otrzymam najprawdopodobniej z drugą turą "Status Twojego zamówienia: zostanie wysłane, gdy wszystkie produkty będą dostępne (prawdopodobnie w dniu 17.5.2010)" jeszcze bug ich sklepu z wyświetlaniem błędnej daty ... Ktoś jest może w podobnej sytuacji? Wie coś więcej na temat kolejnych partii dostaw gry do sklepów? Ja nie jestem w sumie podobnej sytuacji ale powiem Tobie Raju, że Cenega ponoć ma na starcie bardzo małą ilość kpi RDR. Koleś mój co pracuje w media, mówił, że wszystkie Media Markty w Polsce na premierę dostaną maks 300 szt. od Cenegi. W moim MM dostają np po 3 na PS3 i X360 na premierę. Cytuj Odnośnik do komentarza
oranjefan 3 Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Cenega niby dała pupkę . Tak bynajmniej mówią sprzedawcy sklepów i że na grę mogę liczyć dopiero we wtorek ;/ W ciągu godziny będę informacje co do Szczecińskiego Media Markt.Wiecie gdzie można dostać grę w Szczecinie ? Z tym wtorkiem mówisz o Menago? Napisz później jak w MM. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekin123 0 Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Tak Menago dopiero wtorek media niby bardzo mało sztuk więc bywa ale ja już o 6 rano jadę do media ;P Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 324 Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Tak Menago dopiero wtorek media niby bardzo mało sztuk więc bywa ale ja już o 6 rano jadę do media ;P O 9 otworzą, o 12 przyjdzie dostawa z grą, o 14 wprowadzą do systemu i o 16 kupisz Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 (edytowane) Kilka wersji na PS3 jest podobno jeszcze dostępna: http://www.facebook.com/pages/ULTiMAPL/328273387380?v=wall&story_fbid=128138513869527&ref=mf Dopiero jutro wysyłają, ale jak ktoś ma możliwość na piechotę może się przejść po gierkę. Edytowane 20 Maja 2010 przez Texz Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekin123 0 Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 ;D ja tam sugeruje się tym co powiedział kumpel , który ma brata w media więc lecę na otwarcie a że mieszkam daleeeko od media to trzeba wcześnie wstać ;-/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Czyli co, zadne MM, Carrefoury czy Euro RTV AGD nie mają aktualnie? Lipton Cytuj Odnośnik do komentarza
elvis004 285 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Gdyby ktoś z Krakowa miał jakiś namiar gdzie nabyć RDR to dajcie znać Ja będę dzwonił do MM i Saturna około 12 czy dotarła już do nich dostawa. Na razie w Krakowie nigdzie indziej nie udało mi się namierzyć RDR Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza
indy 29 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Tak Menago dopiero wtorek media niby bardzo mało sztuk więc bywa ale ja już o 6 rano jadę do media ;P O 9 otworzą, o 12 przyjdzie dostawa z grą, o 14 wprowadzą do systemu i o 16 kupisz Twoje słowa się potwierdziły. Przed 20 minutami wróciłem ze Szczecińskiego MM. RDR jeszcze nie ma. Gość na dziale powiedział, aby przyjść właśnie około 15-16 to może będą mieli, nie muszę chyba dodawać, że śmieszne ilości. Jak dojdzie 5 sztuk, to będzie sukces. Cytuj Odnośnik do komentarza
lesheq 8 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Wczoraj zdecydowałem się na Ultimę i się nie zawiodłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Te gry to do RDR gratis dawali? hehe Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 nie, do PE ;-) w Empiku mi powiedzieli, że RDR będzie POD KONIEC MAJA i w cenie 239 zł. Poebancy!!!! Załuję po stokroć, że nie zamówiłem tego tytułu ale takiej jazdy się nie spodziewałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kiender 25 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 nie, do PE ;-) w Empiku mi powiedzieli, że RDR będzie POD KONIEC MAJA i w cenie 239 zł. Poebancy!!!! Tak jak była akcja "nie przerabaim nie kradnę" to powinna być akcja "nie kupuję u debili..." . Pierwszy bym się pod tym podpisał Cytuj Odnośnik do komentarza
lesheq 8 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 no ja właśnie zaryzykowałem i zamówiłem wszystko wczoraj w Ultimie. Te gratisy to z "Naj" Cytuj Odnośnik do komentarza
zalef88 53 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Jeśli ktoś dorwie RDR dzisiaj w Katowicach, to piszcie( w grę wchodzą wszystkie empiki, Saturn, MM, Centrum SONY i jakikolwiek inny sklep). Muszę dzisiaj mieć a ciężko to dostać Cytuj Odnośnik do komentarza
lesheq 8 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Masakra szukam RDR dla kolesia ale tam gdzie jest to tylko na zapisy bo wszędzie cięcia w dostawach. We Wrocku MM dostanie w pon. reszta nie jest pewna. Kolejny rekord hype'u? Cytuj Odnośnik do komentarza
kiender 25 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Masakra szukam RDR dla kolesia ale tam gdzie jest to tylko na zapisy bo wszędzie cięcia w dostawach. We Wrocku MM dostanie w pon. reszta nie jest pewna. Kolejny rekord hype'u? Rekord wspaniałego dystrybutora który nie zadbał nawet o przyzwoita ilość sztuk gry na Polskę. A w krakowie ktoś gdzieś wyrwał i za ile ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Jeśli ktoś dorwie RDR dzisiaj w Katowicach, to piszcie( w grę wchodzą wszystkie empiki, Saturn, MM, Centrum SONY i jakikolwiek inny sklep). Muszę dzisiaj mieć a ciężko to dostać MM w katowicach brak. bylem o 13 i 0 kopii. w Empiku na 3 stawach gosc z obslugi sie mnie pytal czy ta gra ma dzis premiere. Jak odpowiedzialem ze tak to nawet nie wiedzial czy maja zamowione jakies kopie Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Kto nie kupił do dziś szanse marne na pogranie w weekend. Dzwoniłem do Ultimy podobno mają jeszcze, zamówiłem! Dowiedziałem się też w jednym sklepie, że problem z dystrybucją mają wymiar europejski. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 (edytowane) Jakim prawem nie dostałem jeszcze RDR? Złożyłem preorder w sklepie psx ;/ E: No qrwa jasna jakie złodzieje. Dzisiaj wysłali ;/ Wie ktoś czy w sobote kurier też dostarcza paczki?A i czy sklep psx podaję nr. paczki żeby można było ją "śledzić"? Edytowane 21 Maja 2010 przez schab0795 Cytuj Odnośnik do komentarza
mescalero 10 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Ma ktos jakies info jak wyglada sprawa w Trojmiescie? Znalazl ktos gdzies gre? Cytuj Odnośnik do komentarza
cithall 107 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Jakim prawem nie dostałem jeszcze RDR? Złożyłem preorder w sklepie psx ;/ E: No qrwa jasna jakie złodzieje. Dzisiaj wysłali ;/ Wie ktoś czy w sobote kurier też dostarcza paczki?A i czy sklep psx podaję nr. paczki żeby można było ją "śledzić"? Nie, w sobotę nie pracują. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 (edytowane) No to zajebiście... No ja pierdooooooleeeeee E: Na 100% UPS nie rozwożą przesyłek w sobote? Że poczta w sobote się nie rusza to wiem ale kurier? Edytowane 21 Maja 2010 przez schab0795 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 324 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 W Gorzowskim Media Markt, jeszcze 3 (z 5) egzemplarze radzę się spieszyć. Cena zabójcza 239 zł, al jak bym zamówił z Ultimy + kurier to nie wiele tanie by wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi