schabek 5 297 Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 (edytowane) A ja właśnie sobie sprawdziłem i mój RDR ze sklepu PSX jest cały czas w drodze i jest szansa że dzisiaj dojedzie. Jedni mówią że UPS jeździ w soboty, inni że jeździ za specjalną opłatą, a inni że nie jeździ w cale. W każdym razie o godzinie 00.41 była jakieś 500km od mojego domu. Zobaczymy czy dojedzie i czy w ogóle ruszy się z miejsca ;/ Edytowane 22 Maja 2010 przez schab0795 Cytuj Odnośnik do komentarza
lesheq 8 Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 To mój pierwszy post, więc witam wszystkich :-) Jeśli chodzi o Wrocław, to wczoraj udało mi się kupić RDR w Black Games. Niestety z tego co wiem, gra była tylko na zapisy... Witam ziomka z Wrocka Chłopaki z "Black'a" dają radę bo udało im się zdobyć te kilkanaście sztuk a taki "Gekon" jak zwykle zaspał, nawet sklep "Konsolki" miał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szympek121 0 Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 A wiecie gdzie w Warszawie można dostać jeszcze RDR ? Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 482 Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 A ja nadal nie mam swojego,RDR preorder w sklepie PSXa był pomyłką. Od czwartku słyszałem zapewnienia: "dziś wysyłamy,na jutro powinna być dostarczona". Dziś anulowałem zamówienie, raczej więcej nic u nich nie zamówie.A niemożna było powiedzieć że nie mają i niewiedzą kiedy będzie????? Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 No i w Ultimie też mnie zrobili na szaro. W piątek mówili, że mają jeszcze a niestety status zamówienia się nie zmienił więc chyba ktoś sobie poleciał.... Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 482 Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 No i w Ultimie też mnie zrobili na szaro. W piątek mówili, że mają jeszcze a niestety status zamówienia się nie zmienił więc chyba ktoś sobie poleciał.... no polecieli... Cytuj Odnośnik do komentarza
MozayKnows 55 Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Wiecie może czy RDR jeszcze gdzieś jest dostępne we Wrocławiu i w jakiej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 324 Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Biedna Cenega jak zwykle pada ofiarą jakiegoś spisku ... http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=51737 Więc panowie w środę radzę przyatakować te najgorsze sklepy dla idiotów i jego brata Saturna ( chyb dzięki, którym no i Ultimie, najwięcej osób mogło na premierę zagrać w RDR) Cytuj Odnośnik do komentarza
marchi7 0 Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Czy mi się wydaje, czy krakowski Saturn (ten w Galerii Krakowskiej) zlikwidował część z grami video. Na pewno tak było w październiku jak jeździłem po sklepach za fifą 10... Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Przepraszam ze w temacie gier ale czy ktos sie orietnuje gdzie mozna kupic filmy /BR & DVD/z polskimi napisami. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 324 Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Przepraszam ze w temacie gier ale czy ktos sie orietnuje gdzie mozna kupic filmy /BR & DVD/z polskimi napisami. Żartujesz ? Jeżeli nie to Empik, Media Markt, Saturn, Kolporter, sklepy z grami i filmami itd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Marinaris 367 Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Czytam ten watek i nie wierze,ze obcieli liczne kopii na cala Europe.Sklepy w UK maja i mialy zawsze dostatek,choc rynek nieporownywalnie wiekszy niz nasz[Zreszta co za problem bylo zamowic tam,juz dawno mielibyscie swoj egzemplarz]. Cytuj Odnośnik do komentarza
zalef88 53 Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Ostatnie kilka sztuk w sklepie Cenegi http://sklep.cenega.pl/index.php?action=product&nr=1220 Tylko cena wysoka ale gra jest pewnie tego warta. Kto pierwszy ten lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Taka, cena w sklepie internetowym to przesada. Grę kupuję jak opadną emocję i cena wróci do normalnego poziomu. Cytuj Odnośnik do komentarza
marchi7 0 Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Cenega. Nie trawię tej firmy, nie dość, że nie dostarczają odpowiednich ilości na czas, to dymają klienta cenami wiedząc, że towar chodliwy. Fe. Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 (edytowane) Ta gra powinna być na kartki Tak dać ciała - nie pamiętam takiej akcji. Dziś telefonicznie uzyskałem info z Ultimy, że mają coś mieć na dniach. Z drugiej strony dostałem też odpowiedź na wcześniejszego maila, że następna dostawa może być za 2 tyg. Na prawdę czekam do piątku, potem to chyba pora na UK. Edytowane 25 Maja 2010 przez da$io Cytuj Odnośnik do komentarza
RajuPL 129 Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Dzisiaj gram.pl dostało drugą dostawę, w końcu udało im się wysłać mój "preorder" ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Dzisiaj gram.pl dostało drugą dostawę, w końcu udało im się wysłać mój "preorder" ... Wpis. Ale wiesz,to nie ich wina ze zabraklo kopii;) Jak ktos zamowil dawno temu to na pewno gre juz otrzymal. Cytuj Odnośnik do komentarza
humanno 201 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 To jest jakies nieporozumienie, na alle RDR nówki powyżej 210zł, tydzien, czy tam 2, po premierze?? No ludzie, przed premierą byla nawet 1 opcja kupna z anglii za 175zl, inne po 180-90 odpuściłem, bo szanse na spokojne pogranie bede mial dopiero w przyszłym tyg. Wyszedlem z zalozenia ze po premierze pojawi sie wiecej ofert i w lepszych cenach niz preoredry - i to do tej pory sie sprawdzało. A teraz? w 1szym tygodniu chyba byly jakies 4 marne oferty, teraz pojawiają sie używki z cenami i tak wyższymi niż te wczesniejsze [1 jeleń wystawił używke od 220zl]. Wiem że ludzie nie zaczną sprzedawać tak szybko rdr bo to gra na wiele h, ale myślałem o nówce. Sie pytam wtf? Gra hicior - wiadomo, ale takiej sytuacji sie nie spodziewałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 (edytowane) Są duże problemy z dostępnością RDR w Europie, nikt nie wie dlaczego. Popyt na tą grę jest ogromny, dlatego sprzedawcy mogą sobie trzymać ceny. e: Grigori - to wcale nie musi być problem Cenegi, na wyspach taki Amazon też daje ciała. Edytowane 3 Czerwca 2010 przez Texz Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 bida z nędzą. Braki RDR na rynku to Fail 2010. Czuję się, jakby ktoś jaja sobie ze mnie robił jako klienta. Mając x360 nie wachałbym się i brał pirata. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mr. Blue Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Potwierdzam. Kupiłem RDR w Game Over 22 Maja a wysłano go dopiero 1 Czerwca. Fuck. :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Marinaris 367 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 (edytowane) A w MM stoja sobie slicznie na poleczkach z cena... 249 PLN.To chyba jakas paranoja.Licza na jeleni i pewnie niemalo ich znajda. Najtaniej w UK[ze sklepow slacych do Polandii] ma zavvi za 36.95 GBP[jakis nawet mini pradnik daja w prezencie] Edytowane 3 Czerwca 2010 przez Ken Marinaris Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Red Dead Redemption mam zamówione w www.swiat-gier.com. Wysyłkę przesuneli z 28 maja na 4 czerwca. Dobrze, że chociaż grę mam zamówioną w niższej cenie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Ja zamówiłem w sklepie PSX i za 211zł (przesyłka wliczona). Gram już od tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi