cithall 107 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 (edytowane) No to zajebiście... No ja pierdooooooleeeeee E: Na 100% UPS nie rozwożą przesyłek w sobote? Że poczta w sobote się nie rusza to wiem ale kurier? Ani jedna firma kurierska w Polsce nie rozwozi paczek w sobotę i niedziele. EDIT: Poza tym oni jeżdżą do godź 19:00 chyba, więc możesz jeszcze dostać. Edytowane 21 Maja 2010 przez Prot Cytuj Odnośnik do komentarza
PRQc 705 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Myślę że RDR sprzeda się bardzo dobrze,również w Polsce ilość sprzedanych egzemplarzy powinna być wysoka patrząc na błyskawicznie znikające sztuki tam gdzie gra jest dostępna (chodzi mi o sklepy stacjonarne) Nastawiałem się na kupno gry dziś w sklepie... no nie wyszło :confused: radomski MM niema gry będzie może w pon. w empiku jest cena 270zł!!!! kór.wa ale kretyni ,a w sklepie konsolowym kilka sztuk poszło w chwilę ma być jeszcze jedna dostawa o 16,sprzedawca odrazu powiedział że będzie bardzo trudno dorwać grę bo chętnych jest wielu a sztuk zaledwie kilka.No ale jak by nie patrzyć to jedyny punkt zakupu gry w Radomiu,bo chyba 270zł to żaden desperat nie zapłaci empikowi. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 324 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Ja bym raczej te szybkie znikanie z pudełek sklepów stacjonarnych tłumaczył bardzo mała ilości kopii rzuconych przez dystrybutora na premierę. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 No to zajebiście... No ja pierdooooooleeeeee E: Na 100% UPS nie rozwożą przesyłek w sobote? Że poczta w sobote się nie rusza to wiem ale kurier? Ani jedna firma kurierska w Polsce nie rozwozi paczek w sobotę i niedziele. EDIT: Poza tym oni jeżdżą do godź 19:00 chyba, więc możesz jeszcze dostać. Taa jasne. Pomarzyć można... jak dzisiaj wysłali po południu to nie ma szans żeby doszło... Trzeba było brac od ultimy... Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 482 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 No to zajebiście... No ja pierdooooooleeeeee E: Na 100% UPS nie rozwożą przesyłek w sobote? Że poczta w sobote się nie rusza to wiem ale kurier? Ani jedna firma kurierska w Polsce nie rozwozi paczek w sobotę i niedziele. EDIT: Poza tym oni jeżdżą do godź 19:00 chyba, więc możesz jeszcze dostać. Taa jasne. Pomarzyć można... jak dzisiaj wysłali po południu to nie ma szans żeby doszło... Trzeba było brac od ultimy... Też doszedłem do takiego wniosku :(, troche po czasie........... Cytuj Odnośnik do komentarza
PawciosS 5 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Dzwoniłem do MM w Bielsku-Białej - kilka sztuk po 229 zł. Jednym słowem KUPA. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 u mnie tez sa po 229. Złodziejstwo. Kupiłbym ale i tak przez najblizsze dwa dni imprezuje wiec poczekam do niedzieli, moze wyjme taniej Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Dostałem eske ze sklepu psx i podali mi nr. przesyłki. Sprawdzam sobie i o 15.39 moja gra była w Katowicach Już mi się nie chce nawet denerwować ale jak sobie pomyślę że przez weekend mógłbym zwiedzać dziki zachód i okolice strzelać gdzie popadnie, jeździć na koniu to krew mnie zalewa... Jeśli ktoś zamówił ze sklepu psx i dostał to niech napiszę że dostał i kiedy mu wysłali Cytuj Odnośnik do komentarza
Tomek P. 61 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Może kogoś zainteresuje. RDR: Media Markt, Legnica i Saturn, Lubin 239zł. - WARIATY. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 (edytowane) No ja dzisiaj RDR nie dostałem w MM... Szkoda...ale mogę poczekać jakoś specjalnie się nie napalałem Tomek P. - byłeś w Legnicy? Ja nigdzie nie zauważyłem RDR...zresztą miało być po 199 tak mówił kierownik działu Edytowane 21 Maja 2010 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
PRQc 705 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Ja bym raczej te szybkie znikanie z pudełek sklepów stacjonarnych tłumaczył bardzo mała ilości kopii rzuconych przez dystrybutora na premierę. Racja,ale nawet jeżeli by była duża ilość w sklepach również by chyba wszystko zostało wchłonięte również szybko,ciśnienie na grę jest ogromne,przez ostatni miesiąc nakręcił się spory Hype na RDR. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tomek P. 61 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 (edytowane) No ja dzisiaj RDR nie dostałem w MM... Szkoda...ale mogę poczekać jakoś specjalnie się nie napalałem Tomek P. - byłeś w Legnicy? Ja nigdzie nie zauważyłem RDR...zresztą miało być po 199 tak mówił kierownik działu Osobiście tylko w Saturnie byłem, w którym też miało być po 199 a jest dużo drożej. Do MM dzwoniłem i mówił, że jest po 239. Wczoraj na stronie Saturna Lubin była gazetka i tam S/S i RDR miało cenę 199. Dzisiaj już gazetki nie ma. Natomiast Na Saturn Wrocław gazetka nadal obowiązuje i tam RDR i S/S są po 199. Kombinatorzy w tym Saturnie są. S/S nie mają ani w Saturnie, ani w Empiku - a myślałem, że sobie w weekend pogram Edytowane 21 Maja 2010 przez Tomek P. Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Saturn, Poznań Pestka po 16 juz nic nie bylo, a mieli tylko 10 sztuk. Nastepna dostawa "gdzies w srode"" FUCK YOU, cENEGA, FU?CK YOU. obraziłem się i kupię używkę z allegro. Spiracić nie mogę, ale chociaz tyle ich oskrobie. Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 MM Legnica - RDR 219 jak powiecie ze miało być po 199 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tomek P. 61 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 MM Legnica - RDR 219 jak powiecie ze miało być po 199 W "pupie" ich mam. Kupie sobie na allegro za 190 a cenega niech się goni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekin123 0 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Czego się spodziewaliście Cenega psuję wszystko za co się łapie .... I zapewne we wtorek będzie więcej kopii ale i tak będzie nie dobór bo to za przeproszeniem można nazwać debilizmem.Do media zaraz jadę jak nie będzie łykam wersję sprowadzaną z US bo taniej Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Dzwoniłem do MM w Bielsku-Białej - kilka sztuk po 229 zł. Jednym słowem KUPA. Nie wiesz może jak się sprawa ma z Split/Second albo najnowszym Prince of Persia w MM w BB? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris Blake 40 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Jeśli ktoś dorwie RDR dzisiaj w Katowicach, to piszcie( w grę wchodzą wszystkie empiki, Saturn, MM, Centrum SONY i jakikolwiek inny sklep). Muszę dzisiaj mieć a ciężko to dostać MM w katowicach brak. bylem o 13 i 0 kopii. w Empiku na 3 stawach gosc z obslugi sie mnie pytal czy ta gra ma dzis premiere. Jak odpowiedzialem ze tak to nawet nie wiedzial czy maja zamowione jakies kopie Saturn w Katowicach również nie ma. Uprzejmy Pan z obsługi powiedział, że Rockstar obciął liczbę kopii na całą Europę ( jakkolwiek to brzmi ). We wtorek - środę kolejna dostawa niby. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ohayo 0 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 No w Gdańsku też (pipi)nia z grzybnią. MM ma 3 sztuki za 239 zeta, w Saturnie "się sprzedały" i będą w środku tygodnia, a w EuroAGD nie ma w ogóle. Dodatkowo ziomek poskładał się ze śmiechu, bo ludzie przychodzą i pytają ciągle o to samo. Nie żebym był nerdem, ale ja pier.dolę, co za kur.wa absurd Cytuj Odnośnik do komentarza
Shakal 0 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 (edytowane) (pipi). ta sytuacja z RDR przypomina mi gospodarkę niedoboru w PRLu (może R* nie orientuje się w sytuacji ), z resztą z Batmanem:AA też tak było, ile się człowiek za tą grą nabiegał . EDIT: Podobno im podtopiło magazyn, zrobiło się zamieszanie i ma dojść w poniedziałek (zamawiałem z gram.pl). Edytowane 21 Maja 2010 przez Shakal Cytuj Odnośnik do komentarza
Ohayo 0 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Przy BF: BC2 miałem preorder w sklepie PSX-Extr, ale przez pewne zawiłości go wycofałem i kupiłem w sklepie dla idiotów przed premierą. Zresztą niektóre "pewne źródła" też dały dupy, więc trzeba o(pipi)ić Cenege albo samo R* :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 324 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Tylko nie licząc chyba Ultimy (i to nie u każdego) oraz kilku osób co zamówiło z gram.pl, to grają teraz tylko ludzie co kupili w tym sklepie dla idiotów... Faktycznie jest ot wielki idiotyzm (pomijając fakt, że za preordery w większości płacić trzeba było ok 199 zł+ ok 15 zł kurier to ma się zaoszczędzone całe 20 zł + bezcenną niepewność kiedy dojdzie). Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekin123 0 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 ktoś mi mówił abym do media rano nie lazł a tu miła niespodzianka koleś powiedział że odłoży mi grę w co nie wierzyłem przychodzę o 18 i pytam o grę a tu wychodzi on i z szafki wyjmuję mi ostatnią kopię na ps3 po za tym było jeszcze 5 gier na xboxa Cytuj Odnośnik do komentarza
lesheq 8 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Ale ci się fuksneło Rekin Ja dziś szukałem RDR dla kolesia więc zadzwoniłem rano do Saturna i nawet nie zdążyłem usłyszeć sygnału a tam głos "Red Dead Redemption jeszcze nie ma". Gościu chyba stał przy telefonie i automatycznie odpowiadał. Ale się uśmiałem. Ostatecznie kilka kopii dostali po 13tej za 199zl ale chyba długo nie leżały na półce. Cytuj Odnośnik do komentarza
maras79 0 Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 To mój pierwszy post, więc witam wszystkich :-) Jeśli chodzi o Wrocław, to wczoraj udało mi się kupić RDR w Black Games. Niestety z tego co wiem, gra była tylko na zapisy... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi